Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδια καινουργιος στο φορουμ συγχαρητηρια σε ολους τους επιτυχοντες.8ος επιλαχων (υγειονομικο) εχω ελπιδες λετε?
Εάν είναι εύκολο από την περσινή σειρά επόπΑς μας πουν για το σχολείο μαχητή τι περιλαμβάνει
Γνωρίζω πως έχει διάρκεια 8 εβδομάδων (η τουλάχιστον αυτό αναφέρεται)
Τι εξετάσεις έχει.
Εάν υπάρχουν βαθμολογίες.
Εάν υπάρχει πιθανότητα να κοπείς (δεν αναφέρομαι για αυτούς που Θ είναι πέρα βρέχει)
Και γενικά
Γνωρίζω πως έχει διάρκεια 8 εβδομάδων (η τουλάχιστον αυτό αναφέρεται)
Τι εξετάσεις έχει.
Εάν υπάρχουν βαθμολογίες.
Εάν υπάρχει πιθανότητα να κοπείς (δεν αναφέρομαι για αυτούς που Θ είναι πέρα βρέχει)
Και γενικά
Το σημείωμα κατάταξης που θα στείλουν στο μέιλ
Μια υπεύθυνη δήλωση που θα στείλουν πάλι στο μέιλ
Ταυτότητα
Οικογενειακή κατάσταση
Αφμ
ΑΜΚΑ
Εφκα
Iban
Pcr
Μια υπεύθυνη δήλωση που θα στείλουν πάλι στο μέιλ
Ταυτότητα
Οικογενειακή κατάσταση
Αφμ
ΑΜΚΑ
Εφκα
Iban
Pcr
Καλημερα σε ολους εχω περασει ΕΠΟΠ θελω να ρωτησω πως θα πατε στην αυλωνα οσοι ειστε απο βορεια ελλαδα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: Πλήρωμα καμπίνας
Από βόρεια Ελλάδα λογικά πηγαίνεις Θεσσαλονίκη και παίρνεις το τραίνο για Αθήνα. Σταματάς όχι στην Αθήνα αλλά στην Οινόη. Από Οινόη ανταπόκριση άλλη γραμμή για Άγιο Θωμά. Ο άγιος Θωμάς είναι μια στάση στον Αυλώνα 300 μέτρα μακριά από το στρατόπεδο ΚΕΤΘ Αυλώνα. Έτσι μου είπανε πως τουλάχιστον. Αν κάποιος γνωρίζει αν είναι ο σωστός τροπο ή αν υπάρχει εναλλακτικός για εμάς από βόρεια Ελλάδα ας μας ενημερώσει.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
- Επάγγελμα: ΟΒΑ (ΥΓ)
IoannaGkCh98 έγραψε:Από βόρεια Ελλάδα λογικά πηγαίνεις Θεσσαλονίκη και παίρνεις το τραίνο για Αθήνα. Σταματάς όχι στην Αθήνα αλλά στην Οινόη. Από Οινόη ανταπόκριση άλλη γραμμή για Άγιο Θωμά. Ο άγιος Θωμάς είναι μια στάση στον Αυλώνα 300 μέτρα μακριά από το στρατόπεδο ΚΕΤΘ Αυλώνα.Έτσι μου είπανε πως τουλάχιστον. Αν κάποιος γνωρίζει αν είναι ο σωστός τροπο ή αν υπάρχει εναλλακτικός για εμάς από βόρεια Ελλάδα ας μας ενημερώσει.
Σωστά σου τα έχουνε πει! Είναι ο φθηνότερος τρόπος και ουσιαστικά σε αφήνει ακριβώς έξω απο το στρατόπεδο!
Παίζει να έχει κανένας τα περσινά αποτελέσματα ΕΠΟΠ του στρατού ξηράς;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Γεια σας παίδες. Ερώτηση. Λέει ότι θέλει αντίγραφο βιβλιάριο τραπέζης Ιμπαν (μέσω ι μπανκιν) τι ακριβώς θέλουν να κάνουμε; Με μπέρδεψε αυτό το (μέσω ι μπανκιν)
Hondakias
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Kwstas10 έγραψε:Παίζει να έχει κανένας τα περσινά αποτελέσματα ΕΠΟΠ του στρατού ξηράς;
Καλησπέρα, τα έχω εγω! Αν θέλεις στείλε μου σε μνμ το email σου, να στο προωθήσω!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: Πλήρωμα καμπίνας
Στην εφαρμογή της τράπεζας σου μπορείς να βρεις και να κατεβάσεις το έγγραφο που δείχνει το αριθμο IBAN και πως ανήκει ο λογαριασμός αυτός στο όνομα το δικό σου. Ανάλογα με την εφαρμογή (αν είναι δηλαδή αλφαμπανκ, Πειραιώς κλπ) έχει και διαφορετική διαδικασία. Ένα search στο google θα στο δείξει, αν ακόμη σου φανεί δύσκολο, πάρε τους ένα τηλ στην τράπεζα και πολύ γρήγορα θα σε καθοδηγήσουν.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Lelevosen έγραψε:Γεια σας παίδες. Ερώτηση. Λέει ότι θέλει αντίγραφο βιβλιάριο τραπέζης Ιμπαν (μέσω ι μπανκιν) τι ακριβώς θέλουν να κάνουμε; Με μπέρδεψε αυτό το (μέσω ι μπανκιν)
Καλησπέρα! Έχει να κάνει ανάλογα με την τράπεζα που είσαι. Εγω που έχω alpha bank, έπρεπε να συνδεθώ απο τοn browser και όχι από την εφαρμογή. Δεν είναι κάτι το δύσκολο, ψάξε και θα το βρεις! Το συγκεκριμένο χαρτί γράφει απλά το ονοματεπώνυμο σου και το iban.
Καλησπέρα σε όλους! Αν έχει κάποιος περσινά αποτελέσματα ΕΠΟΠ μπορεί να μου τα στείλει λίγο σε προσωπικό μήνυμα; Ευχαριστώ αλάνια! 🙏
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ωραία το βρήκα αυτό που χρειάζεται. Ευχαριστώ Ιωάννα για την βοήθεια. Όσο για τα περσινά αποτέλεσμα δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω. Επίσης 26 λέει ότι θα καταταχθω
Hondakias
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Σε ευχαριστώ ρε φίλε το βρήκαpan35 έγραψε:Lelevosen έγραψε:Γεια σας παίδες. Ερώτηση. Λέει ότι θέλει αντίγραφο βιβλιάριο τραπέζης Ιμπαν (μέσω ι μπανκιν) τι ακριβώς θέλουν να κάνουμε; Με μπέρδεψε αυτό το (μέσω ι μπανκιν)
Καλησπέρα! Έχει να κάνει ανάλογα με την τράπεζα που είσαι. Εγω που έχω alpha bank, έπρεπε να συνδεθώ απο τοn browser και όχι από την εφαρμογή. Δεν είναι κάτι το δύσκολο, ψάξε και θα το βρεις! Το συγκεκριμένο χαρτί γράφει απλά το ονοματεπώνυμο σου και το iban.
Hondakias
Καλημερα παιδια και απο εμενα,Συγχαρητηρια σε ολους μας. Θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με το pcr test που γραφει στο σημειωμα καταταξης γνωριζετε που και πως το κανουμε δωρεαν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες