Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2022)
Απο μόρια πως πάμε για Πληροφορικής/Λογισμικού και Κυβερνοάμυνας;
620
620
- Chris.chatz
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Πληροφορικής λόγ. Και κυβερνοαμυνας 455. Δεύτερη διαχείριση λογιστικού. Ξέρουμε αν είναι συεριανες ειδικότητες;
Δηλαδή τι ναυτικό είχε 450 αιτήσεις από όλη την Ελλάδα
Καλησπέρα ομάδα. Για ναυτικό μετά την εκπαίδευση και ειδικότητες σε πανε μεταθεσεις παραμεθοριο ή φρεγατες; Με λιγα λογια μας δινουν δυνατοτητα να δηλωσουμε επιλογες;
gobot έγραψε:Καλησπέρα ομάδα. Για ναυτικό μετά την εκπαίδευση και ειδικότητες σε πανε μεταθεσεις παραμεθοριο ή φρεγατες; Με λιγα λογια μας δινουν δυνατοτητα να δηλωσουμε επιλογες;
Τοποθέτηση σε μάχιμες μονάδες του στόλου, με απλά λόγια πλοία !(Φ/Γ, ΤΠΚ, Κ/Φ, ΠΓΥ κλπ κλπ)
Ευχαριστω πολυ φιλε μου
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλησπερα παιδια εγω στην ειδικοτητα τεχνικος μηχανολογικων συστηματων ειμαι 27 επιλαχων πριν γινουν τα αθλημτα εχω καποιες πιθανοτητες;
Καλησπέρα στην ομάδα, καινούριος εδώ. Θα ήθελα να ρωτήσω 2-3 πραγματακια όσους γνωρίζουν και μπορούν να βοηθήσουν. Έχω κριθεί κατάλληλος και έχω περάσει Πκε για ειδικότητα σηματωρός. Σε περίπτωση που κριθώ επιτυχών, η εκπαίδευση που θα γίνει και πόσο θα κρατήσει; Επίσης πόσο θα κρατήσει η εκπαίδευση ειδικοτητας και που; Τέλος, αν και το πάω πολύ μακροπρόθεσμα, όσοι μπήκαν ΕΠΟΠ το 2010, οι εξετάσεις μονιμοποίησης πως τους φάνηκαν; Ευχαριστώ πολύ.
Καλησπέρα φίλε μου. Η εκπαίδευση η βασική θα κρατήσει φέτος 20 έως 30 ημέρες και όλοι του ναυτικού θα παρουσιαστούν κανελλοπουλο. Μετά ακολουθεί η σχολή στην οποία διαβάζεις για την ειδικότητα σου κλπ. Ανάλογα την ειδικότητα διαρκεί 6 έως 8 εβδομαδες. Για την ειδικότητα σου επειδή τυχαίνει να ξέρω συμματορους αν όχι η δυσκολότερη είναι από τις πιο δύσκολες. Θα πηξεις στο διάβασμα αλλά είναι πολύ ενδιαφέρουσα ειδικότητα. Είναι μπόμπα ειδικότητα αν την διαβάσεις καλά. Ελπίζω να σε βοήθησα. Καλά αποτελέσματα.
Jjj
Σηματωρός είμαι και εγώ.Ευτυχώς είχα την τύχη να δουλέψω ως ναυτης σαν σηματωρός στην Διοίκηση Υποβρυχίων.
Είναι μια ειδικότητα, δύσκολη και πάρα μα πάρα πολύ υπεύθυνη!
Είναι ωραία όμως.
Πόσα μόρια έχεις;
Είναι μια ειδικότητα, δύσκολη και πάρα μα πάρα πολύ υπεύθυνη!
Είναι ωραία όμως.
Πόσα μόρια έχεις;
Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος που δικαιούμαστε επίδομα Παραμεθορίου;
Ξανθη Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη Έβρο και όλα τα νησιά644 MK έγραψε:Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος που δικαιούμαστε επίδομα Παραμεθορίου;
Γνωριζει καποιος αν στο ναυτικο μπορει να υπηρετησει καποιος σε νησι και αν ναι σε ποιο εκτος απο κρητη φυσικα ευχαριστω πολυ
644 MK έγραψε:Γνωριζει καποιος αν στο ναυτικο μπορει να υπηρετησει καποιος σε νησι και αν ναι σε ποιο εκτος απο κρητη φυσικα ευχαριστω πολυ
Ναι αδερφε εχει Ροδο, Κερκυρα, Μυτιληνη, Χιο Σαμοθρακη και καποια αλλα νομιζω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες