Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Οχι δεν ειναι απαραιτητο, σε προσκαλουν και αν θες δεχεσαι, αλλιως περιμενεις τα οριστικα!Οσοι εχουν περασει στη 1η επιλογη τους μπορουν να πανε με ΣΟΧ ευκολα διοτι δε κινδυνευει να αλλαξει η φυλακη τους στα οριστικα!

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Anastasios64 έγραψε:Έτοιμη η καρτέλα... Πάμε δυνατά πλέον για αθλήματα. Επίσης έτσι όπως το κόβω από τους 2 χιλιάδες που κάλεσαν κοντά στους 400-500 δεν θα στείλουν καν χαρτιά

Εξωτερικός η σωφρονιστικός πέρασες φίλε μου;

melsar
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από melsar »

Player 7 σ ευχαριστώ για τη διευκρίνιση φίλε μου
Anastasios64
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Anastasios64 »

geomp έγραψε:
Anastasios64 έγραψε:Έτοιμη η καρτέλα... Πάμε δυνατά πλέον για αθλήματα. Επίσης έτσι όπως το κόβω από τους 2 χιλιάδες που κάλεσαν κοντά στους 400-500 δεν θα στείλουν καν χαρτιά

Εξωτερικός η σωφρονιστικός πέρασες φίλε μου;

Εξωτερικός. Παιδιά με το υπουργείο μέσα σε 6 μήνες θα έχουμε ξεκινήσει σχολή... Και το κομμάτι του ΑΣΕΠ είναι μόνο 2 βδομάδες... Δεν έχει καμία σχέση το κομμάτι με την 6Κ και με τον κόβιντ... Οπότε Απρίλιο Μάιο πριν τις εκλογές θα πηγαίνουμε σχολή και η εσωτερικοί θα ξεκινήσουν ίσως με σοχ

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Τα οριστικα αποτελεσματα τα βγαζει ο ΑΣΕΠ.Δε ξερεις ποσο θα αργησει, και τους υεφκκ μπορει να τους φωναξουν με ΣΟΧ μεχρι να βγουν οριστικα!

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Anastasios64 έγραψε:Εξωτερικός. Παιδιά με το υπουργείο μέσα σε 6 μήνες θα έχουμε ξεκινήσει σχολή... Και το κομμάτι του ΑΣΕΠ είναι μόνο 2 βδομάδες... Δεν έχει καμία σχέση το κομμάτι με την 6Κ και με τον κόβιντ... Οπότε Απρίλιο Μάιο πριν τις εκλογές θα πηγαίνουμε σχολή και η εσωτερικοί θα ξεκινήσουν ίσως με σοχ

Και γω φίλε μου στη Δράμα, πάντως σίγουρα δεν είναι σαν την 6κ, πάει πιο γρήγορα, απλά θα περάσουμε 188 φρουροί και στη σχολή μαξ 60 άτομα έχει χωρητικότητα, οπότε λογικά 3 γκρούπ θα είμαστε, φυσικά αν οι πρώτοι πάνε σχολή το Γενάρη τότε θα είμαστε σε καλό επίπεδο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Σεπ 30, 2022 2:06 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από PetG »

Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω. Εαν πας σε δημόσιο νοσοκομείο κάνεις όλες τις εξετάσεις μετά πρέπει να πας από το πρωτόκολλο για στρογγυλή σφραγίδα?
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Loxias89 »

PetG έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω. Εαν πας σε δημόσιο νοσοκομείο κάνεις όλες τις εξετάσεις μετά πρέπει να πας από το πρωτόκολλο για στρογγυλή σφραγίδα;

Όχι φίλε δεν χρειάζεται πρωτόκολλο.για μήκος έχουμε κανένα κόλπο ;

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από PetG »

Λοχία κόψε το δουλεμα
letsman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από letsman »

Τον αδερφό μου τον κάλεσαν για αθλήματα και είναι κοντά 700 κατάταξη, λέτε να έχει ελπίδες?
9κ22
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από 9κ22 »

Γεια σας κ από εμένα γιατι φώναξαν τόσα άτομα; Ήμουν σειρά γενικής με εμπ 110 κάπου εκεί και βγαίνει ο πίνακας με τα όνοματα κ βλέπω το όνομα μου μέσα αχαχαχα, να πάω ρε παιδιά; Έχει νόημα; Μην κάνω τσάμπα τρέξιμο χωρίς καμία ουσία
vankouman
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από vankouman »

Κολπακι για το μηκος: Μετρας 10 βηματα φορα, και αν θυμαμαι καλα ξεκινας με αναποδο ποδι. Οπως και να εχει δοκιμαζειςνκαι βλεπεις με ποιο ποδι θα καταληξεις στο βατηρα για το αλμα.
MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από MakisD »

Λοιπόν εγώ πέρασα 2η επιλογή στον πίνακα στα προσωρινά αν περάσω την υπόλοιπη δοκιμασία θα βγει νέος πίνακας με την κατάταξη ή πρέπει να μην δεχτώ την θεση και να περιμένω τον νέο πίνακα;
Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Gian_Arg »

Σε κάλεσαν για ΣΟΧ για να μην δεχτείς; Μόνο σε περίπτωση που καλέσουν κόσμο για σύμβαση ορισμένου χρόνου μπορούν να αρνηθούν και σε δεύτερο χρόνο όταν βγουν τα τελικά να δεχτούν την μόνιμη σύμβαση! Αν δεν δεχτείς τα τελικά αποτελέσματα έχεις χάσει την δουλειά !
GeorgePol
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από GeorgePol »

Ρε παίδες οι γιατροί είναι ότι να ναι. Λέω στην ακτινολόγο να βάλει ημερομηνία στο κουτάκι με την σφραγίδα και μου λέει όχι είναι εντάξει γράφω Στην αρχή Εκεί που λέει ημερομηνία Εξέτασης και δεν μου έβαλε εκεί μαζί με την σφραγίδα, λέτε υπάρχει πρόβλημα; Έχει βάλει βέβαια στην ημερομηνία εξέτασης... Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον η μόνο εγώ πέτυχα γιατρό κομμάτι ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες