Επιτυχόντες - Επιλαχόντες (9Κ-21)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Re: Επιτυχόντες - Επιλαχόντες (9Κ-21)

Δημοσίευση από ARN »

Mitsios1234 έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 8:31 am
Diasostis31 έγραψε: Τρί Φεβ 14, 2023 3:39 pm Mitsios αυτό που λες δεν ισχύει.
Οι σωφρονιστικοί της 9κ θα πανε σχολή πολύ αργότερα, τώρα ξεκίνησαν της 6κ και θα πάρει χρόνια να τελειώσουν όλοι.
Το να πάνε όλοι σχολή, αν βρουν, αφορά μόνο τους υεφκκ.
Αυτό που γνωρίζω είναι πως θα μπούνε όλοι. Αλλη προκήρυξη η 6Κ και άλλο η 9Κ. Επειδη έγιναν αυτά που έγιναν με την 6Κ προσπαθούν να βρούνε μια σχολή όπου θα μπούνε και οι μέσα και οι έξω για να τελειώνουν με την διαδικασία. Εγω αυτή την πληροφορία έχω αυτήν λέω.
Επίσης να πω πως στις φυλακές τις Δράμας οι πρώτοι (50 εάν δεν κάνω λάθος) κρατούμενοι θα μπούνε τον Ιούνιο. Δεν γίνεται να εκπαιδευτούν οι έξω αργότερα. Η εκπαίδευση μέχρι τον Μάιο θα έχει τελειώσει και για τους μέσα και για τους έξω γι'αυτό και θέλουν να μπούνε όλοι μαζί για εκπαίδευση. Ηδη ψάχνουν κιόλας να βρούνε χώρο στην Δράμα για εκπαίδευση. Δεν ξέρω τι πληροφορίες έχετε εσείς αλλά εγώ έχω αυτές

Από που ειναι φίλε οι πληροφορίες σου;
yefkk1998

Δημοσίευση από yefkk1998 »

Καλησπερα παιδια, ρωτησε ενα παιδι πιο πανω πως γινεται η διαδικασια αναληψης βαρδιας στο Κορυδαλλο και ηθελα και γω το ιδιο να ρωτησω να μας πει καποιος που ειναι εκει. Ετσι κουβεντα να γινεται εφοσον τελειωσε η καταθεση δικαιολογητικων!
Άβαταρ μέλους
apiliotis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από apiliotis »

Gian_Arg έγραψε: Τρί Φεβ 14, 2023 10:24 pm Καλύτερα βρες κάποιο παλικάρι που είναι στο ίδιο κατάστημα που πέρασες και εσύ για να σου τα πει καλύτερα γιατί δεν είναι παντού τα ίδια! Πάντως όλες οι φυλακές έχουν και κοιτώνες υπαλλήλων! Τώρα το πως τους λειτουργούν, είναι διαφορετικό σε κάθε φυλακή!
Ναι θα βρω φίλο φίλου να μ κάνει μια περιλιψη και θα σας πω αν είναι... Έτσι για να πάρουμε καμιά ιδέα... Σε βασικές γραμμές υπάρχουν και οι κανονισμοι λειτουργίας που λένε αρκετά, αλλά στην πράξη θα ήθελα να δω τι και πως γίνεται.

Ναι ανα φυλακή θα είναι σίγουρα αλλιώς. Κορυδαλλό σίγουρα θα έχει διαφορά. Αν γενικά έχεις κανεις εικόνα, είναι καλοδεχούμενη
Άβαταρ μέλους
apiliotis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από apiliotis »

yefkk1998 έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 12:16 pm [... ]εφοσον τελειωσε η καταθεση δικαιολογητικων!
Παρένθεση, την απόδειξη αποστολής του φακέλου αφου πια παραδόθηκε, την κρατάμε; Με τέτοια εκτύπωση εμένα παιζει σε ένα μήνα να έχει ξεβάψει και να είναι άσπρο χαρτί
Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Gian_Arg »

120 € παραμεθορίου; Ποιός σας τα λέει αυτά ρε παιδιά και λέτε ότι έχετε και σίγουρες πληροφορίες! Όσο για την σχολή των εσωτερικών να αναφέρω ότι το προσωπικό διδασκόντων δεν είναι άπειρο στην Ελλάδα που θα μπορεί να επανδρώσει δύο σχολές! Εδώ έκανε τόσα χρόνια να γίνει μια σχολή τώρα ονειρεύεστε να γίνουν δύο παράλληλα ! Στην καλύτερη θα ξεκινήσουν να δουλεύουν οι εσωτερικοί της 9Κ και όταν θα ζητήσουν άτομα για σχολή στα καταστήματα θα έχουν την ευχέρεια οι διευθυντές να δηλώνουν άτομα και από τις δύο προκηρύξεις!
Joel91

Δημοσίευση από Joel91 »

Sicario έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 11:04 am
Alitheia1 έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 10:13 am Οι σωφρονιστικοί θα μπουν μετά της εκλογές εκτός εάν το ΣΤΕ κάνει εξαίρεσει όπως είπες ο πρόεδρος, αν και είναι κάτι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό. Σύγχρονος όταν γίνουν οι προσλήψεις των σωφρονιστικών η εξωτερική φρουρά θα μπει για εκπαίδευση και πρόθεση αυτήν τη στιγμή είναι να μπουν όλοι μαζί, κάτι που είναι σχεδόν σίγουρο. Κάτι τελευταίο για να σας φτιάξω. Ο μισθός μετά τα 2 χρόνια και της αύξησης μισθών επιδομάτων και κατάργηση εισφορών και νυχτερινά/αργίες μπορεί να αγγίζει πλέον τα 1000-1050. Στις φυλακές με παραμεθόριο ο μισθός θα διαμορφωθεί ως εξής 860-900 καθαρά.(από την αύξηση του ενιαίου μισθολογίου πού θα γίνει το 2024 και κατάργηση εισφορών κάπου εκεί θα κυμανθεί) + 160 ευρώ καθαρά από το επίδομα επικινδυνότητας + 100 ευρώ παραμεθόριο +75-100 ευρώ νυχτερινά. Κάποιος δηλαδή μετά τα 2 χρόνια θα αγγίζει.1200-1250! Μισθός πολύ καλός οπότε υπομονή και μετά τα 2 χρόνια θα είναι πολύ καλά. Αλήθεια vol1
Μολις κλεισουμε 2 χρονια και σταματησουν οι κρατησεις, ο μισθος θα ειναι περιπου 860 καθαρα, χωρις νυχτες, αργιες και παραμεθωριο!
Τα 1200-1250 που λες προφανως μεσα βαζεις νυχτες, αργιες αλλα και παλι δεν θα ειναι τοσα πολλα μετα απο 2 χρονια!
Ο βασικός μισθός είναι καθαρά 680 και κατι ψιλα το πρώτο χρόνο. Οι κρατήσεις σταματάνε μετά το πρώτο χρόνο και όχι τα 2 χρόνια Δηλαδή μετά το χρόνο πάμε στα 760-770. Αν προσθέσουμε τα εξαιρεσημα είναι συν 80-120 ευρώ το δίμηνο ανάλογα τη φυλακή. Δηλαδή το μήνα περίπου 850-890 καθαρά. Μετά την αύξηση που έχει ανακοινωθεί αρχές του 24' θα προστεθούν 60-80 ευρώ ακόμα καθαρά. Οπότε ο μισθός θα διαμορφωθεί στα 920-960. Αυτα τα χρήματα είναι χωρίς παιδιά,3τιες κτλπ. Τέλος αν ενταχθούν οι ΥΕΦΚΚ στο ειδικό μισθολόγιο θα πάρουν μια αύξηση στο επίδομα επικινδυνοτητας +50 ευρώ. Οπότε καταλήγουμε ότι στη καλύτερη περίπτωση το μηνιαίο εισόδημα να φτάσει τα 1000 ευρώ. Μη περιμένετε 1200-1250. Τουλαχιστον με τα σημερινά δεδομένα.
Garda
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Garda »

Mitsios1234 έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 8:31 am
Diasostis31 έγραψε: Τρί Φεβ 14, 2023 3:39 pm Mitsios αυτό που λες δεν ισχύει.
Οι σωφρονιστικοί της 9κ θα πανε σχολή πολύ αργότερα, τώρα ξεκίνησαν της 6κ και θα πάρει χρόνια να τελειώσουν όλοι.
Το να πάνε όλοι σχολή, αν βρουν, αφορά μόνο τους υεφκκ.
Αυτό που γνωρίζω είναι πως θα μπούνε όλοι. Αλλη προκήρυξη η 6Κ και άλλο η 9Κ. Επειδη έγιναν αυτά που έγιναν με την 6Κ προσπαθούν να βρούνε μια σχολή όπου θα μπούνε και οι μέσα και οι έξω για να τελειώνουν με την διαδικασία. Εγω αυτή την πληροφορία έχω αυτήν λέω.
Επίσης να πω πως στις φυλακές τις Δράμας οι πρώτοι (50 εάν δεν κάνω λάθος) κρατούμενοι θα μπούνε τον Ιούνιο. Δεν γίνεται να εκπαιδευτούν οι έξω αργότερα. Η εκπαίδευση μέχρι τον Μάιο θα έχει τελειώσει και για τους μέσα και για τους έξω γι'αυτό και θέλουν να μπούνε όλοι μαζί για εκπαίδευση. Ηδη ψάχνουν κιόλας να βρούνε χώρο στην Δράμα για εκπαίδευση. Δεν ξέρω τι πληροφορίες έχετε εσείς αλλά εγώ έχω αυτές
Όσο επιμένεις εσύ τόσο θα επιμείνουμε και εμείς. Λοιπόν κοίτα μιτσιος, η 6κ με την 9κ δύο διάφορες είχαν μόνο. Από την μια στην 9κ δεν στέλναμε χαρτιά στον ΑΣΕΠ όπως στην 6κ, αλλά ηλεκτρονικά, και η δεύτερη διάφορα είναι ότι τα ΠΚΕ τα είχε το υπουργείο στην 9κ, ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Και αυτά έγιναν για έναν λόγο που έχουμε οριστικά αποτελέσματα μέσα σε 1 μόνο χρόνο οπότε οι παρεμβάσεις αυτές που έγιναν ήταν πετυχημένες. Η 6κ έκανε 3 μισή χρόνια μέχρι τα οριστικά.

Πάει αυτό

Όσον αφορά στην φάση που ήμαστε είναι το ίδιο. Το υπουργείο είναι υπεύθυνο για την σχολή και τον διορισμό. Η σχολή είναι υποχρεωτική να γίνει πριν την ανάληψη καθηκόντων ΜΟΝΟ στην υπηρεσία της εξωτερικής φρούρησης και αυτό λόγο του ότι είναι ένοπλη υπηρεσία. Οι σωφρονιστικοί (εσωτερικοί) δεν χρειάζεται να προέχει η σχολή, δεν είναι ένοπλη υπηρεσία.

Τότε φίλε μιτσιος να την κλείσουμε την σχολή στη Θήβα τη να την κάνουμε άμα είναι να πηγαίνουν όλοι άλλου. Για τους εσωτερικούς μια χαρά είναι η Θήβα διότι κάθε φυλακή δεν μπορεί να στείλει όλους όσους δεν έχουν περάσει σχολή γιατί θα υπάρχει πρόβλημα στις υπηρεσίες. Πάρε το παράδειγμα της σχολής που τρέχει αυτόν τον καιρό στην Θήβα των εσωτερικών,1-2 ατομα από κάθε φυλακή πήραν για να μην δημιουργηθεί το πρόβλημα που ανέφερα πιο πάνω.
Στους εξωτερικούς αποδείχτηκε ότι δεν κάνει απλά γιατί οι σειρές είναι πολύ μεγαλύτερες από την χωρητικότητα τής. Εάν μελλοντικά κάποια προκήρυξη βγάλει λίγες θέσεις φρουρών τότε φυσικά και θα πάει στην Θήβα. Και πάλι όμως θα σταματήσουν οι εσωτερικοί για να μπουν οι εξωτερικοί και θα πηγαίνουν πάλι πίσω τις σχολές των εσωτερικών. Κανονικά οπως είναι δύο διαφορετικές υπηρεσίες και δύο διαφορετικές σχολές προφανώς και χρειάζεται και δύο διαφορετικές υποδομές.

Και εμένα οι δικές μου πηγές (από ψηλά στο υπουργείο) είναι ότι το πλάνο είναι για Απρίλιο οι εσωτερικοί διορίζονται και οι εξωτερικοί σχολή. Τώρα άμα αλλάξει στην πορεία θα δείξει.

Θα δούμε ποιος θα πέσει μέσα και παρακαλώ μην κάνουμε την κουβέντα εκλογές και διορισμός και και όπως τότε που κάποιοι λέγανε για σοχ και δεν γίνεται να βγουν οριστικά είναι ατυπο και κολοκύθια τουμπανα όπως αποδείχθηκε.

Και δεν δένω κομπο αυτά που έχω μάθει και εγώ και σας λέω. Τα κρατάω στο μυαλό μου και ξέρω πως ολα τα σενάρια παίζουν το τι θα γίνει θα δείξει ο καιρός παιδιά
Στην Ελλάδα είμαστε μην ξεχνάμε όλα και τίποτα είναι πιθανά!
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
Sicario
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Sicario »

Garda αυτός που σου είπε την πληροφορία για σχολή Απρίλιο σου είπε και για ποια περιοχή συζητανε να γίνει η σχολή; Φαντάζομαι σου είπε ότι όλοι οι Υεφκκ θα μπουν μαζί.
Ο πρόεδρος της ΠΟΥΕΦ πάντως δε ξέρει κάτι για Απρίλιο, και υποτίθεται ότι μιλάει με το Υπουργείο.
ΥΕΦΚΚ 2023
Pit9
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Pit9 »

Ωραίος Garda ! Και εγώ αυτό πιστεύω, χωρίς να εχω από κάπου πληροφορίες, ότι μετά τα μέσα Μαρτίου με Απρίλιο θα γίνει η σχολή των εξωτερικών ώστε να έχουμε τελειώσει σχολή μέχρι τέλη Μαΐου. Αν δεχτεί το ΣΤΕ τον διορισμό μας καλώς, αλλιώς περιμένουμε να σχηματιστεί η Βουλή, να μπούμε σε υπηρεσία το καλοκαίρι για να παίρνουν οι παλιοί άδειες καλοκαιριού. Γτ εμείς θα αργήσουμε να πάρουμε.
Garda
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Garda »

Sicario έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 4:08 pm Garda αυτός που σου είπε την πληροφορία για σχολή Απρίλιο σου είπε και για ποια περιοχή συζητανε να γίνει η σχολή; Φαντάζομαι σου είπε ότι όλοι οι Υεφκκ θα μπουν μαζί.
Ο πρόεδρος της ΠΟΥΕΦ πάντως δε ξέρει κάτι για Απρίλιο, και υποτίθεται ότι μιλάει με το Υπουργείο.
Κοίτα εγώ ρώτησα για το πότε περίπου χρονικά θα γινει ο διορισμός εάν γνωρίζει. Μου απάντησε αυτό που είπα στο ποστ. Η απάντηση με κάλυψε εμένα, αυτό με έκαιγε να μάθω προσωπικά γιατί εγώ έπρεπε να σταματήσω από τον ιδιωτικό τομέα που ήμουνα πριν λίγο καιρό και υπάρχουν υποχρεώσεις και έξοδα που τρέχουν. Ώστε να γνωρίζω όσο μπορώ, για να βρω δουλειά εάν είναι να πάρει καιρό. Για την σχολή δεν το διευκρινίσε ακριβώς το μόνο που μου είπε είναι ότι οι εξωτερικοί θα περάσουν την σχολή πρώτα. Ίσως δεν γνώριζε και επακριβώς τι και που, δεν ήθελα να τον πιέσω και εγώ με άλλες ερωτήσεις. Αυτό που ήθελα το έμαθα. Τώρα εάν περασει ο καιρός και δεν έχουμε κάνα νέο θα ξαναρωτήσω. Αλλά πιστεύω θα έχουμε νέα σύντομα.
Πάντως εγώ είναι ο χαρακτήρας μου να κρατάω και μια πισινή και για αυτό περιμένω ήδη από μια δουλειά να ξεκινήσω μεροκάματα! Είπαμε είμαστε στην Ελλαδα! Είναι ικανοί να σε φωνάξουν αύριο και να σου πούνε σε 5μερες Έλα για σχολή από την μια και από την άλλη να σου πούνε σχολή θα περάσετε στην Θήβα λίγοι λίγοι μέχρι το 2026 θα έχετε διοριστεί ολοι. Εν ολίγοις δεν τους πολυνοιαζει γενικός για τις φυλακές, δίνουν βάση στα νοσοκομεία, σχολεία, σώματα ασφαλείας και εμείς ήμαστε πιο κάτω δυστυχώς. Α δεν σας είπα είμαστε και πιο κάτω και από τους κρατούμενους! Αυτό ας το επιβεβαιώσει κάποιος παλιός εάν ισχύει. Απλά είμαστε τυχεροί που τους καίει να ανοίξει η Δράμα και μας παίρνει όλους την μπάλα. Ήμαστε τυχεροί μες την ατυχία μας!
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
Stam5225

Δημοσίευση από Stam5225 »

GARDA στο υπουργείο δικαιοσύνης ναι Ήμασταν πολύ κάτω. Πλέον στο προστασίας του Πολίτη θα δεις σε βάθος 5 χρόνων ότι η υπηρεσίας μας σε σχέση με το 2019 θα έχει πολύ καλύτερη αντιμετώπιση. Δεν μπορείς από την μια μέρα στην άλλη να πας ταβάνι. Ξέρω ότι το 24 θα έχει 40 νέα οχήματα η εξωτερική φρουρά και νέο οπλισμό σε πολλά καταστήματα+ ότι χωριά με ας θα έρθουν + 500 νέοι με προκήρυξης. Επίσης ένα κέρδος είναι ήδη ότι η υπηρεσία μας ανέβηκε στην Α κατηγορία επικινδυνότητας. Εδώ ήμαστε και θα το θυμηθείς το 2026 θα μιλάμε εντελώς διαφορετικά
Sicario
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Sicario »

Η ΥΕΦΚΚ πρέπει να γίνει Σώμα Ασφαλείας για να την πάρουν στα σοβαρά. Υπάρχουν αρκετοί παλιοί που το επιθυμούν αυτό, εκτός από κάποιους της 1ης σειράς που έχουν φτάσει 50+χρόνων. Και εμείς οι νέοι που θα μπούμε πρέπει να το επιδιώξουμε αυτό, η υπηρεσία να γίνει Σώμα Ασφαλείας και όχι να αντιμετωπίζονται οι εξωτερικόι φρουροί ως δημόσιοι υπάλληλοι λες και είναι σε κάνα γραφείο. Τι παραπάνω κανει το Μεταγωγων της Αστυνομίας από τους Υεφκκ που κάνουν μεταγωγες σε δικαστήρια και νοσοκομεία; !
ΥΕΦΚΚ 2023
Stam5225

Σικαριο ένστολο προσωπικό είσαι τώρα αν δεν είσαι σώματα ασφαλείας η είσαι δημόσιος υπάλληλος αυτό είναι δικαιολογία. Και έτσι μια χαρά μπορούν να οργανωθούν και να κάνουν και καλύτερη από αυτές την υπηρεσία. Όλα εξαρτώνται από το σωματείο και την δύναμη που έχει. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να γίνω σώματα ασφαλείας αλλιώς δεν θα έκανα τα χαρτιά μου. Οκ ένστολο ως εκεί
Sicario
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Sicario »

Γιατί δε θες; Επειδη θα πρέπει να ξυρίζεσαι;
Η υπηρεσία αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεται ως δημόσιοι υπάλληλοι. Λες και κάθονται σε κάνα γραφείο.
Άμεση ένταξη στα σώματα ασφαλείας ως αυτόνομη υπηρεσία!
ΥΕΦΚΚ 2023
Stam5225

Μάλλον μπερδεύεσε αν ήθελες να μην έκανες τα χαρτιά σού σικαριο... Αν ήθελες ας πήγαινες αστυνομία. Εγώ πάντα θα είναι κάθετος στο να μείνουμε στο ίδιο καθεστώς. Και ξέρω πολλούς νέους που μπήκαν που θέλουν το ίδιο. Πάλι καλά δηλαδή.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες