Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Γνωρίζει κάποιος με σιγουριά πόσους κάλεσαν από β κατηγορία τώρα;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι πήραν από την λίστα μέχρι κ την 45 σειρά.. Αν είναι παραπάνω δεν γνωρίζω... Την Δευτέρα θα πάνε για αποτυπώματα στην αστυνομία. Για την δεύτερη κατηγορία δεν γνωρίζω. Υπομονή πιστεύω ότι θα καλέσουν ξανά μέχρι τα Χριστούγεννα.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εγω ξερω απο την Α μεχρι το 57 σιγουρα κ συνεχιζει
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Από β ξέρεις κάτι;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ξέρουμε στην Α κατηγορία σε ποιον αριθμό βρισκόμαστε ;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Απο Β οχι δεν ξερω κατι παιδια η Α ειναι στο 57
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 65
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Καλησπέρα αλάνια οι δοιμηριες είναι απο 33 άτομα οπότε λογικά θα είναι 66 άτομα οπότε αν σταματάει ή α 57 υπολογιστε πόσα είναι για την Β
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εξήγησε αυτό με το 66 λίγο Xrounk εάν μπορείς
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αν ειναι 2 διμηριες απο επιλαχοντες θα ειναι συνολο 66 ατομα. Για ακριβης θεση κανεις δεν ξερει παιδια μην ξεχνατε απο τους τωρινους πινακες πηρε τους 27 τον οκτωβρη. Πιστευω γυρω στο 70 θα φτασει Α σειρα και μπορει απο την Β να τους παρει ολους.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Άκουσα ότι κάλεσαν 43 άτομα. Ξέρουμε ακριβώς από πόσα άτομα κάθε κατηγορία;36 άλφα κ 7 β μήπως;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Καπως ετσι πρεπει να εγινε
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Καλημέρα παιδιά. Μπορεί να μου πει κάποιος ποσους κάλεσαν πριν λίγο καιρό;21 η 27 άτομα; Στην τελευταία έξοδο των παιδιών το σκ έφυγαν 4 άτομα, αληθεύει?
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Καλημέρα κύριοι. Γνωρίζει κανείς (κυρίως απο τα άτομα που ήδη έχουν ανέβει σχολή) , πότε περίπου καλούν για να ορκιστούν και να ανέβουν Κομοτηνή τα άτομα, απο τη στιγμή που έδωσαν αποτυπώματα ;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Σε 10 με 15 μέρες για να προλάβουν να ετοιμάσουν τα τελευταία χαρτιά που τους ζητάνε.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Τα παιδιά που είναι μέσα πότε ακούγεται ότι θα φύγουν από την σχολή; Γενάρη ή πιο νωρίς;
-Bildakoss-
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες