Κατάταξη στην Ρόδο - γενικές απορίες

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ollandos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Κατάταξη στην Ρόδο - γενικές απορίες

Δημοσίευση από Ollandos »

Καλησπέρα σας,

Πιθανώς να πρέπει να παρουσιαστώ στην Ρόδο το Μάρτιο 2023 στο Πυροβολικό. Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποιες διευκρινήσεις για το πως θα είναι εκει πέρα; Βρίσκω παλιές αναρτήσεις.

Ουσιαστικά θέλω να μάθω αν θα είμαι στην Ρόδο ή σε κάποιο άλλο νησί πλησίον ή στο Καστελλόριζο. Το μαθαίνουμε εκεί όταν παρουσιαστούμε; Μπορούμε να δηλώσουμε κάποια προτίμηση; Θα πήγαινα και στα δύσκολα αν είναι να μην ασχολούμαι με πολύ κόσμο - δεν με πειράζει και έχω αντέξει συνθήκες όμοιες (απόμακρο, απόκρυμνο, κλπ). Γενικά μπορώ να αντέξω τα χειρότερα αν σημαίνει ότι κάνω λιγότερες μέρες το καθήκον μου ως προς το κράτος και μπορώ να αφοσιώσω κάποιο χρόνο στην γυναίκα μου με παραπάνω άδειες.

Να καταλάβετε έχω περάσει 6 μήνες στα χιόνια στην Μογγολία χωρίς θέρμανση, ζεστό νερό, σχετικά μικρή κατανόηση της γλώσσας, με μέτριο ρουχισμό για τις συνθήκες και ανάμεσα σε εργάτες ορυχείων και ιερόδουλες του χωριού. Ήταν παραδόξως ιδιαίτερα παραγωγική περίοδο για μένα.

Ίσως είναι λίγο γενική η απορία απλώς ψάχνω μια γενική κατατόπιση το που θα είμαι και πόσο χρόνο θα κάνω τον φαντάρο καθε μέρα/μήνα.

Σας ευχαριστώ πολύ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες