Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Εχω 19.6 απολυτηριο, ολα τα προαπαιτουμενα και ειμαι πολυτεκνος. Απο την μια λεω οτι εχω πιθανοτητες, απο την αλλη σκεφτομαι οτι ενας με ΕΔ και εξτρα ξενες γλωσσες με τρωει; Τι νομιζετε, πως λετε να παιχτουν τα μορια, ποιοι θα ειναι οι πιο πιθανοι επιτυχοντες; Αυτοι με πολυ ψηλο απολυτηριο ή αυτοι με μετριο απολυτηριο και πολλα εξτρα προσοντα (ΕΔ, προφισενσι, κλπ) ;
Εμείς δηλαδή με απολυτήριο κάτω από 18, που δεν είμαστε πολύτεκνοι να μην μπούμε καν στο κόπο να κάνουμε αίτηση ε;
Αφήστε τα αυτά ρε, στα αθλήματα θα κριθούν τα περισσότερα έχει να πέσει κόψιμο για δευτερόλεπτα. Κάντε όλη τη προσπάθεια σας και ότι γίνει!
Μωρε οχι μια χαρα πιθανοτητες υπαρχουν για ολους. Τα θληματα τα εχω, ειμαι δεκαθλητης και 24 χρονων. Απλα θελω να καταλαβω πως θα παιχτει η μοριοδοτηση, ποιοι εχουν τις περισσοτερες πιθανοτητες, που πεφτει το βαρος στην μοριοδοτηση. Απολυτηριο ή πολλα εξτρα (ΕΔ, γλωσσες) ;
Έχετε καταλάβει ορισμένα ότι στα αθλήματα θα έχει τσιπάκι; Ήτοι σημαίνει ότι για κλάσματα είσαι εκτός συνέχειας. Αφήστε τα απολυτήρια. Όλες οι γυναίκες έχουν 20αρια. Αυτές θα μας φάνε στα μόρια. Το θέμα είναι οι ΠΚΕ. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια ευκαιρία. Γυμναστείτε.
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Αυτό ακριβως, αν όλοι κάνουμε αίτηση με κριτήριο τα χαρτιά που έχουμε και δεν δώσουμε έμφαση στα αθλήματα που είναι το πιο σημαντικό, τότε χαιρετίσματα…Venom94 έγραψε: Πέμ Ιαν 26, 2023 10:31 am Εμείς δηλαδή με απολυτήριο κάτω από 18, που δεν είμαστε πολύτεκνοι να μην μπούμε καν στο κόπο να κάνουμε αίτηση ε;Αφήστε τα αυτά ρε, στα αθλήματα θα κριθούν τα περισσότερα έχει να πέσει κόψιμο για δευτερόλεπτα. Κάντε όλη τη προσπάθεια σας και ότι γίνει!
Και το πιο αξιοκρατικο θα ειναι να εχει τσιπακι.
Μακαρι να χει τσιπακι. Εχω μπουχτισει να βλεπω σε προκηρυξεις που δηλωνα, οπως και στις πανελληνιες, να περναει καθε μπουχεσας με 20" παραπανω (να μου συγχωρεσετε την γαλλικη) ...
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Τι είναι το τσιπάκι (εκτός από το γνωστό microchip) ;
Ευτυχώς με τσιπάκι θα κοπούν όλες οι γυναίκες 

Ακριβής χρονομέτρηση. Σε κόβει και για δευτερόλεπτο από όσο γνωρίζω. Αν δεν κάνω λάθος μπαίνει στο χέρι πριν ξεκινήσεις αθλήματα!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Αμα σε εκοβε για δευτερολεπτο καλα θα ηταν.
Σε κοβει για κλασματα του δευτερολεπτου!
Σε κοβει για κλασματα του δευτερολεπτου!
ΥΕΦΚΚ 2023
Ακόμα καλύτερα τότε!
δεν εχει να λεει το τσιπακι και χωρις τσιπακι αμα θελουν τα κανουν αξιοκρατικα και κοβουν με απλο χρονομετρο.
Το τσιπακι ο ΑΣΕΠ δεν το βάζει στο χέρι το έχει στον αριθμό που θα σου δώσει να τρέξεις και εννοείται ότι και 1 δευτερόλεπτο παραπάνω σε κόβει. Στην 6κ όλες οι γυναίκες που ήταν κόπηκαν κατά κύριο λόγο στο 100αρι και στο 100 μέτρα κάτι που ισχύει το ίδιο.
Χωρίς τσιπακι θα περνάνε με 6λεπτα, ποια αξιοκρατία θα τηρηθεί; Το έχουμε δει από πόσες προκυρηξεις ΕΦ και ΣΦ.
Έχεις δίκιο. Νούμερο σου δίνουν, λάθος δικό μου.
Έχεις δίκιο. Νούμερο σου δίνουν, λάθος δικό μου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: xristoss1996 και 9 επισκέπτες