ΠΚΕ - (9Κ/21)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Frohw

Re: ΠΚΕ - (9Κ/21)

Δημοσίευση από Frohw »

Άρα στην ερώτηση μου :
Η απάντηση είναι ότι το ειδικό καθεστώς για τέτοιες αναβολές ήταν οι τραυματισμένοι (επιβεβαιωμένοι) και εγκυμονούσες;2 κατηγορίες υπήρχαν Δηλαδή.
Στα υπόλοιπο ευθυγραμμίζομαι πλήρως. Είναι ατομική ευθύνη και ωριμότητα του καθενός.
Πόσες όμως κενές θέσεις γυναικών παραμείνανε;
Πόσες είναι οι εγκυμονούσες; Αυτό το ξέρουμε ;
Αν πχ είναι 40 οι κενές θέσεις για γυναίκες, στα επόμενα ΠΚΕ να τις φέρει όλες γιατί η στατιστική σε αυτή τη περίπτωση σηκώνει τα χέρια ψηλά (στην αποτυχία εννοώ).
Όσο για την τυπική επιτροπή, ένα μεγάλο εύγε, καλά έκανε και υπήρξε αυτή η αυστηρότητα.
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 16

Re: re: πκε - (9κ/21)

Δημοσίευση από ARN »

Diasostis31 έγραψε: Τετ Δεκ 07, 2022 5:21 pm Οχι καμία πιθανότητα.
Αστυνομικά καθήκοντα έχει και η δημοτική αστυνομία, και η δασοφυλακη και το τελωνείο σαν ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΙ, και το ανακριτικο της πυροσβεστικης, και αν ψάξω θα βρω και άλλες υπηρεσίες.
Αφορά μόνο την ΕΛΑΣ.

Εγκρίθηκε Διασωστη, καλοφαγωτα
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 39

re: πκε - (9κ/21)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Όντως κατατέθηκε τροπολογία.
Sicario
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Sicario »

Ας ελπισουμε οτι δε το εκαναν μονο λογω εκλογων και οτι θα συμβαινει παντα αυτο.
Ωρα να διεκδικηθουν κι αλλα πραγματα για την υπηρεσια της ΥΕΦΚΚ!
ΥΕΦΚΚ 2023
Garda
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Garda »

Frohw έγραψε: Παρ Δεκ 09, 2022 10:39 am Άρα στην ερώτηση μου :
Η απάντηση είναι ότι το ειδικό καθεστώς για τέτοιες αναβολές ήταν οι τραυματισμένοι (επιβεβαιωμένοι) και εγκυμονούσες;2 κατηγορίες υπήρχαν
Βασικά βλέποντας πως πάει το πράγμα ναι προφανώς είναι διαφορετικές κατηγορίες αναβολών (δεν ξέρω για τους τραυματίες εάν έδωσαν παραπάνω χρόνο αναβολή άμα γνωρίζει κάποιος στάνταρ να μας πει) οι εγκυμονούσες σίγουρα και έτσι πρέπει δηλαδή όπως και το ότι ακούγεται ότι δεν θα καθυστερήσουν την διαδικασία, οπότε δεν μας απασχολεί εμάς με το καλό να γεννήσουν και να κάνουν τα ΠΚΕ τους.

Απλά το σίγουρο είναι πλέον κατά εμένα ότι θα φωνάξουν όλες τις εναπομείναντες γυναίκες για ΠΚΕ έτσι ώστε εάν δεν καλυφτούν από εκεί πράγμα πιστεύω δύσκολο, να μείνουν άγονες οι θέσεις εκείνες που έμειναν καθώς δεν θα υπάρχει άλλη υποψήφια για ΠΚΕ. Αυτό θα είχε λυθεί βέβαια εάν τις φώναζαν από την αρχή όλες (αφού το ηξεραν από την 6κ το πρόβλημα με τις γυναίκες) αλλά κάλιο άργα...
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Οι έγκυες θα καθυστερήσουν τα οριστικά, μην έχετε αυταπάτες.
Και στην 6κ ο ασεπ είχε ζητήσει τροπολογία απ το υπουργείο εσωτερικών για να βγάλει τμηματικά οριστικά μόνο για τις θέσεις των αντρών, και αρνήθηκαν.
Οριστικά θα βγουν μόλις δώσουν όλοι που έχουν θέση διοριστεου και πήραν αναβολή. Αν στις έγκυες έδωσαν έναν χρόνο αναβολή τα οριστικά πανε για Δεκέμβριο 2023.
Μέχρι τότε σοχ.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Για την Δράμα που είπατε πως θα ανοίξει με σοχ, πολύ απλά δε θα ανοίξει.
Οι επιτυχόντες των ΠΚΕ απ τον προσωρινό πίνακα για την Δράμα, θα καλεστουν με σοχ σε άλλο κατάστημα μέχρι τα οριστικά, όπως έγινε και με τους διοικητικούς της Δράμας. Έχουν ξεκινήσει δουλειά σε. Άλλα καταστήματα.
GeorgeMp
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από GeorgeMp »

Εγώ πέρασα Δράμα καθώς και άλλοι, δλδ μπορούν να μας στείλουν για παράδειγμα Σέρρες, Θεσσαλονίκη στα αντίστοιχα κοντινά καταστήματα; Θέλω να πω πως θα μας μοιράσουν με τη κριτήρια.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

GeorgeMp έγραψε: Παρ Δεκ 09, 2022 1:24 pm Εγώ πέρασα Δράμα καθώς και άλλοι, δλδ μπορούν να μας στείλουν για παράδειγμα Σέρρες, Θεσσαλονίκη στα αντίστοιχα κοντινά καταστήματα; Θέλω να πω πως θα μας μοιράσουν με τη κριτήρια.

Σέρρες, και όπου υπάρχει ανάγκη.
GeorgeMp
Λοχίας
Λοχίας

Diasostis31 έγραψε: Παρ Δεκ 09, 2022 1:28 pm
GeorgeMp έγραψε: Παρ Δεκ 09, 2022 1:24 pm Εγώ πέρασα Δράμα καθώς και άλλοι, δλδ μπορούν να μας στείλουν για παράδειγμα Σέρρες, Θεσσαλονίκη στα αντίστοιχα κοντινά καταστήματα; Θέλω να πω πως θα μας μοιράσουν με τη κριτήρια.

Σέρρες, και όπου υπάρχει ανάγκη.
Σε ευχαριστώ πολύ, τουλάχιστον ελπίζω να μας καλέσουν έστω από Φλεβάρη να περάσουμε τη σχολή και να πάμε με συμβάσεις μετά.
Άβαταρ μέλους
apiliotis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 25

Re:re: Πκε - (9κ/21)

Δημοσίευση από apiliotis »

Sicario έγραψε: Παρ Δεκ 09, 2022 11:34 am Ας ελπισουμε οτι δε το εκαναν μονο λογω εκλογων και οτι θα συμβαινει παντα αυτο.
Ωρα να διεκδικηθουν κι αλλα πραγματα για την υπηρεσια της ΥΕΦΚΚ!
Αχ αθώο μου παιδί, εννοείται ότι το κάνουν μόνο για τις εκλογές...
Sicario
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Sicario »

Καλά το ξέρω ότι είναι για τις εκλογές, απλα λέω.
Αν η ΥΕΦΚΚ δε συμπεριληφθει στα Σώματα Ασφαλείας δε πρόκειται να την πάρουν στα σοβαρά.
ΥΕΦΚΚ 2023
GeorgeMp
Λοχίας
Λοχίας

Πρίν λίγο δημοσιεύθηκε στην ομάδα στο fb οι εγκρίσεις πιστώσεων για τις ανάγκες της σχολής εισαγωγική εκπαίδευσης του προσωπικού των Καταστημάτων Κράτησης
Το έγγραφο επίσης αναρτήθηκε εκεί.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Re:re: Πκε - (9κ/21)

Δημοσίευση από Loxias89 »

GeorgeMp έγραψε: Σάβ Δεκ 10, 2022 12:50 am Πρίν λίγο δημοσιεύθηκε στην ομάδα στο fb οι εγκρίσεις πιστώσεων για τις ανάγκες της σχολής εισαγωγική εκπαίδευσης του προσωπικού των Καταστημάτων Κράτησης
Το έγγραφο επίσης αναρτήθηκε εκεί.
Ποιο αυτό για την εκπαίδευση της 6κ;
ΥΕΦΚΚ 9Κ
GeorgeMp
Λοχίας
Λοχίας

Δυστυχώς είναι της 6κ ναι, απλά χθές όταν το δημοσίευσε δε το ανέφερε ο συγκεκριμένος.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες