Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Μην είστε τόσο απόλυτοι. Ένας γνωστός μου ήταν για δύο εβδομάδες Αυλώνα πέρσι, ήταν 2ος επιλαχών στην αεροπορία κ τον ρώτησαν αν θέλει να πάει αεροπορία γιατί άνοιξε θέση. Έτσι λοιπόν τώρα είναι στην αεροπορία! 

Καλησπέρα παιδιά! Γνωρίζει κάποιος που γίνεται η εκπαίδευση ειδικότητας του μηχανικού;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Αν δεν κάνω λάθος Λαμία είναι.
Είναι κανείς από Κομοτονή;
Απαγορεύονται τα greeklish (Nassos)
Είναι κανείς από Κομοτονή;
Απαγορεύονται τα greeklish (Nassos)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Οκτ 14, 2022 9:00 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα παρουμε 8αρα στολη?
- chrusa
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 68
Ναι απλά από πέρυσι μέχρι φετος έχουν αλλάξει πολλά πράγματα τα οποία θεωρούσαμε πως θα είναι ίδια. Μακάρι να γινόταν όπως πέρυσι , εμένα με συμφέρει να παρουσιαστώ κάπου να μην χάσω την θέση και αν προκυψει κενό να με καλέσουν στην 1η μου προτίμηση, αλλιώς δεν θα το έψαχνα. Επομένως δεν έχω λόγο να υποστηρίζω κάτι το οποίο δεν έχω διασταυρώσει από τα τηλέφωνα της προκήρυξης
Το θέμα είναι να επιβεβαιωθεί για τα παιδιά που ενδιαφέρονται. Καθε ειδικότητα πόσο μάλλον κλάδος Έχει τα δικά της μεταθέσεις, εκπαίδευση, κλίμα κτλ. Ειναι κάτι που θα το έχει για μια ζωή δεν πρόκειται να αλλάξει άρα να κάνει τη σωστή επιλογή. Οι πρώτοι επιλαχών έχουν αρκετές πιθανότητες. Δεν παρουσιάζονται όλοι. Η παρουσιάζονται πχ υπήρχαν περιπτώσεις από παιδιά που ήταν από νησια και έμαθαν ότι η ειδικότητα αυτή υπάρχει μόνο Έβρο και έφυγαν. Οκ αεροπορία είναι ελάχιστες οι πιθανότητες αλλά στρατό ξηράς ειδικά όπλα αρκετοί επιλαχών έχουν ελπίδες. Πν απλά έιναι απίθανο να μην μπουν τουλάχιστον οι 10 επόμενοι επιλαχών.
Και πως θα γίνει δηλαδή;Εγω είμαι 1ος επιλαχών στην ΠΑ κ επιτυχών στον ΣΞ αν στην αεροπορία δεν παρουσιαστούν η φύγουν πριν την ορκωμοσία κάποια άτομα δεν θα καλέσουν άτομα από τους επιλαχόντες;
Όποτε η λογική λέει ότι αν δεν έχεις ορκιστεί και σε καλέσουν σε άλλο σώμα μπορείς να πας !
Όποτε η λογική λέει ότι αν δεν έχεις ορκιστεί και σε καλέσουν σε άλλο σώμα μπορείς να πας !
Όταν παρουσιαστούμε στο κέντρο ξέρετε τι χαρτιά-δικαιολογητικά χρειάζεται να έχουμε μαζί μας;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Γνωρίζω άτομο όπου την δεύτερη βδομάδα κέντρο στον ΣΞ τον κάλεσαν στην ΠΑ. Έφυγε μέσα σε δυο ώρες πολύ στεναχωρημένος 😛
24/10/22 όσοι έχουν περάσει με αρνητικο6pcr και ταυτότητα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: Πλήρωμα καμπίνας
Καλημέρα σε όλους. Δεν γνωρίζουμε ακόμη ακριβής ημερομηνία κατάταξης για ΣΞ αλλά όποιος έχει την καλή διάθεση και τον χρόνο να μας πει τι χρειάζεται και τι επιτρέπεται και τι όχι για την κατάταξη μας και τον πρώτο ενάμισι μήνα εκπαίδευσης γενικότερα, θα ήταν πραγματικά πολύ βοηθητικό, ειδικά για εμάς τις γυναίκες και τους άντρες που δεν έχουν υπηρετήσει ακόμη.
Θα καλέσουν τον 2ο επιλαχών αφού εσύ θα έχεις παρουσιαστεί άλλου. Η δική σου περίπτωση ας πούμε είναι δύσκολη απόφαση. Εγω ότι γνωρίζω σας είπα. Μην με μένετε σε εμένα η οποιονδήποτε. Ρωτηστε στα σίγουρα κάποιον. Παρτε σε help desk σε όλους. Η κατεύθειαν επιτελεία.
Rafale122 έγραψε:24/10/22 όσοι έχουν περάσει με αρνητικο6pcr και ταυτότητα
Είσαι σίγουρος,pcr, ή rapid;
Γιατί στις πκε, ίσχυε rapid.
Styga
Πότε θα αναρτηθεί η ακριβής ημερομηνία για το πότε μπαίνουμε
Ζάχος
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Rafale122 έγραψε:24/10/22 όσοι έχουν περάσει με αρνητικο6pcr και ταυτότητα
Είναι σίγουρη η ημερομηνία;
Διότι μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν βγάλει νεότερη ανακοίνωση για την κατάταξη μετά τα αποτελέσματα. Μιλάμε για ένα 10ήμερο από σήμερα, εάν ισχύει η παραπάνω ημερομηνία.
Όπως και να χει, ς'ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση αδερφέ. Επιτυχών στην Αεροπορία εγώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες