Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Έχει απαντηθεί πιο πάνω δεν το βλέπετε ; Δίπλωμα αυτοκινήτου μηχανής έως 50 κυβικά Και αγγλικά υπολογιστές είναι υποχρεωτικά για να λάβεις μέρος στην προκηρηξη
Λογικό να έχετε απορίες, αλλά γνώμη μου είναι να μη ρωτάτε για την προσωπική σας κατάσταση και να μην εμπιστεύεστε τι σας λέει ο ένας κι ο άλλος σε ένα ανώνυμο forum, γιατί δεν ξέρει την υπόθεσή σας. Η προκήρυξη πάνω-πάνω έχει τα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Προσωπικού: Τηλεφωνάκι και θα σας απαντήσουν υπεύθυνα για ό, τι απορία έχετε.
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9A%CE% ... nline=true
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9A%CE% ... nline=true
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Όταν λέει πρόσθετα προσοντα στο ΦΕΚ το ecdl lower και δίπλωμα μηχανής η αυτοκινήτου δεν εννοεί απαραίτητα; Δλδ αν κάποιος δεν έχει το μηχανάκι αλλά έχει β κατηγορίας αμάξι μπορει να κάνει αίτηση;
Όλα τα παραπάνω πρέπει να έχει για να λάβει μέρος στην προκηρηξη μηχανής 50 κυβικά και άνω, δίπλωμα αυτοκινήτου ecdl τος τρεις ενότητες και lower για να κανείς χαρτιά είναι προαπαιτούμενα
Όλα τα παραπάνω πρέπει να έχει για να λάβει μέρος στην προκηρηξη μηχανής 50 κυβικά και άνω, δίπλωμα αυτοκινήτου ecdl τος τρεις ενότητες και lower για να κανείς χαρτιά είναι προαπαιτούμενα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Απαραιτητα προσοντα αμαξι και μηχανη?
Μπορεί να ρωτάω χαζομάρα... Μήπως ξέρει κανείς αν με Ι5 στον στρατό μπορείς να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Με ι5 οχι δεν μπορεις
Εγώ βασικά ήθελα να ρωτήσω όσον αφορά τα διπλώματα. Έχω δίπλωμα αυτοκινήτου μόνο. Αν προλάβω και βγάλω και μηχανή θα μετρήσει ως παραπάνω προσόν; Γιατί στους συνοριοφυλακες μετρούσαν και τα 2 διπλώματα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Στο φεκ γραφει προσθεντα προσοντα διορισμου διπλωμα αυτοκινητου ή μηχανης οποτε μαλλον θα μοριοδοτουνται εξτρα δεν ειναι απαραιτητα για να κανεις αιτηση
Είναι απαραίτητα προσόντα Γιώργο αν δεν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου δίπλωμα μηχανής έως 50 κυβικά ecdl τις τρεις ενότητες και b2 αγγλικά για ΔΕ για τους ΤΕ και ΠΕ όλα τα παραπάνω αλλά αντί για b2 αγγλικά θέλει Γ2…. Μην ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια. Δεν δίνουν έξτρα μόρια είναι προαπαιτούμενα για να πάρεις μέρος
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εγώ τα έχω όλα., συν. Προυπηρεσια. Που πιάνεται από ΑΣΕΠ ένας φίλος. Μου δεν έχει μηχανακι
Προυπηρεσια πανω σε τι εχεις φιλε ;giorgosser έγραψε: Κυρ Ιαν 08, 2023 5:56 pm Εγώ τα έχω όλα., συν. Προυπηρεσια. Που πιάνεται από ΑΣΕΠ ένας φίλος. Μου δεν έχει μηχανακι
Για όλες τις κατηγορίες (ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ), ως
υποχρεωτικά πρόσθετα προσόντα διορισμού ορίζονται τα εξής:
α. Γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (Η/Υ) στα αντικείμενα:(αα) επεξεργασίας
κειμένων,(αβ) υπολογιστικών φύλλων και (αγ) υπηρεσιών διαδικτύου,
β. Η κατοχή άδειας οδήγησης αυτοκινήτου Β΄ κατηγορίας ή δίκυκλης μηχανής, πενήντα (50)
τουλάχιστον κυβικών εκατοστών, και
γ. Η καλή τουλάχιστον γνώση της αγγλικής ή γαλλική γλώσσας.
υποχρεωτικά πρόσθετα προσόντα διορισμού ορίζονται τα εξής:
α. Γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (Η/Υ) στα αντικείμενα:(αα) επεξεργασίας
κειμένων,(αβ) υπολογιστικών φύλλων και (αγ) υπηρεσιών διαδικτύου,
β. Η κατοχή άδειας οδήγησης αυτοκινήτου Β΄ κατηγορίας ή δίκυκλης μηχανής, πενήντα (50)
τουλάχιστον κυβικών εκατοστών, και
γ. Η καλή τουλάχιστον γνώση της αγγλικής ή γαλλική γλώσσας.
Ξέρει κανείς πως μπορούμε να υπολογίσουμε τα μόρια μας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες