Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Re: Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εμείς οι επιτυχόντες του Νοεμβρίου έχει ακουστεί πόσο καιρό θα κάτσουμε σχολή;
Κάτσε ρε φίλε πρώτα να θυμηθούν να μας καλέσουν να ορκιστούμε. Το πόσο θα κάτσουμε λίγο μας καίει τώρα.
Έχει κάποιος κάνα νέο είτε που να είναι στη σχολή είτε απτους επιτυχόντες για το πότε μπαίνουν αυτοί που καλεστηκαν τον Νοέμβριο;
Λογικά θα μας πάρουν μετά τις γιορτές. Καλο Ιανουάριο μέσα και έπειτα, δεν στέκει τώρα πια να μας πάρουν μέσα στον Δεκέμβριο.
Μακάρι να βγω ψεύτης κ να μας καλέσουν πιο νωρίς...
Μακάρι να βγω ψεύτης κ να μας καλέσουν πιο νωρίς...
Καλημέρα παιδιά. Κανένα νέο από την σχολή μέσα έχουμε; Πότε θα πάνε τα παιδιά που καλέστηκαν κ αν θα πάρουν άλλους;
Καλησπέρα. Κάνα νέο για το πότε θα μπουν οι επιτυχόντες υπάρχει;
Η προκηρυξη εκλεισε, εμενα με καλεσαν απο το τμημα μου και πηγα και μου επεστρεψαν τα χαρτια που ειχα καταθεσει!
Φίλε εσένα που σε κάλεσαν από το τμήμα και πήρες τα χαρτιά σπυ πίσω τι θέση ήσουν; Είχες δώσει αθλήματα;
Και τι θέση ήσουν φίλε; Πρώτη φορά ρωτάω δεν έχω ξανα ρωτήσει μάλλον με μπέρδεψες με άλλον
Παιδιά μην ακούτε... Τίποτα δεν ξέρει κανένας αν έκλεισε η προκήρυξη... Όσοι είναι επιλαχόντες έχουν ακόμη ελπίδες μέχρι πριν τις εκλογές. Οσο για τα παιδιά που καλέστηκαν θα μπουν μέσα Ιανουαρίου που θα αρχίσουν καινούργια τμήματα 
Έγινε αρχηγέ, όσοι σε ακούσουν θα πάνε μπροστά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες