Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)
Παιδες καλησπερα καλη επιτυχια σε ολους!πειτε μια γνωμη εμεις που ειμαστε επιλαχων εχουμε ελπιδες ;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 33
Καλά παίδες μην περιμένετε να κόψουν πολύ κόσμο. Θέλουν όσο ποιο γρήγορα να βάλουν κόσμο... Υπάρχει πίεση από παντού και θα γίνουν παραπάνω προσλήψεις επίσης. Προσπαθούν για νέα προκήρυξη 120 ατόμων μόνο για Κορυδαλλό για το 2023
ARMY1964 έγραψε:Παιδες καλησπερα καλη επιτυχια σε ολους!πειτε μια γνωμη εμεις που ειμαστε επιλαχων εχουμε ελπιδες ; Αμα πας να δωσεις πκε εχεις! Αν δεν πας δεν εχεις! Απλο φιλε μου
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 3
Anastasios64 έγραψε:. Προσπαθούν για νέα προκήρυξη 120 ατόμων μόνο για Κορυδαλλό για το 2023
Εγώ για επιλαχόντες από την 9Κ ξέρω. Και όχι για Κορυδαλλό αλλά γενικότερα.
Fulakas έγραψε:Παιδες καλησπερα καλη επιτυχια σε ολους!πειτε μια γνωμη εμεις που ειμαστε επιλαχων εχουμε ελπιδες ; Αμα πας να δωσεις πκε εχεις! Αν δεν πας δεν εχεις! Απλο φιλε μου
με τη προοπτικη να δωσεις και να περασεις τα πκε φυλακα θεωρεις υπαρχουν ελπιδες ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Οκτ 07, 2022 8:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
φυσικα, γιατι αν ειναι τυπικα τα αθληματα απο τους 2020 οι 1000 θα περασουν και αν.ARMY1964 έγραψε:με τη προοπτικη να δωσεις και να περασεις τα πκε φυλακα θεωρεις υπαρχουν ελπιδες ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Οκτ 07, 2022 8:25 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89 έγραψε:Εχει κανείς κανένα κόλπο να ρίξουμε το 4:08 στο χιλιάρι ;
Δεν ξερω για σας, εμενα με βοηθαει εκει που εισαι 200μετρα πριν και τα παιζεις, να ανοιξεις λιγο διασκελισμό. Το παπουτσι = ΒΑΣΙΚΟ, και διαλειματικες φουλ οπως λεει ο φιλος
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 63
Όσο και να κάνεις στις προπονήσεις σίγουρα την μέρα της εξέτασης θα κάνεις λιγότερο... Εγώ στις προπονήσεις ήμουν στο 4:10 με το ζόρι 4 και την ημέρα των αθλημάτων το έβγαλα σε 3:40! Ναι το παπούτσι παίζει ρόλο Όσο στο να είναι άνετο! Όχι ότι θα σου ρίξει το 4:30 στο 4:20
Fulakas έγραψε:φυσικα, γιατι αν ειναι τυπικα τα αθληματα απο τους 2020 οι 1000 θα περασουν και αν.
Μακαριιι φιλε μου ! Ευχομαι οσοι το θελουμε πολυ να μπουμε ! Ποτε λες να μας κλεσουν για αθληματα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Οκτ 07, 2022 8:25 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ξερω. Αλλα θελω να πιστευω νοεμβρη θα δωσουμε.ARMY1964 έγραψε:Μακαρι φιλε μου ! Ευχομαι οσοι το θελουμε πολυ να μπουμε ! Ποτε λες να μας κλεσουν για αθληματα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Οκτ 07, 2022 8:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
melsar έγραψε:Player7 ακριβώς ρε φίλε... Εμένα πχ γράφει φυσιολογικές τιμές ο μικροβιολόγος αν είν' να με κόψουν γι αυτό είν' για μήνυση διότι απ' τη στιγμή που υπάρχει σφραγίδα γιατρού εις οκ κλινικά που αυτό είν' το ζητούμενο
Μη λέτε ασυναρτησίες. Ο γιατρός μπορεί να γράψει στη γνωμάτευση ότι θέλει και να εννοεί ότι είσαι κλινικά υγιής. Δε γίνεται η επιτροπή να σε κόψει με τη σφραγίδα του γιατρού και με τις εξετάσεις παραμάσχαλα που να τον επιβεβαιώνουν.
- Andy88
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 21
Ενταξει ναι. απλα ας ειμαστε το δυνατον σωστοι και προβλεπομενοι γιατι δεν ειναι αναγκη να εχουμε θεματακια οσο μικρα και αν ειναι ποτε δεν ξερεις που μπορεις να πεσεις. σιγουρα ακρη θα βρεθει αλλα για καλο &κακο το λεω
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 33
15 μέρες υπομονή...1/10 κόβεται ψυχομετρικα5/20 αθλήματα και 1/20 υγειονομικά. Δικά μου ποσοστά από οποία έμπειρα έχω ... Οπότε στους 1000 θα κοπούν τουλάχιστον 150... Να βάλω και αυτούς που δεν θα ασχοληθούν καν με τα υγειονομικά; Ένα ποσοστό 20%. Οπότε μάγκες όλη ετοιμαστείτε οι πρώτοι 1000 έχουν ελπίδα... Θα πάρουν και παραπάνω άτομα όπως ακούγεται συνολικά 480. Και έρχεται νέα προκήρυξη το 23 η 24 με μεγαλύτερη βάση στον Κορυδαλλό.
γιατι να παρουν 480; Η 416 θα παρουν η θα παρουν 416 + 256 που ηταν στον προυπολογισμο του 2022Anastasios64 έγραψε:15 μέρες υπομονή...1/10 κόβεται ψυχομετρικα5/20 αθλήματα και 1/20 υγειονομικά. Δικά μου ποσοστά από οποία έμπειρα έχω ... Οπότε στους 1000 θα κοπούν τουλάχιστον 150... Να βάλω και αυτούς που δεν θα ασχοληθούν καν με τα υγειονομικά; Ένα ποσοστό 20%. Οπότε μάγκες όλη ετοιμαστείτε οι πρώτοι 1000 έχουν ελπίδα... Θα πάρουν και παραπάνω άτομα όπως ακούγεται συνολικά 480. Και έρχεται νέα προκήρυξη το 23 η 24 με μεγαλύτερη βάση στον Κορυδαλλό.
Αυτό το 480 από που προέκυψε; Αν είναι θα πάρει από την 9κ τους 256 έξτρα ως επιλαχοντες, δε βγαίνει αλλη προκήρυξη μέσω ασεπ και να αργούνε τόσο.
Από την 9κ θα πάρει έξτρα κόσμο!
Από την 9κ θα πάρει έξτρα κόσμο!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες