Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
nikos05
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nikos05 »

Παιδια sos ερωτηση (μπορει να εχει ειπωθει ξανα αλλα θελω εγκυρη απαντηση απο καποιον που να γνωριζει)

σε περιπτωση που παραιτηθω απο ΕΠΟΠ. μετα την ορκομωσια προτου παρελθει η τριετια, θα εχω εκ νεου δυνατοτητα να συμμετεχω σε προκηρυξη του δημοσιου (πυροσβεστικη συγκεκριμενα) ;

EPOP2022
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από EPOP2022 »

Παιδια εγω ειμαι επιτυχων Ολμιστης πζ κ με αυτα π μαθαινω θα το σκεφτω πολυ να μπω οποτε μην αγχωνεστε σιγουρα θα φυγει τεραστιος αριθμος επιτυχοντων.
jasonp
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από jasonp »

Καλησπέρα. Μια ερώτηση. Γενικά πιστεύετε ότι αξίζει για κάποιον που έχει πτυχίο;
Giannkos
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από Giannkos »

TΙ μαθαίνεις φίλε?
Άβαταρ μέλους
KEOAX
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από KEOAX »

Είσαι το 9ο άτομο που έχω δει να τι γράφει ή να το λέει αντίστοιχα αλήθεια λυπάμαι όσους πάτε με αγάπη το λέω και θα ξαναπώ καλή υπομονή πάνω από όλα γερά νεύρα και στομάχι και δυστυχώς θα φύγουν πολλοί αυτό είναι η απόλυτη αλήθεια! Όσοι είστε ΟΒΑ βλέπετε τι σκατό παίζει ειδικά σε ειδικότητες όπως Α-Τ και ειδικά σε μηχανοκίνητα μαυρίλα πλάκωσε μακριά και φυσικά και άλλες ειδικότητες, το έχω πει και στο φίλο μου τώρα λέει θα το σκεφτεί να θα μπει ! Έχει γίνει δυστυχώς ότι να ναι! Μάγκες μπείτε αεροπορία να σωθείτε μπείτε στα σαλόνια τίποτα αλλά δε λέω, περνάνε καλά μόνο οι γκόμενες που περνάνε και τις βάζουν στα γραφεία επειδή δε μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο (εκτός κάποιος μαχητριών εννοείτε) αυτά !
Άβαταρ μέλους
KEOAX
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από KEOAX »

KEOAX έγραψε: (*διόρθωση) Είσαι το 9ο άτομο που έχω δει να το γράφει ή να το λέει αντίστοιχα ότι δε θα μπει, αλήθεια σε καταλαβαίνω και λυπάμαι όσους πάτε, με αγάπη το λέω και θα ξαναπώ: Καλή υπομονή μα πάνω από όλα γερά νεύρα και στομάχι και δυστυχώς θα φύγουν πολλοί, αυτό είναι η απόλυτη αλήθεια! Όσοι είστε ΟΒΑ βλέπετε τι σκατό παίζει, ειδικά σε ειδικότητες όπως Α-Τ και ειδικά σε μηχανοκίνητα, μαυρίλα πλάκωσε, μακριά και φυσικά και σε άλλες ειδικότητες, το έχω πει και στο φίλο μου τώρα λέει θα το σκεφτεί αν θα μπει ! Έχει γίνει δυστυχώς ότι να ναι! Μάγκες μπείτε αεροπορία να σωθείτε μπείτε στα σαλόνια, τίποτα αλλά δε λέω, Στο Σ. Ξ περνάνε καλά μόνο οι γκόμενες που περνάνε επιτυχών και τις βάζουν στα γραφεία επειδή δε μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο (εκτός κάποιων μαχητριών εννοείτε) αυτά !
EPOP2022
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Ειναι πολυ δυσκολη η κατασταση οικονομικα παιδια δεν μενει τπτ στην παραμεθοριο. Η μονη λυση π σκεφτηκα ειναι η συγκατοικηση εστω για αρχη και σιγουρα 2η δουλεια. Τωρα δν ξερω κατα ποσο αξιζει ολο αυτο. Εχω 4 μερες να αποφασισω.
EPOP2022
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

ΚΕΟΑΧ αδερφε, μ αρεσει απιστευτα ο στρατος κ μπαινω με την 2η προσπαθεια αλλα το θεμα ειναι οτι πλεον δεν εχεις να κανεις μονο με το ποσο γουσταρεις αυτο που κανεις αλλα και το πως θα επιβιωσεις ειδικα εμεις που δεν εχουμε οικογενειακη βοηθεια...
Άβαταρ μέλους
konna
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από konna »

Αν αλλάξει το μισθολογικό καθεστώς των ΕΠΟΠ, τότε ίσως και να αξίζει.
Άβαταρ μέλους
KEOAX
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από KEOAX »

EPOP2022 αδερφέ μου σε καταλαβαίνω όμως έτσι όπως εξελίσσεται το θέμα με το μισθολογικό κλιμάκιο και όλα αυτά τα παρανοϊκά που συμβαίνουν δεν αξίζει, μιλάμε για καθεστώς πείνας... Αν δε έχεις συγκάτοικο δύσκολα... Φαντάσου να έχεις και κοπέλα που να μη μπορεί να ακολουθήσει μιλάμε είναι πολύ δύσκολη η φάση, εγώ θα κάνω άλλη μια προσπάθεια του χρόνου να μπω αεροπορία αν δε τα καταφέρω έχω πτυχίο και θα προσπαθήσω για μια τελευταία φορά ακόμα Ελλάδα αλλιώς θα φύγω έξω, δυστυχώς και ντρέπομαι που το λέω... Με συγχωρείτε!
Anakin
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Anakin »

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
EPOP2022
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

konna δν θα αλλαξει τπτ στο αμεσο μελλον δυστυχως. ΚΕΟΑΧ εγω ακυρωσα προταση για εξω με το σκεπτικο οτι ο στρατος ειναι πιο μονιμο απο το να εισαι σε δουλειες του "ποδαριου" για το μισθο π μ προσφεραν δν θα μιλησω καν γτ παθαινω καταθλιψη καθε φορα π το αναφερω.

Anakin
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Anakin »

Παιδια μπαινω εποπ την αλλη βδομάδα. Γνωριζει καποιος αν μπορω να δηλωσω Τενεφ η γενικα αεροπορια στρατού;(κοκινοσκουφιδες)
Steve DYK
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Steve DYK »

Τα ίδια σκέφτομαι και γω τελευταία στιγμή ρε παιδιά ειλικρινά.Για ΠΝ είμαι εγώ.200-250 μέρες ταξίδι ρε μάγκες είναι η φάση. Δε παλεύεται ρε παίδες αυτό το πράγμα.

Steve DYK
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Steve DYK »

Τι ταξίδι τώρα 7 μήνες τον χρόνο για 15-20 χρόνια. Πως θα κάνουμε οικογένεια ρε σεις;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης