Επιλαχόντες ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2022)
Παιδιά κόψτε λίγο την κριτική και εστιάστε λίγο στο θέμα. Το φόρουμ υποτίθεται είναι για ενημέρωση και όχι για να βγάζουμε χολή ή να παρουσιάζουμε τα προσόντα μας. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, έχει δικό του κίνητρο και υποχρεώσεις. Θεωρώ ότι η έπαρση δεν ωφελεί κάπου, Μασκαρευει μονο ανασφάλειες. Καταλαβαίνω πως υπάρχει και φόρτιση λόγω της αναμονής αλλά δεν χρειάζεται να ξεφεύγουμε. Δεν θα επεκταθώ άλλο. Όποιος έχει νεότερα ας μας πει.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
έλα ρε... Μπήκες σήμερα 8 ώρες μέλος για να μας πεις ότι δεν πρέπει να συζητάμε; Εδώ θα συζητήσουμε και με σεβασμό πάντα... Φόρουμ είναι εδώ φιλέ φίλη φίλο ότι και να είσαι... Το μάλιστα και διατάξτε εκεί που θα μπεις η αν θέλεις ενημέρωση μπες στις σελίδες του ΓΕΕΘΑ... Και για την Kelly εύχομαι να μπεις και πάντα να στηρίζεις το παλικάρι σουStellaki έγραψε:Παιδιά κόψτε λίγο την κριτική και εστιάστε λίγο στο θέμα. Το φόρουμ υποτίθεται είναι για ενημέρωση και όχι για να βγάζουμε χολή ή να παρουσιάζουμε τα προσόντα μας. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, έχει δικό του κίνητρο και υποχρεώσεις. Θεωρώ ότι η έπαρση δεν ωφελεί κάπου, Μασκαρευει μονο ανασφάλειες. Καταλαβαίνω πως υπάρχει και φόρτιση λόγω της αναμονής αλλά δεν χρειάζεται να ξεφεύγουμε. Δεν θα επεκταθώ άλλο. Όποιος έχει νεότερα ας μας πει.
Την γνωμη μας λεμε ελευθερα μιας και οπως ανεφερες φορουμ τωρα οποιον τον ποναει η αληθεια λυπαμαι. Αν περιμενεις να ενημερωθεις απο ενα φορουμ λαθος μεσο επελεξες το φορουμ ειναι γενικα για ανταλλαγη αποψεων κι η αποψεις δεν ειναι αντικειμενικες. Χολη δεν εβγαλε κανενας αλλα οτι υπαρχουν παιδια που περιμενουν οσο αλλοι κανουν την πλακα τους ειναι η πικρη αληθεια. Αν θες να ενημερωθεις πραγματικα και σε ενδιαφερει βρες πιο εγκυρες πηγες καλη επιτυχια αν εισαι επιλαχουσα και καλα μυαλα.
Ευχαριστω να εισαι καλα υγεια ευχομαι και καλη επιτυχια σε ο, τι κι αν κανεις.Ρambo No8 έγραψε:έλα ρε... Μπήκες σήμερα 8 ώρες μέλος για να μας πεις ότι δεν πρέπει να συζητάμε; Εδώ θα συζητήσουμε και με σεβασμό πάντα... Φόρουμ είναι εδώ φιλέ φίλη φίλο ότι και να είσαι... Το μάλιστα και διατάξτε εκεί που θα μπεις η αν θέλεις ενημέρωση μπες στις σελίδες του ΓΕΕΘΑ... Και για την Kelly εύχομαι να μπεις και πάντα να στηρίζεις το παλικάρι σουStellaki έγραψε:Παιδιά κόψτε λίγο την κριτική και εστιάστε λίγο στο θέμα. Το φόρουμ υποτίθεται είναι για ενημέρωση και όχι για να βγάζουμε χολή ή να παρουσιάζουμε τα προσόντα μας. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, έχει δικό του κίνητρο και υποχρεώσεις. Θεωρώ ότι η έπαρση δεν ωφελεί κάπου, Μασκαρευει μονο ανασφάλειες. Καταλαβαίνω πως υπάρχει και φόρτιση λόγω της αναμονής αλλά δεν χρειάζεται να ξεφεύγουμε. Δεν θα επεκταθώ άλλο. Όποιος έχει νεότερα ας μας πει.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
Τώρα εγώ άσε... Όλα μοιάζουν ένας κατήφορος... Μάλλον χρειάζομαι νηστεία και περισσότερη προσευχή... Σε ευχαριστώ πάντως
Μηπως θιχτηκε καποιος αλλος απο τις αληθειες μου; Οποιος ειναι ας μου πει να απαντησω με επιχειρηματα... Παιδακια μεγαλωστε λιγο η ζωη ειναι σκληρη... Αν θιγεστε με μενα καλυτερα μην μπειτε στρατο γιατι θα κλαιτε απο την πρωτη ωρα... Ωριμαστε λιγο και μπαινετε του χρονου... Να γιατι οι αποχωρισεις...
Υπομονη... 🙏🙏🙏Ρambo No8 έγραψε: Τώρα εγώ άσε... Όλα μοιάζουν ένας κατήφορος... Μάλλον χρειάζομαι νηστεία και περισσότερη προσευχή... Σε ευχαριστώ πάντως
Καλησπέρα... Μια ερώτηση θέλω να κάνω! Διάβασα στο φεκ ότι αφού τελειώσει Η προπαιδευση... Και Γίνει η ορκωμοσία... Μετά σε στέλνουν πρώτη τοποθέτηση Για να κάνεις Την ειδικότητα Σου... Ήθελα να ρωτήσω για τις ειδικότητες Που είναι υγειονομικό κλάδου... Που θα γίνουν; Εννοώ μπορεί να φύγουμε Και εκτός Αθήνας...
Νομιζω ννα της ειδικοτητας... Σιγουρα να ξερεις οτι στο τελος η 2 θεσεις ειναι για κρητη και η 1 μονο για Αθηνα
Εχει καμια ενημερωση κανεις ποτε θα ξανακαλεσουν επιλαχοντες;
Και εγώ αυτό σκέφτομαι από το πρωί .. Πως θα μάθουμε ποτε θα ξανά καλέσουν ;
Υπομονη παιδια τι να πω 🙏🙏🙏
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Έχει πέσει το epopnavy και το επίσημο hellenicnavy.gr ! Λέτε να δούμε καμία ανακοίνωση στο site και μέσω taxis, η να πάμε για καφέ;
Καλημέρα. Παιδιά! Δεν ξέρω τι γίνεται Εμένα δεν με έχουν καλέσει Ακόμη... Επίσης έχει πέσει Η σελίδα του navy...
Εγω καλυτερα ας παω για βρουβες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες