Κατάταξη στις στρατιωτικές σχολές (2009)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 14
Παιδια γιατι δεν κανετε τον κοπο να παρετε ενα τηλεφωνο στις σχολες σας να σας πουν τι θελουν;
ageliki_L.A έγραψε:Θα ξαναπαρω τηλ αυριο αλλα σκεφτομαι μηπως το καθυστερησουν τωρα Λογω των εκλογων... Εσυ εισαι πρωτοετης; Αληθεια βγηκε εγκυκλιος για την καταταξη των πρωτοετων; Το μονο που θελω να μου πεις ειναι πως να την προμηθευτω... Ευχαριστω πολυ...
Ευέλπιδες:10 Σεπ
Δόκιμοι:07 Σεπ
ΣΜΥ:14 Σεπ
Επομένως τι εννοείς καθυστέρηση λόγω εκλογών. Αυτά είναι ευσεβείς πόθοι. Στρατιωτικές σχολές είναι. Όχι καφενεία. Κάπου εκεί να περιμένεις και την κατάταξη στην Ικάρων, εκτός απροόπτου.
anonymous έγραψε:Παιδες εσεις που περασατε στη ΣΣΕ οταν θα παρουσιαστειτε
θα παρετε μεγαλες η μικρες βαλιτσες κ τι θα βαλετε μεσα; εγω θα παρω εσωρουχα 7 φανελες κ 7 σλιπ
2 πετσετες παντοφλες
ενα πιστολακι για τα μαλια, ξυριστικα, οδοντοβουρτσα, σαμπουαν κ φαρμακειο. Χρειαζομαι τιποα αλλο η πειρα αρκετα;
Λεω να τα βαλω σε μια μεγαλη βαλιτσα ετσι ωστε να εχει χωρο για αργοτερα αν μας δωσοθν στολες και τετοια
Μπορει καποις να μου απαντισει;
Και μόνο με τα δικαιολογητικά σου να έρθεις, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν χρειαζόταν κάτι θα το ζητούσε η σχολή. Όλα τα ατομικά είδη που χρειάζεσαι σου τα δίνουν, ή τα αγοράζεις από τη Σχολή. Αν τώρα όμως έχεις κάποια ιδιοτροπία με το σαμπουάν σου, ή τα ξυριστικά, πάρτα μαζί σου. Το πιστολάκι όμως, τι το θές;
Εγώ προσωπικά, ένα σακίδιο θα πάρω με τα ξυριστικά μου, ένα εφεδρικό βερνίκι για τα άρβυλα (αν και θα μας δώσουν) και μερικές γάζες σε περίπτωση που με χτυπήσουν τα άρβυλα.
Επίσης, δε χρειάζεσαι χώρο για τις στολές. Σε δυο μήνες που θα βγούμε - αν βγούμε- δε θα τις πάρεις σπίτι σου. Στη σχολή μένουν. Μόνο τη στολή εξόδου που θα φοράς θα έχεις. Οι στολές είναι στην ντουλάπα.
Γάζες οπωσδήποτε. Χτυπάνε πολύ άσχημα στη φτέρνα. Πάρ'τε και πάτους γιατί θα τα φοράτε για ώρες.
Θα πάρει μερικές ημέρες μέχρι να μαλακώσουν τα άρβυλα και να προσαρμοστούν στα πόδια σας. Και καλό θα είναι να τα βερνικόνετε κάθε ημέρα και καλό τρίψιμο το πρωϊ της επομένης.
Και προσοχή όταν θα τρέχετε πάνω σε μάρματο γιατί θα κάνετε πατινάζ...
Κάτι άλλο δεν νομίζω να χρειάζεται. Ναι, οι στολές μένουν στη ντουλάπα μαζί με όλα τα προβλεπόμενα. Και εννοείται περνάτε επιθεώρηση πριν από την έξοδο.
Θα πάρει μερικές ημέρες μέχρι να μαλακώσουν τα άρβυλα και να προσαρμοστούν στα πόδια σας. Και καλό θα είναι να τα βερνικόνετε κάθε ημέρα και καλό τρίψιμο το πρωϊ της επομένης.
Και προσοχή όταν θα τρέχετε πάνω σε μάρματο γιατί θα κάνετε πατινάζ...
Κάτι άλλο δεν νομίζω να χρειάζεται. Ναι, οι στολές μένουν στη ντουλάπα μαζί με όλα τα προβλεπόμενα. Και εννοείται περνάτε επιθεώρηση πριν από την έξοδο.
anonymous έγραψε:Παιδες εσεις που περασατε στη ΣΣΕ οταν θα παρουσιαστειτε
θα παρετε μεγαλες η μικρες βαλιτσες κ τι θα βαλετε μεσα; εγω θα παρω εσωρουχα 7 φανελες κ 7 σλιπ
2 πετσετες παντοφλες
ενα πιστολακι για τα μαλια, ξυριστικα, οδοντοβουρτσα, σαμπουαν κ φαρμακειο. Χρειαζομαι τιποα αλλο η πειρα αρκετα;
Λεω να τα βαλω σε μια μεγαλη βαλιτσα ετσι ωστε να εχει χωρο για αργοτερα αν μας δωσοθν στολες και τετοια
Μπορει καποις να μου απαντισει;
φιλε δεν πας διακοπες... Κανε ενα κοπο και διαβασε τι λεει η ανακοινωση... Μονο τα ξιριστικα ς οδοντοβουρτσα κινητο (χωρις καμερα) και λεφτα. Τα υπολοιπα θα σου τα δωσουν μεσα.
Ισχυει οτι καλο θα ειναι να 'χουμε μαζι μας και λουκετακια; Και κατι ακομα μετα απο ποσο καιρο θα μπορεσουμε να βγουμε;
Για να μαλακώσουν πιο γρήγορα τα άρβυλα να έχετε μαζί σας βαζελίνη.
lewnidas έγραψε:Ισχυει οτι καλο θα ειναι να 'χουμε μαζι μας και λουκετακια; Και κατι ακομα μετα απο ποσο καιρο θα μπορεσουμε να βγουμε;
Θα χρειαστείς λουκέτα, αλλά δε χρειάζεται να τα πάρεις από τώρα. Θα τα προμηθευτείς από τη σχολή.
Θελω να ρωτησω αν πρεπει να βγαλω καρτα για το ΑΤΜ
ή να περιμενω να μας πουν απο κει;
ή να περιμενω να μας πουν απο κει;
Α κα κατι αλλο, τωρα με τις εκλογες θα παρουμε κανα επιδομα εμεις
οι πρωτοετεις;
οι πρωτοετεις;
proxy έγραψε:Α κα κατι αλλο, τωρα με τις εκλογες θα παρουμε κανα επιδομα εμεις
οι πρωτοετεις;
ρε πως σας ερχονται αυτα. Ακου εκει να παρουμε επιδομα λογο εκλογων

proxy έγραψε:Α κα κατι αλλο, τωρα με τις εκλογες θα παρουμε κανα επιδομα εμεις
οι πρωτοετεις;
Ε ρε γέλια που θα έχουμε στη σχολή. Φίλε μου αν μπήκες στη σχολή για τα λεφτά, κάνε όπως είσαι στροφή 180ο. Συνήθως οι πρωτοετείς έχουν απορίες για το τι θα συναντήσουν και τι θα έχουν μαζί τους για να είναι άψογοι και να μην εκτεθούν. Εγώ τουλάχιστον έτσι σκέπτομαι. Τώρα αν ζορίζεσαι πολύ, μπορούμε όλοι οι Ιετείς να βάλουμε από 2-3 ευρώ ο καθένας να πάρεις το επίδομά σου να πας να ψηφίσεις.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Η ορκομωσία μετα απο πόσο περιπου καιρο γινεται; Οι τουαλέτες ειναι τούρκικες;
Η ορκομωσια γινεται 21 Δεκεμβριου. Οσο για τις τουαλετες νομιζω οτι ειναι σαν αυτες που εχουμε σπιτι τις χρεισιμοποιησα στα αθληματα.ΚουνάβιΦρικασέ έγραψε:Η ορκομωσία μετα απο πόσο περιπου καιρο γινεται; Οι τουαλέτες ειναι τούρκικες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης