Επιλαχόντες ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2022)
Ενημερωσεις και νεοτερα που αφορουν τους επιλαχοντες του πολεμικου ναυτικου.
Παιδιά καλησπέρα. Έχω ερώτηση. Εγώ είμαι πολύ ψηλά στους επιλαχοντες. Αν την ημέρα παρουσίασης των επιτυχόντων δεν παρουσιαστούν όλοι και λείπουν οσοι χρειάζεται για να φτάσει η σειρά μου από τους επιλαχοντες, Πότε θα με καλεσουν; Κατευθείαν εκείνη την ημέρα ή μετά από καιρό μαζί με άλλους μεχρι να μαζευτούν αρκετοι;
Jjj
Sandfin έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Έχω ερώτηση. Εγώ είμαι πολύ ψηλά στους επιλαχοντες. Αν την ημέρα παρουσίασης των επιτυχόντων δεν παρουσιαστούν όλοι και λείπουν οσοι χρειάζεται για να φτάσει η σειρά μου από τους επιλαχοντες, Πότε θα με καλεσουν; Κατευθείαν εκείνη την ημέρα ή μετά από καιρό μαζί με άλλους μεχρι να μαζευτούν αρκετοι;
οι πρώτοι επιλαχόντες καλούνται κατά την διάρκεια της προπαίδευσης κατά τη διάρκεια βδομάδας λογικά θα μπαίνει κόσμος
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Ημερομηνία κατάταξης στο ΠΝ 24-25 Οκτωβρίου και λήξη προπαιδευσης 12 Νοεμβρίου σύμφωνα με το σήμα.
Πέρασαν τους πάντες στις ΠΚΕ που δεν βγάζανε ΠΟΤΈ μίλι. Και τώρα φτάσαμε να είμαστε επιλαχόντες. Ότι ναναι πραγματικά.
Ακριβώς ..
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πως ενημερώνονται οι επιλαχών; Μέσω taxisnet ή ειδοποιούν μέσω τηλεφώνου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
sotirisgravvanis@yah έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πως ενημερώνονται οι επιλαχών; Μέσω taxisnet ή ειδοποιούν μέσω τηλεφώνου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλημέρα. Πέρσι τους επιλαχόντες τους καλούσαν τηλεφωνικά από τις στρατολογικές υπηρεσίες για να τους ενημερώσουν ότι θα λάβουν σημείωμα κατάταξης στο email τους και ότι σε 4-5 μέρες πρέπει να παρουσιαστούν.
Αν συμβούν τα περσινά να περιμένετε να σας ειδοποιήσουν.+ Ότι υπάρχουν κοινοί υποψήφιοι και σίγουρα όλοι θα προτιμήσουν ΣΞ.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Γνωρίζουμε μετά από ποσο καιρό ειδοποιούνται οι επιλαχών; Αν γίνεται μετά την κατάταξη των επιτυχόντων;
5Ος επιλαχων εχω ελπιδες; Εσεις τι σειρα εχετε;
Sotos2000 έγραψε:5ος επιλαχων εχω ελπιδες; Εσεις τι σειρα εχετε;
Έχεις ελπίδες ναι.Όρεξη για 15-20 χρόνια καράβι έχεις;
Ναι εχω πολυ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες