Πρέπει να μου πεις το username που χρησιμοποίησες όμως.
Και δοκίμασε πάλι γιατι αναφέρθηκε σχετικό προβλημα ξανά και το διόρθωσα σήμερα το πρωί, οπότε δες μήπως έφτιαξε και το δικό σου πρόβλημα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σημαντικό μήνυμα για όλους
Re: ΠΡΟΣΟΧΗ: Σημαντικό μήνυμα για όλους
Χρησιμοποιώ το username Togo και παρόλο που είμαι εγγεγραμμένος χρήστης στο φόρουμ με βγάζει ότι δέν υπάρχει το email μου.
Έκανα τη διαδικασία αλλαγής password αλλά δέν λαμβάνω ποτέ email (ούτε στο φάκελο spam)
Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι έχω υποστεί στέρηση ενός βαθμού! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Ειχα λίγους ποντους ακόμα υπολοιπο να πάρω το βαθμο του Λοχαγού και χωρις στρατοδικείο με πήγατε σε Ανθυπολοχαγο.
Παρακαλώ όπως προβειτε στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της θέσεως μου.
Έκανα τη διαδικασία αλλαγής password αλλά δέν λαμβάνω ποτέ email (ούτε στο φάκελο spam)
Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι έχω υποστεί στέρηση ενός βαθμού! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Ειχα λίγους ποντους ακόμα υπολοιπο να πάρω το βαθμο του Λοχαγού και χωρις στρατοδικείο με πήγατε σε Ανθυπολοχαγο.
Παρακαλώ όπως προβειτε στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της θέσεως μου.
Όλα τα σκυλιά πάνε στον Παράδεισο.
Σου εστειλα ΠΜ
Δυστυχώς, οι λογαριασμοί με username που περιλαμβάνουν ελληνικούς χαρακτήρες δεν επιτρέπονται.
Εάν θέλετε να συνεχίσετε, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε ώστε να αλλάξουμε το username σε αγγλικούς χαρακτήρες.
Εάν θέλετε να συνεχίσετε, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε ώστε να αλλάξουμε το username σε αγγλικούς χαρακτήρες.
Όσοι έχουν χάσει πρόσβαση στο λογαριασμό τους ας επικοινωνήσουν με τους Στρατοπεδάρχες και θα τους επαναφέρουμε.
Μπορείτε να στείλετε ένα εμαιλ με το username που είχατε στο https://www.ellinikos-stratos.com/epikoinwnia
Μα πως να στειλω μηνυμά εφόσον δεν μπορω να συνδεθω?
Δεν λειτουργεί αυτό το λινκ;yandr έγραψε: Σάβ Νοέμ 26, 2022 6:45 pm Μπορείτε να στείλετε ένα εμαιλ με το username που είχατε στο https://www.ellinikos-stratos.com/epikoinwnia
Γιατί λαμβάνω μηνύματα και διορθώνω λογαριασμούς σχεδόν καθημερινά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης