Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 122

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Vaggelis698 »

DokimosED έγραψε: Κυρ Φεβ 12, 2023 12:31 am

απαντήστε ρε παιδιά και σε μένα και τσακωθείτε μετά 😅😅 είμαι 31 και εποχικος θα έχω θέμα με τις προκηρύξεις; Για να το πάρω απόφαση δηλ οτι θα μείνω μια ζωή εποχικος αχαχ
Κακως βεβαια που λεω τετοια πραγματα γιατι υπαρχουν και καλα παιδια που θελουν να μπουν εποχικοι και το ευχομαι, αλλα κατι σκ@@@ψυχοι σαν εσενα εκει να παιδευονται μια ζωη ουτε μεροκαματο να μη βρισκεις, τα σωστα και λογικα παιδια ας μην ειναι εποχικοι σκεφτονται οτι αν μπουμε οι εποχικοι θα ερθει η σερια τους μετα και θα αυξανονται οι πιθανοτητες να μπουν κ αυτοι, κατι νουμερα σαν
Εσενα θελουν να τους κανουμε κατευθειαν πυραγους, ας διαβαζες να γινεις χαζουλη, τωρα αφουβδε διαβαζες θα παμε με τη σειρα πρεπει να το παρεις αποφαση
Χαχαχαχαχα. Ελα Χριστε κ Παναγια! Τι επιθεση ειναι αυτη ρε; Λες εσυ εμενα σκατοψυχο; Μαθε γραμματα, μαθε να διαβαζεις και μαθε
που βαζεις την υπογραφη σου. Πιστεψε με παρολο τα κενα, η Πυροσβεστικη και χαρη τους κανει τους εποχικους που τους δινει την ευκαιρια
να γινουν μονιμοι πριν την ωρα τους! Επισης θα σε συνεχισω και θα σε αφησω με την απορια τι ρολο βαραω εγω.
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Vaggelis698 έγραψε: Κυρ Φεβ 12, 2023 12:39 am

Χαχαχαχαχα. Ελα Χριστε κ Παναγια! Τι επιθεση ειναι αυτη ρε; Λες εσυ εμενα σκατοψυχο; Μαθε γραμματα, μαθε να διαβαζεις και μαθε
που βαζεις την υπογραφη σου. Πιστεψε με παρολο τα κενα, η Πυροσβεστικη και χαρη τους κανει τους εποχικους που τους δινει την ευκαιρια
να γινουν μονιμοι πριν την ωρα τους! Επισης θα σε συνεχισω και θα σε αφησω με την απορια τι ρολο βαραω εγω.

απαντήστε ρε παιδιά και σε μένα και τσακωθείτε μετά 😅😅 είμαι 31 και εποχικος θα έχω θέμα με τις προκηρύξεις; Για να το πάρω απόφαση δηλ οτι θα μείνω μια ζωή εποχικος αχαχ
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 54
Ενδιαφέροντα: tipota
Επάγγελμα: tipota

Δημοσίευση από DokimosED »

Ρε συ Vaggelis698 χαλαρωσε. Μπορεις να πας λιγες σελιδες πισω και να διαβασεις. Δεν θελει και πολυ μυαλο ειναι πιο απλα τα
πραγματα και καμια φορα τα κανουμε δυσκολα και περιπλοκα μερικοι, εχει βουιξει ο τοπος για τα πολλα κενα που εχει το Πς,
εσυ σαν εποχικος λες να σε πεταξουν εξω η να μεινεις μια ζωη εποχικος; Το πολυ πολυ αν δεν τα καταφερεις με τις επερχομενες
προκηρυξεις στο τελος της 5ετης θητειας σου να μπεις σε καθεστως μονιμου λογικα. Μην κοιτατε τους παλιους μονιμους που
ηταν εποχικοι για πολλα χρονια και τις ιστοριες που λενε μεχρι να γινουν μονιμοι και τους αγωνες που εδωσαν. Κατι ακομα,
εκει μεσα ο καθε ενας λεει την μακακια του και βγαινουν φημες, γι αυτο πρεπει να φιλτραρεται η καθε πληροφορια! Επισης
πολλους εκει μεσα εντεχνως τους κρατανε κοιμισμενους... Οποιος καταλαβε καταλαβε!
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας

DokimosED έγραψε: Κυρ Φεβ 12, 2023 1:11 am Ρε συ Vaggelis698 χαλαρωσε. Μπορεις να πας λιγες σελιδες πισω και να διαβασεις. Δεν θελει και πολυ μυαλο ειναι πιο απλα τα
πραγματα και καμια φορα τα κανουμε δυσκολα και περιπλοκα μερικοι, εχει βουιξει ο τοπος για τα πολλα κενα που εχει το Πς,
εσυ σαν εποχικος λες να σε πεταξουν εξω η να μεινεις μια ζωη εποχικος; Το πολυ πολυ αν δεν τα καταφερεις με τις επερχομενες
προκηρυξεις, στο τελος της 5ετης θητειας σου να μπεις σε καθεστως μονιμου λογικα. Μην κοιτατε τους παλιους μονιμους που
ηταν εποχικοι για πολλα χρονια και τις ιστοριες που λενε μεχρι να γινουν μονιμοι και τους αγωνες που εδωσαν. Κατι ακομα,
εκει μεσα ο καθε ενας λεει την μακακια του και βγαινουν φημες, γι αυτο πρεπει να φιλτραρεται η καθε πληροφορια! Επισης
πολλους εκει μεσα εντεχνως τους κρατανε κοιμισμενους... Οποιος καταλαβε καταλαβε!
τα λες πολύ καλά για να είναι αληθινά! Μακάρι να γίνουν όπως τα είπες, δεν διάβασα καθόλου τις προηγούμενες σελίδες απλά είδα ότι μιλάτε για αυτό το θέμα για το όριο ηλικίας για αυτό πετάχτηκα κ εγώ,
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 54
Ενδιαφέροντα: tipota
Επάγγελμα: tipota

Δημοσίευση από DokimosED »

Vaggelis698 έγραψε: Κυρ Φεβ 12, 2023 1:19 am
DokimosED έγραψε: Κυρ Φεβ 12, 2023 1:11 am Ρε συ Vaggelis698 χαλαρωσε. Μπορεις να πας λιγες σελιδες πισω και να διαβασεις. Δεν θελει και πολυ μυαλο ειναι πιο απλα τα
προκηρυξεις, στο τελος της 5ετης θητειας σου να μπεις σε καθεστως μονιμου λογικα. Μην κοιτατε τους παλιους μονιμους που
τα λες πολύ καλά για να είναι αληθινά! Μακάρι να γίνουν όπως τα είπες, δεν διάβασα καθόλου τις προηγούμενες σελίδες απλά είδα ότι μιλάτε για αυτό το θέμα για το όριο ηλικίας για αυτό πετάχτηκα κ εγώ,
Να με συγχωρας αν φανηκε να τα ειπα λιγο περιεργα η να σε προσεβαλα, οτι δεν θελει πολυ μυαλο, δεν το ειπα με τετοιο τροπο να ξερεις.
Καταλαβαινω πως υπαρχει τρομερη αγωνια απο πολλους, και απο την πολλη αγωνια τυφλωνονται ολοι και δεν μπορουν να δουν καθαρα.
Παρολα αυτα οτι εχω πει μεχρι τωρα ειναι δικη αποψη και οπτικη γωνια! Οσο για ορια ηλικιας ακομα κανεις δεν ξερει!
Epoxikos2019
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Epoxikos2019 »

Vaggelis698 έγραψε: Κυρ Φεβ 12, 2023 12:40 am

Για το οριο ακουγεται απο πληροφοριες του καφενειου (οχι κατι επισημο) οτι προσπαθουν για 33 η 35. Εσυ φιλαρακι που εισαι 31 και μας λες αν σε πιανει μαλλον
Θες να παιζεις με τον πονο μας, εσυ οτι και να γινει σε πιανει το οριο γιατι τοσο ηταν και η εμοδε και υποτιθεται οτι τωρα θα ανεβει εστω και λιγο
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Epoxikos2019 έγραψε: Κυρ Φεβ 12, 2023 1:35 am

Για το οριο ακουγεται απο πληροφοριες του καφενειου (οχι κατι επισημο) οτι προσπαθουν για 33 η 35. Εσυ φιλαρακι που εισαι 31 και μας λες αν σε πιανει μαλλον
Θες να παιζεις με τον πονο μας, εσυ οτι και να γινει σε πιανει το οριο γιατι τοσο ηταν και η εμοδε και υποτιθεται οτι τωρα θα ανεβει εστω και λιγο
Ναιι με πιάνει για φέτος ! Στις επόμενες όμως; Δεν έχω τα μόρια για μπω από την πρώτη φουρνιά, με υπολογίζω 3 φουρνιά +
με αγχωνει πολύ αυτό.
Epoxikos2019
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Epoxikos2019 »

Vaggelis698 έγραψε: Κυρ Φεβ 12, 2023 1:40 am

Ναιι με πιάνει για φέτος ! Στις επόμενες όμως; Δεν έχω τα μόρια για μπω από την πρώτη φουρνιά, με υπολογίζω 3 φουρνιά +
με αγχωνει πολύ αυτό.

Και 33 να το παει σε πιανει η τριτη φουρνια, οι φημες π
Κυλοφορουσαν οτι θα παρει πιο πολλους οδηγους γνωριζει κανεις αν ισχυει; Εχει ακουσει καποιος κατι;
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Epoxikos2019 έγραψε: Κυρ Φεβ 12, 2023 1:45 am
Vaggelis698 έγραψε: Κυρ Φεβ 12, 2023 1:40 am

με αγχωνει πολύ αυτό.

Και 33 να το παει σε πιανει η τριτη φουρνια, οι φημες π
Κυλοφορουσαν οτι θα παρει πιο πολλους οδηγους γνωριζει κανεις αν ισχυει; Εχει ακουσει καποιος κατι;
Το ιδανικό θα ηταν 35 για να με πιάσει σιγουρα.
από συζητήσεις που έχω ακούσει στον σταθμό μου λένε ότι έχουν μεγάλη ανάγκη στους οδηγούς και θα μετρήσει και εμπειρία λένε. Τουλάχιστον έτσι λέγαν με τον παλιό αρχηγό τώρα ο καινούργιος δεν ξέρω,. Αλλά βλέπω υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους οδηγούς. Να φανταστείς εμένα με το που τελείωσε η εκπαίδευση κατευθείαν που δώσανε όχημα και πήγαινε. Χααχαχ
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Terminator »

Εαν δεν ηρεμήσετε το topic θα κλειδώσει ελπίζω να είμαι σαφής σε αυτό το πράγμα και όταν κάποιος μας κάνει προσωπική επίθεση είτε με ΠΜ είτε σε κάποιο θέμα δεν απαντάμε κάνουμε ενα report και περιμένουμε απο τους Admin να κάνουν την δουλειά τους. Εαν κάποιο μέλος βρίσει και απαντήσουμε εννοείται τρώμε και εμείς μπαν. Καλή συνέχεια...
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Άντε μωρέ κάθεστε κ τους ακούτε τι πάει να πει είσαι από αυτούς π ασχολείσαι; Ξέρεις τι φούμαρα πουλάνε για να σας κάνουν να μην τους πρήζετε; Κ δν τ λέω με κακια αλλ ισχύει όπως έλεγαν κ για τώρα έτσι θα σας λένε πάντα θ βγάλουμε τότε κ δν θ βγάλουν ποτε … τόσα χρόνια σας δουλεύουν και κ έχετε τους έξυπνους από τα σωματεία (αλλά λαμόγια κ βλάκες από εκεί πέρα)
maluel86
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από maluel86 »

Υποτίθεται ότι το forum σχηματίστηκε για ανταλλαγή απόψεων και ειδήσεων σχετικά με την προκήρυξη του διαγωνισμού για το 2023.2-3 πρόσωπα που μπαίνουν είτε ως λογαριασμοί είτε ως επισκέπτες μόνο αυτό δεν κάνουν. Το να εύχεσαι να φύγει ο άλλος για να χωθείς εσύ είναι τρομερή μικροπρέπεια και κατινιά. Το θίγω ως φαινόμενο, δεν το λέω προσωπικά για κανέναν. Ο καθένας να στηρίζεται στις δυνάμεις του κι όχι στο πώς να βγάλει εκτός τον ανταγωνιστή του. Διαφορετικά, καλύτερα να κλειδώσει το θέμα. Στα του θέματος τώρα. Ο υφυπουργός δεν έχει απαντήσει ακόμα στις ερωτήσεις βουλευτών. Το Αρχηγείο εξακολουθεί να δηλώνει ότι στόχος είναι η έκδοση προκήρυξης πριν την αντιπυρική περίοδο. Τον Μάρτιο κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει προκήρυξη εκλογών και παγώνουν όλα. Αυτά είναι τα δεδομένα:https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ ... s-dynameis
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας

maluel86 έγραψε: Κυρ Φεβ 12, 2023 1:42 pm Υποτίθεται ότι το forum σχηματίστηκε για ανταλλαγή απόψεων και ειδήσεων σχετικά με την προκήρυξη του διαγωνισμού για το 2023.2-3 πρόσωπα που μπαίνουν είτε ως λογαριασμοί είτε ως επισκέπτες μόνο αυτό δεν κάνουν. Το να εύχεσαι να φύγει ο άλλος για να χωθείς εσύ είναι τρομερή μικροπρέπεια και κατινιά. Το θίγω ως φαινόμενο, δεν το λέω προσωπικά για κανέναν. Ο καθένας να στηρίζεται στις δυνάμεις του κι όχι στο πώς να βγάλει εκτός τον ανταγωνιστή του. Διαφορετικά, καλύτερα να κλειδώσει το θέμα. Στα του θέματος τώρα. Ο υφυπουργός δεν έχει απαντήσει ακόμα στις ερωτήσεις βουλευτών. Το Αρχηγείο εξακολουθεί να δηλώνει ότι στόχος είναι η έκδοση προκήρυξης πριν την αντιπυρική περίοδο. Τον Μάρτιο κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει προκήρυξη εκλογών και παγώνουν όλα. Αυτά είναι τα δεδομένα:https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ ... s-dynameis
καλημέρα φίλε μου! Θέλω να ρωτήσω, όμως μπορεί να πω και χαζομάρα! Πριν καμιά βδομάδα και βάλε, ανακοίνωσε ο αρχηγός την επαναπρόσληψη των 2500 Εποχικών για την αντιπυρική περίοδο με επίσημο έγγραφο, γτ να το κάνει αυτό εφόσον θα βγει προκήρυξη και θα συμπληρωθούν κάποια κενά; Εκτός και αν ότι και να γίνει οι εποχικοί θα είναι έκαστος 2500 ότι και να γίνει! Δηλ και να πάρει 3600 που λέει η προκήρυξη οι εποχικοί θα εξακολουθούν να είναι 2500. Άποψη μου πάντα και δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό!
Giannisrampo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Giannisrampo »

Vaggelis698 έγραψε: Κυρ Φεβ 12, 2023 2:09 pm
maluel86 έγραψε: Κυρ Φεβ 12, 2023 1:42 pm Υποτίθεται ότι το forum σχηματίστηκε για ανταλλαγή απόψεων και ειδήσεων σχετικά με την προκήρυξη του διαγωνισμού για το 2023.2-3 πρόσωπα που μπαίνουν είτε ως λογαριασμοί είτε ως επισκέπτες μόνο αυτό δεν κάνουν. Το να εύχεσαι να φύγει ο άλλος για να χωθείς εσύ είναι τρομερή μικροπρέπεια και κατινιά. Το θίγω ως φαινόμενο, δεν το λέω προσωπικά για κανέναν. Ο καθένας να στηρίζεται στις δυνάμεις του κι όχι στο πώς να βγάλει εκτός τον ανταγωνιστή του. Διαφορετικά, καλύτερα να κλειδώσει το θέμα. Στα του θέματος τώρα. Ο υφυπουργός δεν έχει απαντήσει ακόμα στις ερωτήσεις βουλευτών. Το Αρχηγείο εξακολουθεί να δηλώνει ότι στόχος είναι η έκδοση προκήρυξης πριν την αντιπυρική περίοδο. Τον Μάρτιο κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει προκήρυξη εκλογών και παγώνουν όλα. Αυτά είναι τα δεδομένα:https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/418140/proslipseis-8-894-enstolon-monimes-theseis-ergasias-se-pyrosvestiki-astynomia-kai-enoples-dynameis
καλημέρα φίλε μου! Θέλω να ρωτήσω, όμως μπορεί να πω και χαζομάρα! Πριν καμιά βδομάδα και βάλε, ανακοίνωσε ο αρχηγός την επαναπρόσληψη των 2500 Εποχικών για την αντιπυρική περίοδο με επίσημο έγγραφο, γτ να το κάνει αυτό εφόσον θα βγει προκήρυξη και θα συμπληρωθούν κάποια κενά; Εκτός και αν ότι και να γίνει οι εποχικοί θα είναι έκαστος 2500 ότι και να γίνει! Δηλ και να πάρει 3600 που λέει η προκήρυξη οι εποχικοί θα εξακολουθούν να είναι 2500. Άποψη μου πάντα και δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό!

Πολυ σωστη απορια, και προκυρηξη να βγει και να παρει 500 ατομα, πες οτι απο τα 500 ατομα οι 400 θα ειναι εποχικοι, αυτοι οι 400 θα αναπληρωθουν απ τους πινακες εποχικων του 2020 που ισχυουν μεχρι το 2025, αρα οτι και να γινει οι εποχικοι τοσοι θα ειναι, δε θα παρει 3600 απλα τοσα ειναι τα κενα,500 ατομα θα παρει
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πάνω σε αυτό π είπες για τον αριθμο
κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει πολλά χρόνια να πάρει ξανά εποχικούς. Οπότε όταν θα βγάζει προκηρύξεις για μόνιμους θα παίρνει από την λίτσα του 20 διότι έχει χιλιάδες άτομα που περιμένουν. Κάτι βέβαια ακούστηκε ότι θέλουν από 2500 εποχικούς να αυξήσουν τον αριθμο κατά 200+ και θα πάρει λεει από τη λίστα του 20; Ξέρει κανεις να μας πει αν του εχει πει κανεις τίποτα ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες