Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Ναι υψομετρηση
-
- Στρατιώτης
-
- Στρατιώτης
Guardian1 έγραψε:Υψομετρηση
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 29
Ψηλωνεις με το μονόζυγο?
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Δηλαδή με το ζόρι κανένα 800 αρι
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Δίλημμα:Θα επιλέγατε λιμενικό με 1200+ ? μισθό και εξέλιξη, αλλά με μεταθέσεις κλπ. Ή θα προτιμούσατε εξωτερικός αμετάθετος στο τόπο κατοικίας σας με τα 800+ και με αργή μισθολογική εξέλιξη;
"Όλοι θέλουν το καλό σου, αρκεί να μην είναι καλύτερο από το δικό τους."
Freddo_Espresso έγραψε:Δίλημμα:Θα επιλέγατε λιμενικό με 1200+ ? μισθό και εξέλιξη, αλλά με μεταθέσεις κλπ. Ή θα προτιμούσατε εξωτερικός αμετάθετος στο τόπο κατοικίας σας με τα 800+ και με αργή μισθολογική εξέλιξη;
Ρε φιλε πλακα κανεις λιμενικο να πας αν μπορεις !
Παίρνεις 1200 αλά πληρώνεις ενοίκιο όπου πας.Ενώ άμα στη πόλη σου έχεις σπίτι δικό σου τα 800 είναι τσέπη.
Το ίδιο βγαίνει δηλαδή άμα πεις ότι θες 400ε ενοίκιο.
Το ίδιο βγαίνει δηλαδή άμα πεις ότι θες 400ε ενοίκιο.
Andy88 έγραψε:Freddo_Espresso έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και καλή τύχη σε όλους.Ερώτηση: Οι επιτυχόντες (εξωτερικοί) εισάγονται στην αρχή με σύμβαση και έπειτα μονιμοποιούνται όπως οι εσωτερικοί (6Κ) ή υπογράφουν μόνιμη σύμβαση αμεσως όταν θα κληθουν να παρουσιαστούν στη σχολή; Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να παρεμβάλεται κάποιο χρονικό διάστημα από τη σχολή μέχρι και να κληθούν οι μόνιμοι επιτυχόντες;
ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
Για 2 χρόνια είσαι δόκιμος και βέβαια για 2-3 χρόνια θα εισαι με σύμβαση φεύγεις όποτε θες
Freddo_Espresso έγραψε:Δίλημμα:Θα επιλέγατε λιμενικό με 1200+ ? μισθό και εξέλιξη, αλλά με μεταθέσεις κλπ. Ή θα προτιμούσατε εξωτερικός αμετάθετος στο τόπο κατοικίας σας με τα 800+ και με αργή μισθολογική εξέλιξη;
900+ είναι
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 29
MakisD έγραψε:Για 2 χρόνια είσαι δόκιμος και βέβαια για 2-3 χρόνια θα εισαι με σύμβαση φεύγεις όποτε θες
Δόκιμοι ναι, όχι με σύμβαση όχι κανονικά ορκίζεσαι δημόσιος υπάλληλος όχι ορισμένου χρόνου
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
Φιλαρακο λιμενικο να πας... Εκει θα εισαι αρχοντας... Η δουλεια στις φυλακες σε φθειρει ψυχολογικα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Γιατί έχει βγάλει το λιμενικό τώρα κάποια προκυρηξη;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Όχι απ όσο ξέρω δεν έχει βγάλει προκήρυξη, απλά υπηρετώ ήδη στο λιμενικό και το θέμα των μεταθέσεων μας εχει τσακίσει όλους Είμαι ήδη στο πέμπτο χρόνο σε ξερονήσι του ανατολικού Αιγαίου και δεν υπάρχει πρόβλεψη κάποια στιγμή να φύγουμε. Γι αυτό το σκέφτομαι για τις φυλακές, επειδή είμαι στους πινακες των διοριστέων και έχει φυλακή στη πόλη μου. Γι' αυτό και το δίλημμα που έθεσα πριν.
"Όλοι θέλουν το καλό σου, αρκεί να μην είναι καλύτερο από το δικό τους."
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 33
Freddo_Espresso έγραψε:Όχι απ όσο ξέρω δεν έχει βγάλει προκήρυξη, απλά υπηρετώ ήδη στο λιμενικό και το θέμα των μεταθέσεων μας εχει τσακίσει όλους Είμαι ήδη στο πέμπτο χρόνο σε ξερονήσι του ανατολικού Αιγαίου και δεν υπάρχει πρόβλεψη κάποια στιγμή να φύγουμε. Γι αυτό το σκέφτομαι για τις φυλακές, επειδή είμαι στους πινακες των διοριστέων και έχει φυλακή στη πόλη μου. Γι' αυτό και το δίλημμα που έθεσα πριν.
Λοιπόν μιας που έχεις και προϋπηρεσία δηλαδή κοντεύεις δεύτερη τριετία κάνεις την αίτηση για αναγνώριση όταν μπεις στις φυλακές και παίρνεις ένα κατοσταρικο φίλε. Οπότε στις φυλακές και στον τόπο σου με κλειστά μάτια... Μόλις πάψεις να είσαι δόκιμος το χιλιάρικο θα το πιάνεις σίγουρα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες