Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Βγήκε ανακοίνωση?
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Εαν δεν βγει σημερα ανακοινωση μου φαινεται αδυνατο το 24 καταταξη
Ναι είναι σίγουρο για 24 διάβασα την διαταγή
Υπάρχει επίσημη διαταγή που το αναγράφει καλή κατάταξη 24 κέντρο
Σε εμάς δεν έχει έρθει τίποτα ακόμη
Prasinomperes έγραψε:Rafale122 έγραψε:24/10/22 όσοι έχουν περάσει με αρνητικο6pcr και ταυτότητα
Είναι σίγουρη η ημερομηνία;
Διότι μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν βγάλει νεότερη ανακοίνωση για την κατάταξη μετά τα αποτελέσματα. Μιλάμε για ένα 10ήμερο από σήμερα, εάν ισχύει η παραπάνω ημερομηνία.
Όπως και να χει, ς'ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση αδερφέ. Επιτυχών στην Αεροπορία εγώ.
Φίλε δεν βγαίνουν η ημερομηνίες για ποιο μετα 10 μέρες δεν είναι πολύ αλλά ούτε λίγο
Rafale122 έγραψε:Υπάρχει επίσημη διαταγή που το αναγράφει καλή κατάταξη 24 κέντρο
Διαταγή βγήκε
Εμείς πότε θα ενημερωθούμε όμως με ανακοίνωση;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: Πλήρωμα καμπίνας
Μπορείς να στείλεις την διαταγή εδώ;
Ναι το ξανά λέω για άλλη μια φορά είδα την διαταγή για τους νέους εποπ αεροπορίας 24 την έχω μπροστά μου
Rafale122 έγραψε:Ναι το ξανά λέω για άλλη μια φορά είδα την διαταγή για τους νέους εποπ αεροπορίας 24 την έχω μπροστά μου
αδερφέ στο νήμα της ξηράς λες για την διαταγή της αεροπορίας;
Καλά κάνεις και το λες αλλά και η Ξηρά μας νοιάζει
Επιβεβαιώνω, τον παραπάνω φίλο ότι η κατάταξη στην Πολεοδομική Αεροπορία θα γίνει στις 24 Οκτ μετά από έγκυρες πληροφορίες Εύχομαι καλή τύχη σε όλους μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω να μπορούσα να επιλέξω μια από τις ποιο καλές ειδικότητες της ΠΑ, Χειριστη -Φωτοτυπικών Τηλεπικοινωνιών Συσκευών, Σε κάθε περίπτωση να περιμένετε την επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΑ
Με εκτίμηση
Με εκτίμηση
Kitt
Επιβεβαιώνω, τον παραπάνω φίλο ότι η κατάταξη στην Πολεμική Αεροπορία θα γίνει στις 24 Οκτ μετά από έγκυρες πληροφορίες Εύχομαι καλή τύχη σε όλους μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω να μπορούσα να επιλέξω μια από τις ποιο καλές ειδικότητες της ΠΑ, Χειριστη -Φωτοτυπικών Τηλεπικοινωνιών Συσκευών,Σε κάθε περίπτωση να περιμένετε την επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΑ
Με εκτίμηση
Με εκτίμηση
Kitt
Καλημέρα ζήτω συγνώμη για την αποχή μου καθώς τρέχω να ξενοικιασω σπίτι, να τακτοποιήσω λογαριασμούς και πάει λέγοντας!Ο στρατός ξηράς κλείδωσε και αυτό παρουσιάζεσαι από 24 έως 27 Αυλωνα πλειν των ειδικών δυνάμεων που θα πάνε Πεύκο!
Μέσα στις επόμενες μέρες θα έρθει το χαρτί κατάταξης μέσω μαιλ από ότι μου είπαν, όσο για τους οβα θα σταλεί στις μονάδες για φύλλο πορείας!
Μη σας φαίνεται ότι είναι πολύ λίγος καιρός και είναι αδύνατον να μπούμε 24-27 τότε θα γίνει η κατάταξη
Μέσα στις επόμενες μέρες θα έρθει το χαρτί κατάταξης μέσω μαιλ από ότι μου είπαν, όσο για τους οβα θα σταλεί στις μονάδες για φύλλο πορείας!
Μη σας φαίνεται ότι είναι πολύ λίγος καιρός και είναι αδύνατον να μπούμε 24-27 τότε θα γίνει η κατάταξη
33 ΜΚ Για ναυτικό γνωρίζεις αν είναι ίδιες ημερομηνίες; Ευχαριστώ πολύ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης