Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Εμενα παντως μαγκες δν ξερω γιατι…. Αλλα τα
Λεγομενα του με επεισαν!
Εδω θα ειμαστε
Να δουμε εαν βγει αληθινος.
Λεγομενα του με επεισαν!
Εδω θα ειμαστε
Να δουμε εαν βγει αληθινος.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 54
- Ενδιαφέροντα: tipota
- Επάγγελμα: tipota
Μην ακουτε παπαγαλους, εγω αυτο εχω να πω, και ειναι λογικο ο καθε ενας να επηρεαζεται απο διαφορες τετοιες γνωμες διοτι ενδιαφερεται αμεσα να εξασφαλισει το μελλον του. Ενα πραγμα που εχω μαθει απο τα λεγομενα των κυβερνησεων ανα τα χρονια ειναι πως οτι λενε, ακριβως το αντιθετο γινεται η καπως ετσι, αν με εννοειται! Δεν θελω να σας παρω στο λαιμο μου, γι αυτο αναφερω αν κατι ειναι αποψη μου η εκγυρη πληροφορια. Εχω γραψει τι πιστευω... Και κατι τελευται οι αποψεις ειναι σαν τις κωλ... Δες
ο καθενας εχει απο μια

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 133
Έχω συγκινηθεί 

Για να αναφέρεις λεπτομέρειες κ να είσαι σίγουρος πες και την πηγή για να είναι ολοκληρωμένη η δουλειά σου... Και πόσος κόπος είναι να απαντήσεις και σε κάποια ερώτηση δηλαδή... Μπήκες πέταξες τη βόμβα που μπορεί να έχει βάση μπορεί κ όχι και έφυγες ...Litecoins έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 7:46 pm Νέο μέλος δεν συνηθίζω να γράφω σε forum,
Η προκήρυξη τις πυροσβεστικής με ενδιαφέρει για αυτό μπήκα στον κόπο,
λοιπόν 2 μήνες πριν και 2 μήνες μετά τις εκλογές παγώνουν τα πάντα για οσους δεν το γνωρίζουν.
Η προκήρυξη τις πυροσβεστικής που θα βγει τέλη Δεκεμβρίου του 23 θα ορίσουν όριο ηλικίας για τους πολίτες 35 για τους εποχικούς 35, στους εποχικούς θα αυξηθεί για κάθε αντιπυρική 1 χρόνος έως 39
για άλλη μια τετραετία θα βγει η ΝΔ,
αυτά από εμένα, δεν θα νπω στον κόπο να απαντάω στο κάθε έναν σε αυτά που θα σχολιάζει,
αποθηκεύεστε το κείμενο και θα δείτεθα γίνουν ολα ετσι οπως προ ανεφερα,
καλή Τσικνοπέμπτη να έχετε με υγεία!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 57
Εκει που δεν το εκαναν ουτε να μπουν οι 35 ρηδες το κανε ετσι στα μπαμ 39; Λιγο απιστευτο
-
- Αντισυνταγματάρχης
Κλαίω με λυγμούς 

Έχουν βγει τα όρια ηλικίας και είμαι απέξω, δεν μπορώ 

-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 54
- Ενδιαφέροντα: tipota
- Επάγγελμα: tipota
Να φανταστω ειρωνικα το λες;mikeangel έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 10:22 pm Κλαίω με λυγμούςcry
cry: Έχουν βγει τα όρια ηλικίας και είμαι απέξω, δεν μπορώ
cry
![]()
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Αυτος που ειπε για τα ορια ηλικιας απ το αρχηγειο οτι εμαθε, μηπως ξερει και πως περιπου θα γινει η μοριοδοτηση;
Καλά το τρολακι από το αρχηγείο είχε Χαβαλε. Αλλά αυτός ο Ράμπο που έγραψε για αυτοδυναμία της νδουλας ενώ θα πάρει ένα 25% με πολύ μποναμα στοργή αγάπη και προδερμ είναι είδωλο 

. Μου αρέσει που γράφεις σε αυτόν που σε ειρωνεύτηκε να μην χαθεί μετά τις εκλογές γιατί θα του το υπενθυμίσεις αχαχαχαχαχαχα. Σοβαρέψου ρε κάνει μπλοουτζομπς στον μπουχεσα τον κρητικό μπας και κάνουν καμιά συγκυβέρνηση τι αυτοδυναμίες τσαμπούνας; Όποιος μιλάει ελληνικά τους εύχεται καρκίνους σαν τον Λεβέντη για όνομα τού Θεού πια με τίς ***** εδώ μέσα...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Καλα κοιτα μη σε ψαχνω και σενα μετα τις εκλογες και εισαι κρυμενος σε κανενα παραμυθακι σα δρακος π εισαι, εδω θα ειμαστεGreenDragon99 έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 12:24 am Καλά το τρολακι από το αρχηγείο είχε Χαβαλε. Αλλά αυτός ο Ράμπο που έγραψε για αυτοδυναμία της νδουλας ενώ θα πάρει ένα 25% με πολύ μποναμα στοργή αγάπη και προδερμ είναι είδωλο. Μου αρέσει που γράφεις σε αυτόν που σε ειρωνεύτηκε να μην χαθεί μετά τις εκλογές γιατί θα του το υπενθυμίσεις αχαχαχαχαχαχα. Σοβαρέψου ρε κάνει μπλοουτζομπς στον μπουχεσα τον κρητικό μπας και κάνουν καμιά συγκυβέρνηση τι αυτοδυναμίες τσαμπούνας; Όποιος μιλάει ελληνικά τους εύχεται καρκίνους σαν τον Λεβέντη για όνομα τού Θεού πια με τίς ***** εδώ μέσα...
Ένα ειναι το σίγουρο, το πράγμα θα ξεκαθαρίσει εντός του 2023,κριτήρια-ηλικιακό-ενιαία ή όχι για εποχικούς κ πολίτες και έτσι θα πάει για όλες αυτές τις κενές θέσεις μέχρι να συμπληρωθούν σε βάθος κάποιων ετών, τώρα πώς μερικοί έχουνε ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ σε γνώση τους, αποτελεί μεγάλη απορία μου την στιγμή που με βεβαιότητα δεν ξέρει κανένας τι κυβέρνηση θα έχουμε κ τι ακριβώς θα έχει στο νου του το νέο υπουργείο.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
- Επάγγελμα: Διασώστης
Ταπεινή μου άποψη είναι ότι ότι και να λένε είτε από αρχηγειο ΠΣ πιστεύω ότι κανεις δεν ξερει σίγουρα ούτε όρια ούτε τι προσόντα θέλει αλλά από όσο βλέπω σε παλαιότερες προκηρύξεις κυμαίνονται όλα τα προσόντα στα ίδια. Πάντως η ηλικία (προσωπική μ άποψη) δεν θα αλλάξει και αυτό είναι το μόνο που ακούγεται. Όσον αφορά την κυβέρνηση πιστεύω ΝΔ πάλι γιατί πολύ απλα οι άλλοι είναι χειρότεροι.
Δεν θα αλλάξει λές η ηλικία προσωπική σου άποψη ... Απο πηγάζει αυτή η προσωπική σου άποψη απο τα βάθη της φαντασίας σου ας πούμε, δηλαδή να πούμε κάτι για να πούμε; Και επίσης τι θα πεί αυτό μονο ακούγεται; Δηλαδή όπως λέμε το λεει και ο μπάμπης ο σουγιάς?NFS13 έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 12:28 pm Ταπεινή μου άποψη είναι ότι ότι και να λένε είτε από αρχηγειο ΠΣ πιστεύω ότι κανεις δεν ξερει σίγουρα ούτε όρια ούτε τι προσόντα θέλει αλλά από όσο βλέπω σε παλαιότερες προκηρύξεις κυμαίνονται όλα τα προσόντα στα ίδια. Πάντως η ηλικία (προσωπική μ άποψη) δεν θα αλλάξει και αυτό είναι το μόνο που ακούγεται. Όσον αφορά την κυβέρνηση πιστεύω ΝΔ πάλι γιατί πολύ απλα οι άλλοι είναι χειρότεροι.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Πολύ μπλα μπλα μπλα και ουσία τίποτα, αντίλογοι και άπιστοι Θωμάδες. Αλλά που μυαλό, δεν έχει ακούσει κανένας για φωτογραφικές προκηρύξεις?
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
- Επάγγελμα: Διασώστης
Κανονικά δεν θα έπρεπε να απαντήσω διότι από όσο βλέπω η ειρωνεία πέφτει σύννεφο όλοι πίσω από το πληκτρολόγιο ξέρετε να το παίζετε μάγκες ας τ πούμε….
που λες κύριε pyr ξέρεις γιατι είναι ταπεινή μ άποψη;
Όπως πολλοί εδώ μέσα λένε ότι το προσωπικό ειναι γερασμενο έτσι κ εγώ έχοντας ακούσει ότι πλέον το ΠΣ δεν θέλει γερασμενο προσωπικό καλά και πολύ καλά θα κάνει που δεν θα αλλάξει τα όρια…. Το σώμα αυτό δεν εινει παιδική χαρά ούτε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Επίσης όσους συγγενείς έχω που είναι κοντά ας το πούμε σε βουλευετες και κάποιες επαφές που έχω κάνει εκτός αρχηγειο διότι ήθελα να πάρω όσες πιο πολλές πληροφορείς μπορούσα
κ όσο πιο έγκυρες μπορούσα γιατί στο αρχηγειο να ξέρετε
αμ δεν πει το πολιτικό κομμάτι το ναι δεν πάει να κοπανάει τον πωπω του ο κάθε αρχηγός δεν γίνεται τίποτα…. Μου τόνισαν ότι τα όρια ηλικίας δεν θέλουν και δεν σκοπεύουν να τα αλλάξουν…. Με συγχωρείς εάν θεωρείς τον τρόπο μου κάπως αλλά είναι κουραστικό κάποιος να λεει τη γνώμη του και από κάτω να γελανε μαζί του…. Κατώτερους σας κανουν όλα αυτά και όχι σοβαρούς ανθρώπους
που ανταλάσσουν απόψεις … λυπάμαι γενικά για πολλά άτομα μέσα σε αυτό το φόρουμ που έχουν αυτή τη συμπεριφορά διότι έχω κάποιο καιρό που σας παρακολουθω και αλήθεια απορώ
που λες κύριε pyr ξέρεις γιατι είναι ταπεινή μ άποψη;
Όπως πολλοί εδώ μέσα λένε ότι το προσωπικό ειναι γερασμενο έτσι κ εγώ έχοντας ακούσει ότι πλέον το ΠΣ δεν θέλει γερασμενο προσωπικό καλά και πολύ καλά θα κάνει που δεν θα αλλάξει τα όρια…. Το σώμα αυτό δεν εινει παιδική χαρά ούτε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Επίσης όσους συγγενείς έχω που είναι κοντά ας το πούμε σε βουλευετες και κάποιες επαφές που έχω κάνει εκτός αρχηγειο διότι ήθελα να πάρω όσες πιο πολλές πληροφορείς μπορούσα
κ όσο πιο έγκυρες μπορούσα γιατί στο αρχηγειο να ξέρετε
αμ δεν πει το πολιτικό κομμάτι το ναι δεν πάει να κοπανάει τον πωπω του ο κάθε αρχηγός δεν γίνεται τίποτα…. Μου τόνισαν ότι τα όρια ηλικίας δεν θέλουν και δεν σκοπεύουν να τα αλλάξουν…. Με συγχωρείς εάν θεωρείς τον τρόπο μου κάπως αλλά είναι κουραστικό κάποιος να λεει τη γνώμη του και από κάτω να γελανε μαζί του…. Κατώτερους σας κανουν όλα αυτά και όχι σοβαρούς ανθρώπους
που ανταλάσσουν απόψεις … λυπάμαι γενικά για πολλά άτομα μέσα σε αυτό το φόρουμ που έχουν αυτή τη συμπεριφορά διότι έχω κάποιο καιρό που σας παρακολουθω και αλήθεια απορώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες