Διασώστη δεν υπάρχει περίπτωση να δημοσιευθεί τώρα μέσα στον Φεβρουάριο; Εκλογές λογικά θα πάνε για Απρίλιο, σίγουρα θα καθυστερήσει αλλά αν βγεί Ιούνιο καλά Χριστούγεννα...Diasostis31 έγραψε: Τρί Ιαν 31, 2023 11:15 am Το αίτημα για την προκήρυξη δεν έχει πάει ακόμα στον ασεπ.
Στην καλύτερη πάει για Ιούνιο μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης
Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 99
Καμία πιθανότητα.
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Άρα, ας πούμε από τώρα "καλό καλοκαίρι"… και "ευτυχισμένο το 2025"!
Υπάρχει ψηφισμένο νομοσχέδιο που αναφέρει αναλυτικά τα πάντα. Και εσύ πιστεύεις τα άκυρα σαιτς. Δεν είσαι πλακαντζης. Χαζός είσαι.
Αρχικά το χαζός στα φιλαράκια σου, όχι σε μένα. Το ξέρω ότι έχει ψηφιστεί για 35 απλά επειδή διάβασα χθεσινά και σημερινά άρθρα και έλεγε 28 ρώτησα μη τυχόν άλλαξε πάλι κάτι και δεν το είδα. Πολύ απλό Γεια σου τώρα και την επόμενη φορά να ξαναμιλήσεις άμα σου απευθύνουν το λόγο δεν θα το κάνουμε ρινγκ εδω
Αρχηγέ, τα άρθρα βγαίνουν για να παίρνουν τα λεγόμενα κλικς και τίποτα άλλο, εσύ πρέπει να πιστεύεις το ΦΕΚ ή το Π/Δ.Venom94 έγραψε: Πέμ Φεβ 02, 2023 5:46 pmΑρχικά το χαζός στα φιλαράκια σου, όχι σε μένα. Το ξέρω ότι έχει ψηφιστεί για 35 απλά επειδή διάβασα χθεσινά και σημερινά άρθρα και έλεγε 28 ρώτησα μη τυχόν άλλαξε πάλι κάτι και δεν το είδα. Πολύ απλό Γεια σου τώρα και την επόμενη φορά να ξαναμιλήσεις άμα σου απευθύνουν το λόγο δεν θα το κάνουμε ρινγκ εδω
Καλησπέρα παιδιά! Νέος στην παρέα. Όριο ηλικίας στην προκήρυξη είναι 35 χρονών για όλες τις κατηγορίες, εγώ είμαι 31 και με την κατάσταση σε αυτή τη χωρά φοβάμαι μήπως δεν προλάβω να κάνω αίτηση 

- svetlana
Έχεις μέλλον, μην αγχεσαιmrhabuya έγραψε: Παρ Φεβ 03, 2023 2:34 pm Καλησπέρα παιδιά! Νέος στην παρέα. Όριο ηλικίας στην προκήρυξη είναι 35 χρονών για όλες τις κατηγορίες, εγώ είμαι 31 και με την κατάσταση σε αυτή τη χωρά φοβάμαι μήπως δεν προλάβω να κάνω αίτηση![]()
Ας κάνω και εγώ την άσχετη ερώτησή μου. Ξέρει κανείς τι ισχύει με ρεπό και άδειες;
Τίποτα σοβαρό θα ρωτήσετε βρε γιωτάδες;
Ακόμη δεν τον είδατε...
Ακόμη δεν τον είδατε...

- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 99
Δεν έχει πάει ακόμα στον ασεπ, τι φεκ; Μετά τις εκλογές
ελεγα μηπως βγει αυτον το μηνα.Diasostis31 έγραψε: Δευ Φεβ 06, 2023 2:38 pm Δεν έχει πάει ακόμα στον ασεπ, τι φεκ; Μετά τις εκλογές
- svetlana
Αστο Διασώστη, δεν υπάρχει σωτηρία, που να δεις στο fb τι γίνεται.Diasostis31 έγραψε: Δευ Φεβ 06, 2023 2:38 pm Δεν έχει πάει ακόμα στον ασεπ, τι φεκ; Μετά τις εκλογές
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες