Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)
Andy88 που εχεις περασει φιλε?
- Andy88
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 21
Ειμαι στους επιλαχοντες. γενικα δεν εχω μιλησει σχεδον καθολου στο φορουμ αλλα να εχετε στο νου σας αυτο "θα αλλαξουν πολλα στους διορισθεντες" εδω θα ειμαστε φιλαρακια μου και θα τα δουμε ολα... καλο αγωνα σε ολους μας και με την βοηθεια του θεου να παμε ολοι οσο καλυτερα γινετε
Ε προφανώς θα αλλάξουν, σε όλες τις προκηρύξεις κόβεται κόσμος στις πκε αυτό το ξέρουμε.Και επιτυχόντες κόβονται και επιλαχοντες!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 69
είχαν περάσει και από εξωτερικούς γιατρούς πριν (όπως την 9 κ)Fulakas έγραψε:μπαινουνμε ανα 20 ατομα σε ενα δωματιο περνανε γιατροι και ρωτανε αν εχουμε καποιο προβλημα υγειας, μα κοιταζουν γυμνους αν εχουμε 2 μπαλακια. Μετα μπαινουμε επιτροπη δινουμε το χαρτι και τα κοιτανε και υπογραφουμε και φευγεις. Αν κοπεις το μαθαινεις κεινη την στιγμη και για πιο λογο. Εγω αυτα ξερω απο αδερφο μου που εδωσε υγιονομικα.GeorgePol έγραψε:Εάν κάποιος έχει εμπειρία από προκήρυξη εφ/ΟΠΠΙ /σφ ας μας πει πως ήταν η διαδικασία με την καρτέλα και τους γιατρούς!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mak Marine την Πέμ Οκτ 06, 2022 3:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ναι αυτο το εχουμε δεδομενο οτι σε ολες τις προκυρηξεις σωματων ασφαλειας περνας εξωτερικους γιατρους πριν πας για υγιονομικα, γιαυτο δεν το ανεφερα...Mak Marine έγραψε:είχαν περάσει και από εξωτερικούς γιατρούς πριν (όπως την 9 κ)Fulakas έγραψε:μπαινουνμε ανα 20 ατομα σε ενα δωματιο περνανε γιατροι και ρωτανε αν εχουμε καποιο προβλημα υγειας, μα κοιταζουν γυμνους αν εχουμε 2 μπαλακια. Μετα μπαινουμε επιτροπη δινουμε το χαρτι και τα κοιτανε και υπογραφουμε και φευγεις. Αν κοπεις το μαθαινεις κεινη την στιγμη και για πιο λογο. Εγω αυτα ξερω απο αδερφο μου που εδωσε υγιονομικα.GeorgePol έγραψε:Εάν κάποιος έχει εμπειρία από προκήρυξη εφ/ΟΠΠΙ /σφ ας μας πει πως ήταν η διαδικασία με την καρτέλα και τους γιατρούς!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 63
Κύριοι με Mail δεν στέλνεις τίποτα! Όλα όσα πρέπει να στείλεις στο υπουργείο ή στον ΑΣΕΠ τα στέλνεις μέσω ταχυδρομείου! Στην 6κ όταν ζητήθηκε να κάνουμε τις υγειονομικές εξετάσεις την Ίδια στιγμή μας είπαν που και μέχρι πότε να τα στείλουμε! Οπότε η διαδικασία θα είναι διαφορετική! Μάλλον δεν θα στείλει κανένας καρτέλα απλά θα την έχετε μαζί σας όταν θα περάσετε την υγειονομική επιτροπή!
- Andy88
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Οπως και να εχει θελει προσοχη και στην συμπληρωση των δικαιολογητικων καθε λεξη εχει σημασια μπορει να κοπεις και απο το "και"
Ε δε πιστεύω ρε παιδιά αν ο γιατρός γράψει μια ιατρική ορολογία παραπάνω πχ ο μικροβιολόγος "διενεργήθηκαν οι τάδε εξετάσεις" και συμπληρώσει φυσιολογικές τιμές να είν' λόγος να σε κόψουν από αυτό μη τρελαθουμε.
Μη τον ακούτε τον Andy88 μπήκε να τρομοκρατησει επειση είναι επιλαχών.Εννοείται θέλει προσοχή να γράψεις στη καρτέλα ότι λένε οι οδηγίες αλλά δε σε κόβουν για το "και".
Αυτα είναι πιπες.
Δηλαδή ο μικροβιολογος άμα έγραψε δίπλα φυσιολογικές τιμές, ενώ δε το λένε οι οδηγίες τι σημαίνει ότι θα σε κόψουν; Εννοείται όχι. Θα σε κόψουν άμα δεν έχεις σφραγίδες και δεν είναι σωστές οι ημερομηνίες.
Αυτα είναι πιπες.
Δηλαδή ο μικροβιολογος άμα έγραψε δίπλα φυσιολογικές τιμές, ενώ δε το λένε οι οδηγίες τι σημαίνει ότι θα σε κόψουν; Εννοείται όχι. Θα σε κόψουν άμα δεν έχεις σφραγίδες και δεν είναι σωστές οι ημερομηνίες.
Player7 ακριβώς ρε φίλε... Εμένα πχ γράφει φυσιολογικές τιμές ο μικροβιολόγος αν είν' να με κόψουν γι αυτό είν' για μήνυση διότι απ' τη στιγμή που υπάρχει σφραγίδα γιατρού εις οκ κλινικά που αυτό είν' το ζητούμενο
Andy έχεις πει πολλές χαζομάρες εδώ μέσα. Αμα γράφει πχ Αρνητική ο ακτινολόγος ή ο μικροβιολόγος ότι οι εξετάσεις είναι καλές τι να σε κόψουν; Αφού ξέρουν και οι ίδιοι στις επιτροπές ότι ο γιατρός θα γράψει ότι νάνε στην καρτέλα γιατί περνάνε ένα σωρό άτομα για προκηρύξεις. Οι εξετάσεις τους νοιάζουν εάν είναι καλές και όχι εάν θα το γράψει όπως το ζήτησαν αυτοί. Σφραγιδες να έχεις και απλά τις εξετασεξς
Εχει κανείς κανένα κόλπο να ρίξουμε το 4:08 στο χιλιάρι ;
Loxias 89 διαλλειματικες φουλ, καλό παπούτσι (carbon plate) και θα το ρίξεις και κάτω από το 4
- Andy88
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Σου ευχομαι να μπεις ειλικρινα αλλα δυσκολο εχεις επαρση κανεις μας δεν εχει υπογραψει
- Andy88
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Μιλα ομορφα και σεβαστικα. οι οδηγιες ειναι σαφεις προφανως δεν θα κοπεις απο το και αλλα ας ειμαστε σε ολα οπως τα οριζει η αποφαση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες