Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Re: Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αδερφέ γνωρίζουμε κατηγορία; Δλδ πόσους άλφα πόσους βήτα;
Κάποιο νεο παιδιά;
Στο τέλος βλέπω να παίρνει όλους όσους έχουν κάνει αίτηση
μακάρι παιδιά όσοι το θέλετε να μπείτε
Φίλε μου από πού βγαίνει το συμπέρασμα ότι θα καλέσουν όσους κανανε αίτηση;
Σε πολλά άτομα όπως και σε μένα, μας έχουν επιστρέψει πίσω τα δικαιολογητικά.
Άρα ελπίδες να μπουν έχουν μόνο όσοι έχουν περάσει πκε και είναι επιλαχοντες.
Εγώ είμαι 50 θέσεις μακριά από τους τελευταίους που έχουν δώσει πκε και μου έχουν επιστρέψει πίσω τα δικαιολογητικά.
Άρα ελπίδες να μπουν έχουν μόνο όσοι έχουν περάσει πκε και είναι επιλαχοντες.
Εγώ είμαι 50 θέσεις μακριά από τους τελευταίους που έχουν δώσει πκε και μου έχουν επιστρέψει πίσω τα δικαιολογητικά.
Χιουμοριστικά το είπα παιδιά…. Και εγώ είμαι παρά πολλή πίσω αλλά χαρτιά δεν μου έχουν δώσει ακόμα χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό
Παιδιά... Από χθες καλούνται άτομα... Ακούστηκε μέχρι 13 άτομα θα καλέσουν... Αν κάποιος έχει καλεστεί ας ενημερώσει τι σειρά είναι να δούμε τι θα γίνει... Καλή επιτυχία κ να ξέρετε είναι τα τελευταία άτομα που παίρνουν.. Κλείνει η προκήρυξη
Παιδιά πως γίνεται να κλείσει εφόσον υπάρχει ΦΕΚ με 1030 θέσεις;
Παιδιά κάλεσαν κανέναν; Και τι θέση ήταν ας μας ενημερώσει να ξέρουμε
Κ κατηγορία να μας πει
Παιδιά από την Α κάλεσαν σίγουρα μέχρι το 8 κ σίγουρα από την Β μέχρι το 4 θα δείξει τις επόμενες ημέρες... Αν καλέσουν κάποιον να μας πει τι σειρά είναι κ ποια κατηγορία...
Άρα μιλάμε για το ότι πήραν 12 άτομα ... Κ αυτοί έλεγαν για 13 ... Είναι δυνατόν να άφησαν αυτον τον ένα μόνο κ να τον πάρουν άλλη μέρα;
Φίλε μου δεν ξέρουμε όλα τα παιδιά. Μέχρι το 8 μας επιβεβαιώνει το άτομο που είναι... Μένει να δούμε αν μας πει κ άλλο άτομο. Κ να είναι το 51 που πάει να πει πήραν όλους τους προηγούμενους 

Αδερφέ από β είπες τ 4 μας επιβεβαίωσε ότι τον κάλεσαν;
Οι πίνακες έχουν συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, μετά παύουν να ισχύουν.Kos136 έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 4:52 pm Παιδιά πως γίνεται να κλείσει εφόσον υπάρχει ΦΕΚ με 1030 θέσεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες