Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Παιδιά Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει τι έγγραφα θα χρειαστεί να έχουμε μαζί μας όταν παρουσιαστούμε;Ευχαριστώ!
Rafale122 έγραψε:Ναι είναι σίγουρο για 24 διάβασα την διαταγή
Τη διάβασα και εγώ 24 μπαίνουν η ΠΑ
Η αεροπορία είναι σίγουρα για 24. Όσο αναφορά τώρα την ξηρά λένε 24 με 27 κατάταξη και η στρατολογία δε γνωρίζει ακόμα τίποτα .Τόσο γρήγορα θα τρέξουν οι διαδικασίες; Κάτι δε μου κολλάει τι να πω, βλέποντας και κάνοντας Πήρα πριν στη στρατολογία και μου είπαν πως δεν ήρθε τίποτα ακόμα για ξηρά μόνο για ΠΑ.άντε να δούμε!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
- Επάγγελμα: ΟΒΑ (ΥΓ)
Καλησπέρα! Σε επικοινωνία με την στρατολογία μου απάντησαν ότι έχουν μέχρι στιγμής προφορική ενημερωση για τον ΣΞ ότι θα γίνει 24-27! Πιθανότατα από Δευτέρα μου είπε ότι θα βγει ανακοίνωση.
- chrusa
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 68
24 και το Νομικό Σώμα.
Για ολους εσας που πιστευετε οτι ειναι αδυνατον να βγει η διαταγη πχ την τεταρτη και να πουν παρουσιαζεστε δευτερα 24 απλα καλωσηρθατε στον στρατο ξηρας 

Πολύ σωστό αυτό και γενικότερα ήμαστε και εμείς μια κατηγορία που ήμαστε ήδη μέσα οβα στρ και δεν μπορούμε να πάρουμε άδειες
Ανακοινώθηκε η κατάταξη και στο ΣΞ από το ΓΕΕΘΑ 24-27!Καλή κατάταξη να έχουμε παιδιά τα λέμε στο κέντρο!
Μπορεί κάποιος να πει τα βασικά που θα χρειαστεί να έχουμε μαζί μας από πράγματα;Για εμάς που δεν γνωρίζουμε;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
Τα Σημειώματα Κατάταξης θα τους αποσταλούν μέσω των Στρατολογικών Υπηρεσιών που ανήκουν.
Αυτά γράφουν σε σάιτ, θα βασιστούμε στο κάθε σάιτ με τις ημερομηνίες; Θα μπούμε οπότε θέλουμε εμείς από 24 έως 27; Δεν νμζω προφανώς, οπότε κάπου θα δούμε την επίσημη ανακοίνωση, το θέμα είναι που; Θα μας την στείλουν σε εμαιλ; Θα την βάλουν στο εποπ. Αρμυ και αυτή; Ας πει κάποιος που ξέρει χώρος αερολογιες, γτ να πάμε έτσι οπότε θέλουμε από 24 έως 27 ξέρετε όλοι ότι δεν παίζει. Και το σάιτ που έβαλε ο αδερφός ποιο πάνω δεν ανοίγει τπτ, εγώ το είδα στο οναλερτ. Γρ αλλά και πάλι. Κάτι ποιο επίσημο ξανά ρωτάω; Κάτι να εκτυπώσουμε; Κάτι βρε παιδιά καταλάβατε.
Αυτά γράφουν σε σάιτ, θα βασιστούμε στο κάθε σάιτ με τις ημερομηνίες; Θα μπούμε οπότε θέλουμε εμείς από 24 έως 27; Δεν νμζω προφανώς, οπότε κάπου θα δούμε την επίσημη ανακοίνωση, το θέμα είναι που; Θα μας την στείλουν σε εμαιλ; Θα την βάλουν στο εποπ. Αρμυ και αυτή; Ας πει κάποιος που ξέρει χώρος αερολογιες, γτ να πάμε έτσι οπότε θέλουμε από 24 έως 27 ξέρετε όλοι ότι δεν παίζει. Και το σάιτ που έβαλε ο αδερφός ποιο πάνω δεν ανοίγει τπτ, εγώ το είδα στο οναλερτ. Γρ αλλά και πάλι. Κάτι ποιο επίσημο ξανά ρωτάω; Κάτι να εκτυπώσουμε; Κάτι βρε παιδιά καταλάβατε.
Κωστα, μπλουζακια παραλλαγης, εσωρουχα, ξυραφακια, αφρο, οδοντοβουρτσα, σαμπουαν-αφρολουτρο πετσετες, πατους για τα αρβυλα, καλτσες. ΣΟΣ ΥΓΡΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ
. Πιστευω ειμαστε οκ με αυτα.

Οποτε είχα σωστή ενημέρωση λοιπόν 24 έως 27 η κατάταξη! Μένει να μας στείλουν το σημείωμα κατάταξης μέσω μαιλ!Καλή αρχή σε όλους παιδιά ραντεβού Αυλωνα!
Μπλοκακι σημειώσεων (υπάρχουν και αξιολογήσεις μεσα) Σκόνη για πλύσιμο στο χέρι, σκοινί απλώματος, καφέ φραπέ με σέικερ. Αν σας φαίνονται περιττά είναι πολύ χρήσιμα. Περυσι έβγαζαν τα σκοινιά από τις αρβύλες να απλώνουν. Και ο καφές γιατί με ένα τάγμα και ένα κψμ δεν γίνεται δουλειά. Αυτα τα υπόλοιπα ότι και στη θητεία
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Και στους οβα θα σταλθει ιμειλ Η μονο στους πολιτες?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες