Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Καλημερα Ξέρουμε για όσους μπαίνουν ΕΠΟΠ στην Τρίπολη πως γενικά θα είναι η φάση;
Θα είναι αυστηρα τα πράγματα; Επίσης κινητό χωρίς κάμερα θα μπορούμε να έχουμε;
Ευχαριστώ
Θα είναι αυστηρα τα πράγματα; Επίσης κινητό χωρίς κάμερα θα μπορούμε να έχουμε;
Ευχαριστώ
Καλησπέρα και πάλι σε όλους, για λογαριασμό φίλου μου είναι 33 θέση στους Α-Τ, είναι πρώτος επιλαχών σας μεταφέρει τα συγχαρητήρια σε όσους είναι επιτυχών και ρωτάει αν έχει ελπίδες σα πρώτος επιλαχών και οι ελπίδες του είναι ότι ο πρώτος επιτυχών στους Α-Τ είναι και επιτυχών στη Πολεμική Αεροπορία, λέτε το παλικάρι να έχει πιθανότητες να τον καλέσουν; Οι ελπίδες του έχουν βάση; Αυτά μάγκες τη καλησπέρα μου ξανά και την αγάπη μου!
Μέσα είναι ήδη πες του.Το άγχος σας παιδιά να μην είναι το αν θα μπείτε.
Αλλά το αν θα ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις, καθώς πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα και υπάρχει υποστελέχωση στις ένοπλες δυνάμεις.
Αλλά το αν θα ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις, καθώς πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα και υπάρχει υποστελέχωση στις ένοπλες δυνάμεις.
Επίσης αεροπορία είναι λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα για τους ΕΠΟΠ τους νέους έτσι μου είπαν άτομα που είχαν μπει πέρσι αεροπορία για αυτό και εγώ θέλω να μπω του χρόνου εκεί ! Άλλη φάση και γενικά η δουλειά και η εξέλιξη της δουλειάς είναι πολύ καλύτερα από το Σ. Ξ
Χωρις να θελω να απογοητευσω τον φιλο σου για ΑΤ λιγο δυσκολα τα πραγματα λογω οτι ολοι ειναι οβα κι ο τελευταιος επιτυχων ειναι ακοπο το παιδι οποτε ποιος να παραιτηθει για να παρει την θεση; Καλο θα ειναι να διεκδικησει την θεση στην αεροπορια.KEOAX έγραψε: Καλησπέρα και πάλι σε όλους, για λογαριασμό φίλου μου είναι 33 θέση στους Α-Τ, είναι πρώτος επιλαχών σας μεταφέρει τα συγχαρητήρια σε όσους είναι επιτυχών και ρωτάει αν έχει ελπίδες σα πρώτος επιλαχών και οι ελπίδες του είναι ότι ο πρώτος επιτυχών στους Α-Τ είναι και επιτυχών στη Πολεμική Αεροπορία, λέτε το παλικάρι να έχει πιθανότητες να τον καλέσουν; Οι ελπίδες του έχουν βάση; Αυτά μάγκες τη καλησπέρα μου ξανά και την αγάπη μου!
Έγινε Σταύρο θα του το μεταφέρω, σε ευχαριστώ να είσαι καλά ! Ελπίζω και εσύ να είσαι επιτυχών και αν όχι εύχομαι να τα καταφέρεις! 💪
Εάν είναι εύκολο από την περσινή σειρά επόπ Ας μας πουν για το σχολείο μαχητή τι περιλαμβάνει
Γνωρίζω πως έχει διάρκεια 8 εβδομάδων (η τουλάχιστον αυτό αναφέρεται)
Τι εξετάσεις έχει.
Εάν υπάρχουν βαθμολογίες.
Εάν υπάρχει πιθανότητα να κοπείς (δεν αναφέρομαι για αυτούς που Θ είναι πέρα βρέχει)
Και γενικά
Γνωρίζω πως έχει διάρκεια 8 εβδομάδων (η τουλάχιστον αυτό αναφέρεται)
Τι εξετάσεις έχει.
Εάν υπάρχουν βαθμολογίες.
Εάν υπάρχει πιθανότητα να κοπείς (δεν αναφέρομαι για αυτούς που Θ είναι πέρα βρέχει)
Και γενικά
Ο συγκεκριμένος δεν έχει περάσει αεροπορία παρά μόνο Α-Τ σα πρώτος επιλαχών! Μακάρι να μπει το παλικάρι γιατί και αυτός ΟΒΑ είναι και μέσα στους επιτυχόντες υπάρχουν και πολίτες αλλά και ο τελευταίος επιτυχών έχει ίδια μόρια με τον φίλο μου! Τέλος πάντων τι να πω φίλε μου, θα δείξει πιστεύω όμως ότι θα μπει!
Καλησπέρα! Πλήρωμα σκάφος μηχανικό 2ος επιλαχών έχω ελπίδες; Γνωρίζετε αν φεύγουν από αυτήν την ειδικοτητα εύκολα;
Καλησπέρα εγω είμαι ο τελευταίος στο πεζικο Α-ΤΔεν είμαι ΟΒΑ εύχομαι και στους επιλαχόντες να μπουν
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
Φίλε ΑΤ είμαι κι εγώ,32 άτομα ήμαστε πιστεύω όλο κι κάποιος θα την κάνει
Boxing star
Καλησπέρα! Ειμαι 6ος επιλαχών στην ειδικότητα υπηρέτης όλμων (ΤΘ). Η ειδικότητα είχε 10 άτομα, λέτε να γίνει κάποιο θαύμα;
Και εγώ έτσι πιστεύω κάποιος θα τη κάνει!
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
Και γω μάγκες ΑΤ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες