Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 122

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Vaggelis698 »

NFS13 έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 2:21 pm Κανονικά δεν θα έπρεπε να απαντήσω διότι από όσο βλέπω η ειρωνεία πέφτει σύννεφο όλοι πίσω από το πληκτρολόγιο ξέρετε να το παίζετε μάγκες ας τ πούμε….
που λες κύριε pyr ξέρεις γιατι είναι ταπεινή μ άποψη;
Όπως πολλοί εδώ μέσα λένε ότι το προσωπικό ειναι γερασμενο έτσι κ εγώ έχοντας ακούσει ότι πλέον το ΠΣ δεν θέλει γερασμενο προσωπικό καλά και πολύ καλά θα κάνει που δεν θα αλλάξει τα όρια…. Το σώμα αυτό δεν εινει παιδική χαρά ούτε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Επίσης όσους συγγενείς έχω που είναι κοντά ας το πούμε σε βουλευετες και κάποιες επαφές που έχω κάνει εκτός αρχηγειο διότι ήθελα να πάρω όσες πιο πολλές πληροφορείς μπορούσα
κ όσο πιο έγκυρες μπορούσα γιατί στο αρχηγειο να ξέρετε
αμ δεν πει το πολιτικό κομμάτι το ναι δεν πάει να κοπανάει τον πωπω του ο κάθε αρχηγός δεν γίνεται τίποτα…. Μου τόνισαν ότι τα όρια ηλικίας δεν θέλουν και δεν σκοπεύουν να τα αλλάξουν…. Με συγχωρείς εάν θεωρείς τον τρόπο μου κάπως αλλά είναι κουραστικό κάποιος να λεει τη γνώμη του και από κάτω να γελανε μαζί του…. Κατώτερους σας κανουν όλα αυτά και όχι σοβαρούς ανθρώπους
που ανταλάσσουν απόψεις … λυπάμαι γενικά για πολλά άτομα μέσα σε αυτό το φόρουμ που έχουν αυτή τη συμπεριφορά διότι έχω κάποιο καιρό που σας παρακολουθω και αλήθεια απορώ
εγώ ένα έχω πω ο περσινός αρχηγός είπε ήταν αποτυχια οι πυροσβέστες από τις σχολές πυροσβέστων μας έχουν καταστρέψει όλα τα οχήματα,
και τώρα το καλοκαίρι έβλεπες τον γερασμένο εποχικο να οδηγάει και τον 22χρονο δίπλα! Που τα παιδιά π έρχονται από σχολές είναι και μάχιμοι και οδηγοί! Και μετά μ λέτε εσείς ότι δεν κάνουν τα άτομα είναι γερασμενοι! Αν φύγουν αυτοί θα πάει προς διαλύσει η πυροσβεστικη. Βλέπω να ρο παίρνουν το έργο ιδιώτες!
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 54
Ενδιαφέροντα: tipota
Επάγγελμα: tipota

Δημοσίευση από DokimosED »

NFS13 έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 2:21 pm Κανονικά δεν θα έπρεπε να απαντήσω διότι από όσο βλέπω η ειρωνεία πέφτει σύννεφο όλοι πίσω από το πληκτρολόγιο ξέρετε να το παίζετε μάγκες ας τ πούμε….
που λες κύριε pyr ξέρεις γιατι είναι ταπεινή μ άποψη;
Όπως πολλοί εδώ μέσα λένε ότι το προσωπικό ειναι γερασμενο έτσι κ εγώ έχοντας ακούσει ότι πλέον το ΠΣ δεν θέλει γερασμενο προσωπικό καλά και πολύ καλά θα κάνει που δεν θα αλλάξει τα όρια…. Το σώμα αυτό δεν εινει παιδική χαρά ούτε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Επίσης όσους συγγενείς έχω που είναι κοντά ας το πούμε σε βουλευετες και κάποιες επαφές που έχω κάνει εκτός αρχηγειο διότι ήθελα να πάρω όσες πιο πολλές πληροφορείς μπορούσα
κ όσο πιο έγκυρες μπορούσα γιατί στο αρχηγειο να ξέρετε
αμ δεν πει το πολιτικό κομμάτι το ναι δεν πάει να κοπανάει τον πωπω του ο κάθε αρχηγός δεν γίνεται τίποτα…. Μου τόνισαν ότι τα όρια ηλικίας δεν θέλουν και δεν σκοπεύουν να τα αλλάξουν…. Με συγχωρείς εάν θεωρείς τον τρόπο μου κάπως αλλά είναι κουραστικό κάποιος να λεει τη γνώμη του και από κάτω να γελανε μαζί του…. Κατώτερους σας κανουν όλα αυτά και όχι σοβαρούς ανθρώπους
που ανταλάσσουν απόψεις … λυπάμαι γενικά για πολλά άτομα μέσα σε αυτό το φόρουμ που έχουν αυτή τη συμπεριφορά διότι έχω κάποιο καιρό που σας παρακολουθω και αλήθεια απορώ
Της ιδιας αποψης ειμαι και γω, διοτι δεν βλεπω να αλλαζει κατι σημαντικο στα ηλικιακα και το εχω ξανα πει αυτο. Τον επομενο μηνα θα βγει προκηρυξη οπως θα βγει και για Δημοτικη, ετσι πιστευω. Δυστυχως υπαρχουν ατομα στο σωμα που ειναι 40 και πανω και ακομα πιστευουν πως εχουν ελπιδα στις προκηρυξεις που θα βγουν, να γελας και να κλαις. Κατι ακομα που εχω πει και δεχτηκα υβριστικη επιθεση και bulling απο καποιον εδω μεσα οταν του ειπα πως ΞΕΧΑΣΕ που εβαλε την υπογραφη του γιατι πουθενα δεν εγραφε οτι θα γινει μονιμος πριν την ληξη της 5ετης θητειας του ως εποχικος. Επισης και χαρη τους κανει το ΠΣ που τους δινει την δυνατοτητα να γινουν μονιμοι πριν την ωρα τους! Οπως το ειπες αδερφε μου, πολλοι εχουν δει το σωμα αυτο ως παιδικη χαρα και σαν ιδρυμα.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Pyr »

Φωστήρες εσείς που τα ξέρετε όλα λύστε μία απορία στον αναγνώστη... Πώς γίνεται το 2019 να προσλαμβάνει το Π. Σ. Εποχικούς έως 40 ετών εποχικοί και μάχιμοι και μάλιστα το ίδιο το Π. Σ. Το 2020 με δεύτερη προκήρυξη να προσλαμβάνει εποχικούς ΟΔΗΓΟΥΣ έως 45 έτων (ΔΗΛΑΔΗ να κάνει και αύξηση) κ να τους χρησιμοποιεί ήδη 4 χρόνια κ πάνε για πέμπτο έτος και μάλιστα με πολύ καλές αξιολογήσεις απο πολιτική κ φυσική ηγεσία; Επομένως πώς γίνεται να αποκαλεί κάποιος γερασμένο και ακατάλληλο το προσωπικό που οι ίδιοι οι υπεύθυνοι το αξιολογούν ΑΨΟΓΟ; Που αυτή τη στιγμή εχει Μ. Ο. Ηλικίας περίπου 35 ετών; Και μάλιστα κ με χτυπήματα στις πλάτες απο πρωθυπουργό και υπουργούς μετά απο τεράστια συμβάντα; Και καταλήγω ... Το καλοκαίρι που υπηρεσία ειναι στα ΚΟΚΚΙΝΑ ειναι ΝΕΟΙ και το χειμώνα που τα πράγματα ειναι ΗΡΕΜΑ γέροι;
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Pyr έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 4:15 pm Φωστήρες εσείς που τα ξέρετε όλα λύστε μία απορία στον αναγνώστη... Πώς γίνεται το 2019 να προσλαμβάνει το Π. Σ. Εποχικούς έως 40 ετών εποχικοί και μάχιμοι και μάλιστα το ίδιο το Π. Σ. Το 2020 με δεύτερη προκήρυξη να προσλαμβάνει εποχικούς ΟΔΗΓΟΥΣ έως 45 έτων (ΔΗΛΑΔΗ να κάνει και αύξηση) κ να τους χρησιμοποιεί ήδη 4 χρόνια κ πάνε για πέμπτο έτος και μάλιστα με πολύ καλές αξιολογήσεις απο πολιτική κ φυσική ηγεσία; Επομένως πώς γίνεται να αποκαλεί κάποιος γερασμένο και ακατάλληλο το προσωπικό που οι ίδιοι οι υπεύθυνοι το αξιολογούν ΑΨΟΓΟ; Που αυτή τη στιγμή εχει Μ. Ο. Ηλικίας περίπου 35 ετών; Και μάλιστα κ με χτυπήματα στις πλάτες απο πρωθυπουργό και υπουργούς μετά απο τεράστια συμβάντα; Και καταλήγω ... Το καλοκαίρι που υπηρεσία ειναι στα ΚΟΚΚΙΝΑ ειναι ΝΕΟΙ και το χειμώνα που τα πράγματα ειναι ΗΡΕΜΑ γέροι;
Θα σου απαντησω με ερωτηση. Γιατι η πρωτη προκηρυξη που ηταν ΕΜΟΔΕ για Δασοκομαντος εβαλαν οριο ηλικιας μεχρι 31 και δεν το εκαναν 40-45?
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

DokimosED έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 4:24 pm
Pyr έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 4:15 pm Φωστήρες εσείς που τα ξέρετε όλα λύστε μία απορία στον αναγνώστη... Πώς γίνεται το 2019 να προσλαμβάνει το Π. Σ. Εποχικούς έως 40 ετών εποχικοί και μάχιμοι και μάλιστα το ίδιο το Π. Σ. Το 2020 με δεύτερη προκήρυξη να προσλαμβάνει εποχικούς ΟΔΗΓΟΥΣ έως 45 έτων (ΔΗΛΑΔΗ να κάνει και αύξηση) κ να τους χρησιμοποιεί ήδη 4 χρόνια κ πάνε για πέμπτο έτος και μάλιστα με πολύ καλές αξιολογήσεις απο πολιτική κ φυσική ηγεσία; Επομένως πώς γίνεται να αποκαλεί κάποιος γερασμένο και ακατάλληλο το προσωπικό που οι ίδιοι οι υπεύθυνοι το αξιολογούν ΑΨΟΓΟ; Που αυτή τη στιγμή εχει Μ. Ο. Ηλικίας περίπου 35 ετών; Και μάλιστα κ με χτυπήματα στις πλάτες απο πρωθυπουργό και υπουργούς μετά απο τεράστια συμβάντα; Και καταλήγω ... Το καλοκαίρι που υπηρεσία ειναι στα ΚΟΚΚΙΝΑ ειναι ΝΕΟΙ και το χειμώνα που τα πράγματα ειναι ΗΡΕΜΑ γέροι;
Θα σου απαντησω με ερωτηση. Γιατι η πρωτη προκηρυξη που ηταν ΕΜΟΔΕ για Δασοκομαντος εβαλαν οριο ηλικιας μεχρι 31 και δεν το εκαναν 40-45;
Αν και δεν υπάρχει απάντηση με ερώτηση ... Εγώ θα απαντήσω στην ερώτηση-απάντηση σου... Αλλα θα περιμένω κ την συγκεκριμένει απάντηση ομως μετά πάνω στο προηγούμενο ερώτημα μου.

Η ΕΜΟΔΕ είχε 31 ετών ΟΡΙΟ γιατί δεν υπάρχει εποχικός στην ΕΜΟΔΕ διότι η ΕΜΟΔΕ δεν προϋπήρχε δημιουργήθηκε τώρα επομένως θα έβαζε οτι όριο ήθελε σε ενα ΕΙΔΙΚΟ προσωπικό.

Οι εποχικοί ειναι ΓΕΝΙΚΩΝ καθηκόντων ουσιαστικά και υπηρετούν στις Π. Υ. Π. Κ. ΠΕΖΟΠΟΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ οπως ειναι η ΕΜΟΔΕ ή ΕΜΑΚ του πυροσβεστικού σώματος και οι νέες προσλήψεις απευθύνονται με βάση το προεδρικό διάταγμα σε θέσεις ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ δηλαδή στις υπηρεσίες οπου ειναι οι εποχικοί.

να υπενθυμίσω οτι με την τελευταία τροπολογία οι εποχικοί πυροσβέστες εχουν ακριβώς τα ίδια καθήκοντα με τον ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΜΑΧΙΜΟ μόνιμο πυροσβεστικό υπάλληλο και δεν ειναι πλέον επικουρίες αυτών όπως μέχρι το 2019 η μόνη διαφορά είναι ο ένας δουλεύει 6μηνο κ ο αλλος 12μηνο, επίσης αρχηγός πληρώματος μπορεί να ειναι ΕΠΟΧΙΚΟΣ μάχιμος οταν ειναι με οδηγό μόνιμο ανεξαρτήτου βαθμού.

Αναμένω την απάντηση σου στο προηγούμενο ερώτημα.
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Pyr έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 4:32 pm
Θα σου απαντησω με ερωτηση. Γιατι η πρωτη προκηρυξη που ηταν ΕΜΟΔΕ για Δασοκομαντος εβαλαν οριο ηλικιας μεχρι 31 και δεν το εκαναν 40-45;
Αν και δεν υπάρχει απάντηση με ερώτηση ... Εγώ θα απαντήσω στην ερώτηση-απάντηση σου... Αλλα θα περιμένω κ την συγκεκριμένει απάντηση ομως μετά πάνω στο προηγούμενο ερώτημα μου.

Η ΕΜΟΔΕ είχε 31 ετών ΟΡΙΟ γιατί δεν υπάρχει εποχικός στην ΕΜΟΔΕ διότι η ΕΜΟΔΕ δεν προϋπήρχε δημιουργήθηκε τώρα επομένως θα έβαζε οτι όριο ήθελε σε ενα ΕΙΔΙΚΟ προσωπικό.

Οι εποχικοί ειναι ΓΕΝΙΚΩΝ καθηκόντων ουσιαστικά και υπηρετούν στις Π. Υ. Π. Κ. ΠΕΖΟΠΟΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ οπως ειναι η ΕΜΟΔΕ ή ΕΜΑΚ του πυροσβεστικού σώματος και οι νέες προσλήψεις απευθύνονται με βάση το προεδρικό διάταγμα σε θέσεις ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ δηλαδή στις υπηρεσίες οπου ειναι οι εποχικοί.

να υπενθυμίσω οτι με την τελευταία τροπολογία οι εποχικοί πυροσβέστες εχουν ακριβώς τα ίδια καθήκοντα με τον ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΜΑΧΙΜΟ μόνιμο πυροσβεστικό υπάλληλο και δεν ειναι πλέον επικουρίες αυτών όπως μέχρι το 2019 η μόνη διαφορά είναι ο ένας δουλεύει 6μηνο κ ο αλλος 12μηνο, επίσης αρχηγός πληρώματος μπορεί να ειναι ΕΠΟΧΙΚΟΣ μάχιμος οταν ειναι με οδηγό μόνιμο ανεξαρτήτου βαθμού.

Για να ξερεις πιο παλια υπηρχε αυτο το σωμα και τους ελεγαν Δασοκομαντος, ηταν λιγοι, καλοι, αλλα εγιναν ατυχηματα και σκοτωθηκε κοσμος.

Οσο γι αυτο ναι εχεις δικιο, γιατι αυτες οι προκηρυξεις απευθυνονται σε γενικων καθηκοντων, και εχω πει οτι πιστευω πως κατι θα αλλαξει στα ορια αλλα καλως η κακως οχι κατι το φοβερο.

Τεσπα δεν γραφω κατι αλλο γιατι το εχουμε παρακουρασει το ολο θεμα και γραφουμε ασκοπα και ανουσια πραγματα!
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

DokimosED έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 4:42 pm
Pyr έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 4:32 pm

Για να ξερεις πιο παλια υπηρχε αυτο το σωμα και τους ελεγαν Δασοκομαντος, ηταν λιγοι, καλοι, αλλα εγιναν ατυχηματα και σκοτωθηκε κοσμος.

Οσο γι αυτο ναι εχεις δικιο, γιατι αυτες οι προκηρυξεις απευθυνονται σε γενικων καθηκοντων, και εχω πει οτι πιστευω πως κατι θα αλλαξει στα ορια αλλα καλως η κακως οχι κατι σημαντικο.

Τεσπα δεν γραφω κατι αλλο γιατι το εχουμε παρακουρασει το ολο θεμα και γραφουμε ασκοπα και ανουσια πραγματα!

Την δέχομαι την απάντηση σου, δεν πιστεύω και εγώ επίσης σε τρομερά μεγάλα ΟΡΙΑ ηλικίας αλλα σίγουρα σε ενα μεγαλύτερο απο 31 ετών, το πόσο θα το κρίνουν οι αρμόδιοι ...
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Για την ιστορία οι παλιοί δασοκομαντος, που ανήκαν στα δασαρχεία, είχαν όριο ηλικίας 35 και ήταν εποχικοι και όχι μόνιμοι.
Stamhs

Δημοσίευση από Stamhs »

Vaggelis698 έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 8:13 pm
mikeangel έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 7:57 pm
Litecoins έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 7:46 pm Νέο μέλος δεν συνηθίζω να γράφω σε forum,
Η προκήρυξη τις πυροσβεστικής με ενδιαφέρει για αυτό μπήκα στον κόπο,

λοιπόν 2 μήνες πριν και 2 μήνες μετά τις εκλογές παγώνουν τα πάντα για οσους δεν το γνωρίζουν.

Η προκήρυξη τις πυροσβεστικής που θα βγει τέλη Δεκεμβρίου του 23 θα ορίσουν όριο ηλικίας για τους πολίτες 35 για τους εποχικούς 35, στους εποχικούς θα αυξηθεί για κάθε αντιπυρική 1 χρόνος έως 39

για άλλη μια τετραετία θα βγει η ΝΔ,

αυτά από εμένα, δεν θα νπω στον κόπο να απαντάω στο κάθε έναν σε αυτά που θα σχολιάζει,
αποθηκεύεστε το κείμενο και θα δείτεθα γίνουν ολα ετσι οπως προ ανεφερα,
καλή Τσικνοπέμπτη να έχετε με υγεία!
Έχεις δίκιο δεν ξέρεις τι λες.
Ρε φίλε με έκαψες τώρα! Αλήθεια πριν 2 μέρες μιλούσα με ένα παιδί που είναι στο Αρχηγείο και μ έλεγε ακριβώς τα ίδια, τι φάση τ γίνεται εδώ.; Χααχαχαχ εσυ είσαι; Εσύ γράφεις; Στείλε μ fb αν είσαι εσύ!
Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο και όσους μπαίνουν να διαβάσουν κάτι χρήσιμο η προκήρυξη που θα βγει αργά ή γρήγορα θα έχει όριο ηλικίας δεν γίνεται να μπούνε άνω των 35 και 35 θα είναι εποχικοί όχι πολίτες αυτό το ξέρουμε όλοι πάρτε ένα τηλέφωνο στο αρχηγείο να σας λυθεί η απορία δεν είναι κάτι καινούργιο. Καλώς ή κακώς θα μπούνε πιο πολύ εποχική αλλά θα είναι κάτω των 35 το σώμα χρειάζεται νέο κόσμο. Η 5 ετια των εποχικών θα ανανεώνεται κάθε 5 χρόνια για τους άνω των 35
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Stamhs έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 5:42 pm
Vaggelis698 έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 8:13 pm
mikeangel έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 7:57 pm
Έχεις δίκιο δεν ξέρεις τι λες.
Ρε φίλε με έκαψες τώρα! Αλήθεια πριν 2 μέρες μιλούσα με ένα παιδί που είναι στο Αρχηγείο και μ έλεγε ακριβώς τα ίδια, τι φάση τ γίνεται εδώ.; Χααχαχαχ εσυ είσαι; Εσύ γράφεις; Στείλε μ fb αν είσαι εσύ!
Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο και όσους μπαίνουν να διαβάσουν κάτι χρήσιμο η προκήρυξη που θα βγει αργά ή γρήγορα θα έχει όριο ηλικίας δεν γίνεται να μπούνε άνω των 35 και 35 θα είναι εποχικοί όχι πολίτες αυτό το ξέρουμε όλοι πάρτε ένα τηλέφωνο στο αρχηγείο να σας λυθεί η απορία δεν είναι κάτι καινούργιο. Καλώς ή κακώς θα μπούνε πιο πολύ εποχική αλλά θα είναι κάτω των 35 το σώμα χρειάζεται νέο κόσμο. Η 5 ετια των εποχικών θα ανανεώνεται κάθε 5 χρόνια για τους άνω των 35
Είπε σε εσένα το αρχηγείο ότι θα είναι έως 35 ; Αν δώσε εδώ το τηλέφωνο να πάρουμε όλοι να ενημερωθούμε σωστά για να μη μας παραπληροφορει κανένας... Αν όχι τότε το έβγαλες από το μυαλό σου και συμβάλλεις στην παραπληροφορηση των επισκεπτών...
NFS13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 41
Επάγγελμα: Διασώστης

Δημοσίευση από NFS13 »

Κ εγώ συμφωνώ φουλ οι σχολές από πανελλήνιες δλδ
π μπαίνουν είναι ότι χειρότερο
NFS13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από NFS13 »

Πυρ η απάντηση στην ερώτηση σου είναι ότι έβαλε αυτά τα όρια ηλικίας γιατί πουθενά δε γράφει ότι η εποχικοί θα γίνουνε μόνιμοι ή πενταετής! Και να το ξαναπώ όπως το λένε πολλοί εδώ μέσα ο εποχικός είναι εποχικός παλιά που γινόντουσαν μόνιμοι γινόντουσαν χαριστικά για να παίρνουν ψήφους… Η πυροσβεστική δεν είναι παιδική χαρά και αν δεν έχεις τον κατάλληλο σωματότυπό και την κατάλληλη σωματική Αντοχή πρώτα απ’ όλα αποτελείς κίνδυνο στον εαυτό σου γιατί θα καείς κατά πάσα πιθανότητα θα πεθάνεις και δεύτερον γιατί δεν θα μπορείς να σώσεις ή να κάνεις τη δουλειά σου σωστά! Είναι λάθος τους συστήματος γιατί τα όρια για εποχικούς έπρεπε να ήταν 35 και στα 40 να τους έλεγε 5ετια ! Μην τα λέτε όπως θέλετε εδώ επειδή συμφέρει ! Άλλο πυροσβεστική ok; Σε μια φωτιά που έχεις εγκλωβιστεί και πρέπει να κανεις ακροβατικά αν είσαι 45 και πάνω και κλασικός έλληνας 45αρης που θα πας; Όση εμπειρία και να έχεις δεν θα σε σώσει …. Και περιμένεις εσυ μετά το πυροσβεστικο σώμα να μην εχει πρόβλημα με το γερασμενο προσωπικό; Ανοίξτε το μυαλό σας μερικοί. Και εγω αμα ήμουν 40 θα ήθελα να έχω αποκατάσταση αλλά οι νόμοι ας το πούμε και η πραγματικότητα είναι αυτές που είναι. Ελπίζω να μην αλλάξει κανένα όριο και το λέω με όλη μου την καρδιά και να μπουν τα παιδιά που έχουν τα σωματικα προσόντα !
NFS13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από NFS13 »

Έγραψα μια απάντηση πάνω σ’ αυτό που θα αναφέρω παρακάτω αλλά δεν την βλέπω να δημοσιεύτηκε για κάποιο λόγο οπότε θα το ξαναγράψω
Που λες φίλε Βαγγέλη όσο για τους ιδιώτες που λες θυμήσου τι έχει γίνει με τα ΕΛΤΑ και την ΔΕΗ ΑΕ (ΔΕΔΔΗΕ)
Όπως έχει προαναφερθεί η μονιμότητες τέλος Στα επόμενα πέντε χρόνια το λιμενικό θα το αναλάβουν οι εργολάβοι όπως πάει να γίνει και με την πυροσβεστική και με όλα τα σώματα ασφαλείας όπως στο εξωτερικό…. Γιατί φίλε Βαγγέλη κάτι είπες για ιδιώτες και ναι θα είναι όλα με συμβάσεις ποτέ δεν θα ξανά γίνουν αορίστου χρόνου, θα είναι εφταετιες…. Από τα επόμενα πέντε χρόνια θα δούμε μεγάλες αλλαγές και είδατε ότι έχει ξεκινήσει ήδη από τα ΕΛΤΑ και τη Δ. Ε. Η.
Αν ανατρέξει κάνεις και στα γεγονότα και δει τι συμβαίνει στις δύο παραπάνω εταιρείες πλέον θα καταλάβει το τι έρχεται τα επόμενα χρόνια και ποιους θέλουν να αξιοποιήσουν…: Οποίος κατάλαβε κατάλαβε…. Τσακωθείτε εσείς για τα όρια ηλικίας …. Την καλησπέρα μου και καλό σαββατοκύριακο σε όλους
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

NFS13 έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 6:14 pm Πυρ η απάντηση στην ερώτηση σου είναι ότι έβαλε αυτά τα όρια ηλικίας γιατί πουθενά δε γράφει ότι η εποχικοί θα γίνουνε μόνιμοι ή πενταετής! Και να το ξαναπώ όπως το λένε πολλοί εδώ μέσα ο εποχικός είναι εποχικός παλιά που γινόντουσαν μόνιμοι γινόντουσαν χαριστικά για να παίρνουν ψήφους… Η πυροσβεστική δεν είναι παιδική χαρά και αν δεν έχεις τον κατάλληλο σωματότυπό και την κατάλληλη σωματική Αντοχή πρώτα απ’ όλα αποτελείς κίνδυνο στον εαυτό σου γιατί θα καείς κατά πάσα πιθανότητα θα πεθάνεις και δεύτερον γιατί δεν θα μπορείς να σώσεις ή να κάνεις τη δουλειά σου σωστά! Είναι λάθος τους συστήματος γιατί τα όρια για εποχικούς έπρεπε να ήταν 35 και στα 40 να τους έλεγε 5ετια ! Μην τα λέτε όπως θέλετε εδώ επειδή συμφέρει ! Άλλο πυροσβεστική ok; Σε μια φωτιά που έχεις εγκλωβιστεί και πρέπει να κανεις ακροβατικά αν είσαι 45 και πάνω και κλασικός έλληνας 45αρης που θα πας; Όση εμπειρία και να έχεις δεν θα σε σώσει …. Και περιμένεις εσυ μετά το πυροσβεστικο σώμα να μην εχει πρόβλημα με το γερασμενο προσωπικό; Ανοίξτε το μυαλό σας μερικοί. Και εγω αμα ήμουν 40 θα ήθελα να έχω αποκατάσταση αλλά οι νόμοι ας το πούμε και η πραγματικότητα είναι αυτές που είναι. Ελπίζω να μην αλλάξει κανένα όριο και το λέω με όλη μου την καρδιά και να μπουν τα παιδιά που έχουν τα σωματικα προσόντα !
Όταν διορθώσουν το λάθος στα ηλικιακά όρια των εποχικών όπως παραδέχεσαι οτι υπάρχει λάθος εκεί... Ας τα διορθώσουν μετά και για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού ... Έως τότε ειναι ΔΙΚΑΙΟ στα ηλικιακά όρια των εποχικών να ειναι κ τα ηλικιακά όρια για τους εποχικούς στις μόνιμες θέσεις... Γιατι αυτά τα λάθοι που λές εσυ οτι κάνουν για το εποχικό προσωπικό ποιος σου λέει εσένα οτι ειναι λάθοι και οτι δεν θέλουν αυτά τα ηλικιακά όρια; Εν ολίγης οταν θα θελήσουν να διορθώσουν τα ηλικιακά όρια ας το κάνουν απο την επόμενη φουρνιά εποχικών γιατί να δημιουργήσει αδικία τώρα; Απλή ερώτηση... Επίσης παύει να ειναι λάθος οταν το 2020 αυξάνει αντι να μειώσει τα ηλικιακά όρια των εποχικών.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Για τον ιδιο λογο Απαντησε μου γτ 3500 ατομα σχεδον τα πηρε μεχρι 56 ετων το 2011;!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες