Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Βγήκε η ανακοίνωση για τα αθλήματα...
-
- Αρχιλοχίας
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Μπείτε με τους κωδικούς του taxis net, κάλεσαν για άθληματα ΟΒΑ ειδικών δυνάμεων.16 Νοεμβρίου εγω στην ΣΧΑΛ
-
- Πολίτης
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Καλησπέρα σε όλους μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γιατί είναι είναι υπό επεξεργασία ακόμη η αίτηση μου; Δεν μου έχει εμφανιστεί απόφαση επιτροπής
-
- Πολίτης
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Αλάνια μου καλή επιτυχία να έχουμε
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Καλησπέρα μάγκες, τα αθλήματα είναι με γκρούπ; Μπορεις αντί για τέταρτη να πας Δευτέρα αν τους ενημερώσεις; Με κάλεσαν 16
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Καλή επιτυχία κομάντος μου με το καλό.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Ξέρει κανείς τι ακριβώς αθλήματα δίνουμε?
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Δύο μίλια σε 16 λεπτά, πουσαπς, έλξεις, κοιλιακούς, οι οβα ειδικών δυνάμεων μπορούν να πάνε αλεξίπτωτα Ασπρόπυργο;
-
- Αρχιλοχίας
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Νομίζω ναι αλλα μονο εφόσον είχες υπηρετήσει εκει και έχεις βγάλει ΣΧΑΛ, αλλιώς οχι διότι οι ΟΒΑ δεν δικαιούνται να περάσουν σχολεία ειδικών δυνάμεων (ΣΧΑΛ, ΟΥΚ κλπ.)Nikos21 έγραψε: Δύο μίλια σε 16 λεπτά, πουσαπς, έλξεις, κοιλιακούς, οι οβα ειδικών δυνάμεων μπορούν να πάνε αλεξίπτωτα Ασπρόπυργο;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Δηλαδή οι οβα πάνε μόνο καταδρομείς και πεζοναύτες;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Καλημέρα σας με έχουν καλέσει για αθλήματα ΟΒΑ ειδικών δυνάμεων, στην αίτηση στην επιλογή για το που επιθυμώ να καταταγω έβαλα Βόλο, το ερώτημα μου είναι παρουσιάζουμε και υπηρετώ στους πεζοναύτες στο Βόλο ή όχι, οποίοι γνωρίζουν ας απαντήσουν, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
gepapage
-
- Αρχιλοχίας
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Καλησπέρα φίλε, κοίτα με το καλό όταν περάσεις τα αθλήματα και φωνάξουν για κατάταξη ΟΛΟΙ θα παρουσιαστούν ΚΕΕΔ οπου θα περάσουν 10 μέρες εκπαίδευση. Μετά απο αυτές τις 10 μέρες και πρίν αναχωρησουμε οι νεοι ΟΒΑ (όσοι περάσουμε τέλος πάντων) θα μας ανακοινώσουν σε ποια μονάδα θα παρουσιαστουμε μετα την άδεια Χριστουγέννων, όπως έγινε και στην θητεία δηλαδή. Το που θα σε στείλουν εξαρτάται και απο τις φρουρές επιθυμίας που δήλωσες αλλά κυρίως απο που έχουν περισσότερο ανάγκη. Και εγώ δήλωσα για πεζοναύτες στο Βόλο αλλα αν έχουν ελλείψεις στην μοίρα Καταδρομών στην Δράμα πχ ε τότε είναι προφανές το που θα στείλουν.gepapage έγραψε: Καλημέρα σας με έχουν καλέσει για αθλήματα ΟΒΑ ειδικών δυνάμεων, στην αίτηση στην επιλογή για το που επιθυμώ να καταταγω έβαλα Βόλο, το ερώτημα μου είναι παρουσιάζουμε και υπηρετώ στους πεζοναύτες στο Βόλο ή όχι, οποίοι γνωρίζουν ας απαντήσουν, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Νοέμ 12, 2022 4:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αρχιλοχίας
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Μπορούν επίσης σίγουρα Ζ'ΜΑΚ και νομίζω ΕΤΑ αλλα δεν είμαι 100% σίγουρος για το τελευταίο.Nikos21 έγραψε: Δηλαδή οι οβα πάνε μόνο καταδρομείς και πεζοναύτες;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Ευχαριστώ πολύ.Peter2002 έγραψε:Καλησπέρα φίλε, κοίτα με το καλό όταν περάσεις τα αθλήματα και φωνάξουν για κατάταξη ΟΛΟΙ θα παρουσιαστούν ΚΕΕΔ οπου θα περάσουν 10 μέρες εκπαίδευση. Μετά απο αυτές τις 10 μέρες και πρίν αναχωρησουμε οι νεοι ΟΒΑ (όσοι περάσουμε τέλος πάντων) θα μας ανακοινώσουν σε ποια μονάδα θα παρουσιαστουμε μετα την άδεια Χριστουγέννων, όπως έγινε και στην θητεία δηλαδή. Το που θα σε στείλουν εξαρτάται και απο τις φρουρές επιθυμίας που δήλωσες αλλά κυρίως απο που έχουν περισσότερο ανάγκη. Και εγώ δήλωσα για πεζοναύτες στο Βόλο αλλα αν έχουν ελλείψεις στην μοίρα Καταδρομών στην Δράμα πχ ε τότε είναι προφανές το που θα στείλουν.gepapage έγραψε: Καλημέρα σας με έχουν καλέσει για αθλήματα ΟΒΑ ειδικών δυνάμεων, στην αίτηση στην επιλογή για το που επιθυμώ να καταταγω έβαλα Βόλο, το ερώτημα μου είναι παρουσιάζουμε και υπηρετώ στους πεζοναύτες στο Βόλο ή όχι, οποίοι γνωρίζουν ας απαντήσουν, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
gepapage
-
- Επιλοχίας
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Πώς και Βόλο φίλε μου;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες