Επιτυχόντες - Επιλαχόντες (9Κ-21)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Joel91

Re: Επιτυχόντες - Επιλαχόντες (9Κ-21)

Δημοσίευση από Joel91 »

Petros_Gnou έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 8:21 pm
Sicario έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 1:41 pm Μολις το ανακοινωσε ο Πορεδρος. Σχολη αρχες μαιου για τους ΥΕΦΚΚ στη Κομοτηνη!
Όταν έλεγα εγώ πως η εκπαίδευση θα γίνει στην Κομοτηνή κάποιοι εδώ μου έλεγαν ότι δεν γίνεται, υπάρχουν ήδη άτομα εκεί και άλλες ***** τέτοιες...
Ε πάρτε το λοιπόν 😊
Κέρδισες φίλε να σε κεράσουμε μια πάστα που τα έλεγες και δε σε άκουγε κανείς. Μερικοί εδώ μέσα κάνετε σα παιδάκια δημοτικού. Πάρτε τα, σας τα έλεγα, καθρεφτάκι, οποίος το λέει είναι. Έλεος ρε συνέλθετε.
Figures

Δημοσίευση από Figures »

Αν κρίνω από τα σχόλια σας, η ποιο άχρηστη σειρά που μπαίνει θα είναι η 9Κ, Κανονικά μόνο πτυχία και ειδικές δυνάμεις έπρεπε να περνούν αλλά επιλέγουν τούς γιοταδες
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Άχρηστος είσαι εσυ που προσβάλλεις την προσπάθεια και τους κόπους όλων μας. Δεν ξερεις πόσα χρόνια παλεύει ο καθένας και ούτε αν βασίστηκαν όλοι στην τύχη όπως κάτι σαν του λόγου σου!
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yandr »

Ηρεμία σας παρακαλώ
GGPSAuth

Δημοσίευση από GGPSAuth »

Επισκέπτη σε έθιξε. Δεν βλέπεις τι γράφουν εδώ μέσα ο καθένας ότι να ναι. Εγώ δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις και δεν πέρασα. Αδύνατον να μην μετράνε τουλάχιστον ειδικές δυνάμεις σε τέτοιες προκήρυξης. Εννοείται καλά κάνουν και μετράνε και το πτυχίο δεν μιλάμε ότι φυλάμε παιδιά αλλά εγκληματίες. Εννοείται κάποιοι έχετε προσπαθήσει πολυ και μπράβο σας όμως κάποιοι τελικά θα κάνουν υπηρεσίες και θα φυλάνε και τον κρατούμενο αλλά και τον συνάδελφό τόυς να μην κάνει καμία @@@ και εκθέσει και εσενα
Sicario
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Sicario »

Και ποιος σου είπε σένα ότι δεν έχουμε ειδικές δυνάμεις; Και ειδικές δυνάμεις και ιεκ και από όλα.
ΥΕΦΚΚ 2023
GGPSAuth

Δημοσίευση από GGPSAuth »

Sic το ότι έχεις ειδικές δυνάμεις μπράβο. Το θέμα είναι ότι δεν ζητούσαν και δεν έδιναν μόρια στην προκήρυξη. Από τους 300 άντρες μπορεί η 50 να είναι και ειδικές δυνάμεις. Κανονικά θα έπρεπε να ήταν το 80%
Sicario
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Sicario »

Ο ασεπ ποτέ δεν έδινε μόρια στο στρατό.
Τώρα στη Δημοτική θα δώσει μόρια στις ειδικές δυνάμεις.
ΥΕΦΚΚ 2023
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Γτ ποιος σου είπε ότι δεν έχουμε πτυχία; Καταρχάς εδώ μέσα εγώ προσωπικά έχω πει πάρα πολλά τα οποία έγιναν. Θες για το πόσα άτομα θα καλέσει, πότε βγήκαν τα αποτελέσματα, που θα πάνε οι εξωτερικοί για εκπαίδευση και έτρωγα πόλεμο από ορισμένα άτομα ότι είμαι άχρηστος, δεν ξέρω τι λέω, ότι είμαι γιοτας όπως λες και εσύ και άλλα τέτοια... Λοιπόν καλά κάνω και συμπεριφέρομαι σαν παιδάκι γιατί πολύ απλά δικαιώνομαι σε ότι έλεγα και τα συγκεκριμένα άτομα οφείλουν πολλές συγνώμες αλλά και να το βουλώνουν και να σέβονται.
Άντε γιατί πολύ σαρα και Μάρα μαζεύτηκε εδώ και το μόνο που κάνετε είναι να προσβάλλεται
Anatrixiasa

Δημοσίευση από Anatrixiasa »

Petro ανατριχιασαμε. Τσουτσουριασαμε. 😂😂
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ούτε που με νοιάζει τι έκανες. Γραμμένο σε έχω και εσένα και μερικούς που τους πιάνουν τα ζόρια επειδή δεν περασαν
lolas

Δημοσίευση από lolas »

Μην τσακώνεστε ρε παίδες για όλους έχει ο Θεός. Μην το βάζετε κάτω. Εδώ υπάρχουν σημαντικότερα προβλήματα στο κόσμο. Συνεργασία θέλει το πράγμα και θα την βρούμε τη λύση. Μια ομάδα είμαστε όλοι. Την υγειά μας να χουμε και όλα τα άλλα έρχονται μετά.
Commando44

Δημοσίευση από Commando44 »

Σιγά που θα σου πούμε συγγνώμη επειδή έκανες μια υπόθεση για τη Κομοτηνή και βγήκε σωστη.
Υπόθεση έκανες δεν είχες πληροφορία.
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Commando44 έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 12:11 pm Σιγά που θα σου πούμε συγγνώμη επειδή έκανες μια υπόθεση για τη Κομοτηνή και βγήκε σωστη.
Υπόθεση έκανες δεν είχες πληροφορία.
Πληροφορία είχα όπως και πολλές άλλες εδώ μέσα... Τώρα σου αρέσει δεν σου αρέσει δεν με νοιάζει καν να σου πω την αλήθεια και ότι πληροφορία θα έχω θα την μοιράζομαι... Έχω από τα Χριστούγεννα που λέω για την Κομοτηνή... Τεσπά. Τα φιλιά μου και καλή σου επιτυχία σε ότι και να κάνεις
Stam5225

Δημοσίευση από Stam5225 »

Ρε Πέτρο για την Κομοτηνή το είχε πει και ο ίδιος ο πρόεδρος τον Δεκέμβριο και όση ήμαστε στην σελίδα του fb το ξέραμε. Τι πληροφορία έχεις δηλαδή αυτές που ξέρουμε όλοι μας και κάνεις τον κόκορα έλεος. Αν έχει πληροφορίες τώρα που να μην την έχει ο πρόεδρος θα σε παραδεκτό όχι αυτά που λέει ο πρόεδρος.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες