Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Παιδιά οι επιτυχόντες της ΠΑ πηγαίνουν Τρίπολη;
Ναι Τριπολη
Το σημειωμα καταταξης θα γραφει ποια ημερομηνια ακριβως θα πας μεταξυ 24 εως 27
Ολοι Τριπολη
Αν έχω είμαι Επιτυχών και Σ. Ξ και Π. Α εγώ επιλέγω σε πιο κέντρο θα πάω, και θα μου έρθουν 2 σημειώματα κατάταξης ή αν είναι και ΟΒΑ 2 Φύλλα πορείας τη παίζει; (Για λογαριασμό φίλου Επιτυχών που φυσικά θα διαλέξει Π. Α)
Καλημερα σε ολους !
απο χαρτια βιβλιαρια υγειας και τετοια πρεπει να παρουμε τιποτα μαζι μας; Αντιγραφο IBAN μηπως; Εχει ιδεα κανενας;
απο χαρτια βιβλιαρια υγειας και τετοια πρεπει να παρουμε τιποτα μαζι μας; Αντιγραφο IBAN μηπως; Εχει ιδεα κανενας;
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ξενοδοχείο στην Αυλώνα;
Βιβλιάριο υγείας δεν ξέρω κατά πόσο χρειάζεται καθώς και μια βεβαίωση αμκα ίσως να ήταν αρκετή (τον ίδιο ρόλο παίζει το αμκα με το βιβλιάριο υγείας) αντίγραφο Iban λογικά ναι644 MK έγραψε:Καλημερα σε ολους !
Ρε μάγκες θα ενημερώσουν όταν σας έρθει το φύλλο κατάταξης! Θα γράφει τι πρέπει να έχετε μαζί σας
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
- Επάγγελμα: ΟΒΑ (ΥΓ)
Καλησπέρα! Είναι κάποιος από Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή η Ξάνθη μήπως και ταξιδέψουμε μαζί αν παρουσιαζομαστε την ίδια μέρα; Αν ναι ας στείλει ένα μήνυμα!
KEOAX έγραψε:Αν κάποιος είναι Επιτυχών και Σ. Ξ και Π. Α αυτός επιλέγει σε πιο κέντρο θα πάει; Και θα του έρθουν 2 σημειώματα κατάταξης ή αν είναι και ΟΒΑ 2 Φύλλα πορείας τη παίζει; Ξέρει κάνεις; (Για λογαριασμό φίλου Επιτυχών που φυσικά θα διαλέξει Πολεμική Αεροπορία)
Έρχονται δύο σημειώματα κατάταξης. Εκτυπωνει αυτό που θέλει και παρουσιάζεται στο αντίστοιχο κέντρο. Εκει θα περάσει από τη στρατολογία όπου θα τον δηλώσουν ότι μπήκε εκεί. Δεν χρειάζεται να κάνει οτιδήποτε άλλο η να ενημερώσει για το οτιδήποτε.
Καλημέρα μόλις ενημερώθηκα για τα έγγραφα και την ημερομηνία παρουσιάσεις λογικά Δευτέρα Τρίτη θα έχουν ενημερωθεί η περισσότεροι οβα πολίτες
Για τους ΟΒΑ έχει σταλεί ήδη από το Σάββατο ενημέρωση στις μονάδες για τις ακριβείς ημερομηνίες κατάταξης από ότι κατάλαβα πρώτη μέρα 24 θα μπούμε μόνο ΟΒΑ!
Γνωρίζει κάποιος αν κατά την πρώτη μέρα ξανά περνάμε γιατρούς εκτός από αίμα και ουρά; Γτ απο περσινους που ρώτησα άλλοι πέρασαν άλλοι όχι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης