Επιλαχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Παιδιά μην ρωτάτε για ειδικότητες. Δεν μπορεί να ξέρει κανείς κάτι τέτοιο.
Μόνο μια γενική εικόνα έχουμε
Μόνο μια γενική εικόνα έχουμε
Sanfin ευχαριστώ είναι έγκυρη πληροφορία πέρασε κάπου αλλού η δεν θα παρουσιάσει πουθενά; Ευχαριστώ.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 10
Κατανοητό εγώ ρωταω μήπως ήταν κάποιος από εκεί. Ελπίζω για ολους μας το καλύτερο δυνατό και από εβδομάδα να ακούσουμε τα ευχάριστα
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά ! 🇬🇷☦️🇬🇷Είχαμε κάποιο νέο αν κάποιος από τους Α-Τ δε πήγε αυτή τη βδομάδα ή επέλεξε άλλο σώμα; Έχω γνωστούς τους πρώτους 2 επιλαχών και ο πρώτος είναι καλός μου φίλος! Αυτά ! Την αγάπη μου σε κάθε έναν ξεχωριστά! 💪
Με β. Νοσηλευτες τι γίνεται; Είμαι 9η επιλαχουσα. Θελω πολύ να μπω 

Αρκετός κόσμος φεύγει για διάφορους λόγους και κάποιοι σπαζονται... Σκεφτείτε τι θα γίνει από εβδομάδα που ξεκινάει η 'εκπαίδευση' + η καθημερινή πρωινή γυμναστική!
Δεν ειναι πολυ ευκολο να κοπούν οι ΑΤ φιλε ειναι ολοι οβα και δόκιμοι οποτε δυσκολο να παραιτηθούν
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 16
Αν "πέσουν" στην αντίληψή σου ειδικότητες θα ενημερώσεις; Εχουμε "φαει" νύχια μεχρι αγκώνα απ την αγωνία... Ευχαριστώ9line έγραψε:Αρκετός κόσμος φεύγει για διάφορους λόγους και κάποιοι σπαζονται... Σκεφτείτε τι θα γίνει από εβδομάδα που ξεκινάει η 'εκπαίδευση' + η καθημερινή πρωινή γυμναστική!
μαγειρακος
Εχουμε τιποτα νεοτερο;
Annakin θα δείξει, σε ευχαριστώ που μου απάντησες να είσαι καλά !
Επιλαχόντες θα κλείσουν Δευτέρα με Τετάρτη η ολους σε μια μερα;
Πιστεύω θα βγει λίστα με τους επιλαχόντες οι οποίοι θα πάνε για κατάταξη! Πιστεύω σε όλες τις ειδικότητες θα υπάρχουν επιλαχών που θα μπούνε!
Ποσοι πρεπει να σου πουμε οτι ΑΤ δεν θα κοπει κανεις, φιλικα στο λεμε ατομα που ειμαστε μεσα η εχουμε γνωση, τωρα για πινακες οχι δεν βγαινουν μιας κι ηδη εχουν καλεσει καποιους επιλαχοντες σιγουρα για αεροπορια γινεται μεσω μειλ και τηλεφωνο προσωποποιημενη ενημερωση. Επιλαχοντες θα μπαινουν ολο το μηνα σιγα μην βγαζουν πινακα καθε ημερα, θα καλουν αναλογως τις αναγκες. Παντως ΑΤ οντως πηρε αρκετα ατομα αλλα δυστυχως για τους επιλαχοντες δεν υπαρχει φως
Δε λέω για τους ΑΤ μόνο, γενικά μιλάω για ειδικότητες, στο Σ. Ξ έχουν φύγει ήδη 40 άτομα και θα μπουν 40 επιλαχών σε διάφορες ειδικότητες, άρα πως είσαι τόσο σίγουρος ότι δε θα φύγει ΑΤ κανείς; Έφυγαν άτομα πολλά που ήταν και ΟΒΑ και φυσικά απλοί πολίτες! Μακάρι φυσικά να μη φύγει κανείς από τα παιδιά των ΑΤ και από όλες τις ειδικότητες και για τους επιλαχόντες θα μπούνε του χρόνου αλλά μη μιλάς με τόσο σιγουριά με αγάπη στο λέω! 🙂
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες