Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Καλησπέρα, και όμως φίλε μου υπάρχουν ονόματα που έχουν πετύχει σε 2 διαφορετικά σώματα ως επιτυχών που είναι και φυσιολογικό άλλωστε, οπότε σίγουρα για κάποιες ειδικότητες θα υπάρξουν κενά για τους πρώτους επιλαχόντες,Με εκτίμηση
Όσο πιο πολύ το σκέφτεστε τόσο χειρότερο είναι απλά προχωρήστε παρακάτω είναι ψυχοφθόρο απλά... Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει καμία αύξηση θέσεων ούτε τίποτα οποίος είναι κάτω από 5ος επιλαχών είναι σχεδόν αδύνατο να μπει... Εάν είναι κάτι να έρθει θα έρθει σε αόριστο χρόνο... Πάντα με καλή διάθεση σας το λέω
Παιδιά μην δίνετε τόση απογοήτευση στους επιλαχοντες. Ποτε δεν ξέρετε τι μπορεί να γίνει. Εγώ προσωπικά όπως αναφερθηκα και πάνω, πέρυσι το ναυτικού κάλεσε αργότερα μέχρι και άτομα που είχαν κοπεί στις πκε. Για ΣΞ και ΠΑ δεν γνωρίζω πως είχε γίνει πέρυσι με τους επιλαχοντες αλλά γνωρίζω από πέρυσι πως ΠΝ έκαναν αυτό που προανέφερα. Όσοι είστε επιλαχοντες ΠΝ να μην απογοήτευεστε ακόμα.
Το παιχνίδι δεν έχει ξεκινήσει καν δεν έχουν μπει καν οι πρώτοι μέσα. Επίσης καλώς ή κακώς όταν κάποιος έχει επιλεχθεί και ΠΑ και ΠΝ ή και ΣΞ και ΠΝ δεν θα επιλέξει το ναυτικο. Λίγοι είναι αυτοί που θα το κάνουν. Οπότε μειων άτομα από εκεί. Μετά, είναι αυτοί που έχουν μπει μόνο ναυτικο και ίσως ξανασκεφτηκαν πως δε θέλουν να φάνε καράβια για μια ζωή.
Πρέπει να σου αρέσει για να το κάνεις αυτό, δεν είναι για ολους. Τρίτον, θα φύγουν πολλά μα πολλά άτομα όταν ξεκινήσουν γιατί θα συνειδητοποιησουν σε τι ζωή απόστασης πάνε να μπουν γιατί γνώμη μου είναι πως οι περισσότεροι δεν μπαίνουν ΠΝ με πλήρη συνειδητοποίηση στο τι πανε να ξεκινήσουν.
Να ελπίζετε πως θα το καταλάβουν πριν την ορκωμοσία τους. Αυτό πάει και για τα 3 σωματα. Ας ελπίσουμε πως όποιος καταλάβει σε οποιοδήποτε σώμα και να είναι, πως δεν είναι αυτό που του αρέσει, να το καταλάβει γρήγορα. Για το καλό των επιλαχοντων αλλά και μετέπειτα δικό του γιατί κρίμα είναι να κάνει μια δουλειά που δεν τον ικανοποιεί.
Όποιος επιλαχών δεν καλεστει, δεν τελειώνει τίποτα εδώ. Σε λίγους μήνες θα ξαναβάλουν προκήρυξη. Όποιος πραγματικά το θέλει, θα το ξαναπροσπαθησει.
Το παιχνίδι δεν έχει ξεκινήσει καν δεν έχουν μπει καν οι πρώτοι μέσα. Επίσης καλώς ή κακώς όταν κάποιος έχει επιλεχθεί και ΠΑ και ΠΝ ή και ΣΞ και ΠΝ δεν θα επιλέξει το ναυτικο. Λίγοι είναι αυτοί που θα το κάνουν. Οπότε μειων άτομα από εκεί. Μετά, είναι αυτοί που έχουν μπει μόνο ναυτικο και ίσως ξανασκεφτηκαν πως δε θέλουν να φάνε καράβια για μια ζωή.
Πρέπει να σου αρέσει για να το κάνεις αυτό, δεν είναι για ολους. Τρίτον, θα φύγουν πολλά μα πολλά άτομα όταν ξεκινήσουν γιατί θα συνειδητοποιησουν σε τι ζωή απόστασης πάνε να μπουν γιατί γνώμη μου είναι πως οι περισσότεροι δεν μπαίνουν ΠΝ με πλήρη συνειδητοποίηση στο τι πανε να ξεκινήσουν.
Να ελπίζετε πως θα το καταλάβουν πριν την ορκωμοσία τους. Αυτό πάει και για τα 3 σωματα. Ας ελπίσουμε πως όποιος καταλάβει σε οποιοδήποτε σώμα και να είναι, πως δεν είναι αυτό που του αρέσει, να το καταλάβει γρήγορα. Για το καλό των επιλαχοντων αλλά και μετέπειτα δικό του γιατί κρίμα είναι να κάνει μια δουλειά που δεν τον ικανοποιεί.
Όποιος επιλαχών δεν καλεστει, δεν τελειώνει τίποτα εδώ. Σε λίγους μήνες θα ξαναβάλουν προκήρυξη. Όποιος πραγματικά το θέλει, θα το ξαναπροσπαθησει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Οκτ 13, 2022 9:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ευχαριστουμε πολυ για το κπυραγιο που μας δινεις! Καλημερα σε ολους!
Εμ έτσι είναι όταν οι επιτροπές στα αθλήματα περνούσαν άτομα που ηταν εκτός χρόνου τώρα βρεθηκαμε να είμαστε επιλαχών εμείς που τα περάσαμε κανονικά. Καλη συνέχεια από εμένα στά παιδιά που άξιζαν και μπήκαν οι υπόλοιποι ΕΠ. Γιώτ.(επαγγελματίες γιωταδες) 2022
Καλημερα παιδια σημερα μιλησα με το help desk και μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν ποτε θα μπουμε γνωριζει κανεις τιποτα παεραπανω μηπως?
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 26
Καλή σταδιοδρομία σε όλους τους επιτυχόντες εύχομαι και καλή δύναμη για την πορεία στις ΕΔ.
Προσωπικά εγώ σαν επιλαχών δεν κρατώ καμια ελπίδα ότι θα μπω, δεν περίμενα σε καμια περίπτωση κιόλας με 700 σχεδόν μόρια να είμαι 10ος επιλαχών. Ο φίλος με το σχόλιο ακριβώς πιο πάνω έχει απόλυτο δίκαιο. Εν τέλη η προκυρηξη ίσως έχει πιο πολλούς επιλαχόντες παρα επιτυχόντες μιας και στην δικη μου την ειδικοτητα έχει 34 επιλαχόντες στους 10 επιτυχόντες! Σύνολο 44 άτομα.
Προχωράμε!
Προσωπικά εγώ σαν επιλαχών δεν κρατώ καμια ελπίδα ότι θα μπω, δεν περίμενα σε καμια περίπτωση κιόλας με 700 σχεδόν μόρια να είμαι 10ος επιλαχών. Ο φίλος με το σχόλιο ακριβώς πιο πάνω έχει απόλυτο δίκαιο. Εν τέλη η προκυρηξη ίσως έχει πιο πολλούς επιλαχόντες παρα επιτυχόντες μιας και στην δικη μου την ειδικοτητα έχει 34 επιλαχόντες στους 10 επιτυχόντες! Σύνολο 44 άτομα.
Προχωράμε!
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Ειναι πραγματι μεγαλη αδικια που ατομα ειναι επιλαχοντες επειδη στην καταταξη πιο πανω τους φαγανε ατομα που βγαζανε μιλι σε 9 λεπτα 0 ελξεις και εν τελη τους περασαν.
644 MK έγραψε:Καλημερα παιδια σημερα μιλησα με το help desk και μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν ποτε θα μπουμε γνωριζει κανεις τιποτα παεραπανω μηπως;
Το να μήν γνωρίζουν δεν υπάρχει να ξέρεις είναι σαν να φτιάχνεις φαγητό και να μην ξέρεις τι φτιάχνεις οπότε ήθελαν να μην χτυπάνε άλλο τηλέφωνα 24 η 27 είναι η επικράτεστερες ημερομηνίες έχουν να κάνουν και κατάταξη Οβα μέσα στο Δεκέμβριο
Μη παίρνεις καθόλου στο Help Desk της ξηράς και όχι μόνο εσυ γενικότερα μη παίρνει κανένας, οι τύποι εκεί δε θέλουν να βοηθήσουν καν είναι εριστικοί, απότομοι και αγράμματοι αγγαρεία κάνουν περιμένουν να πει 2-3 η ώρα να πάνε σπίτι τους! Πάρε τηλ στο help Desk της αεροπορίας και θα με θυμηθείς μόνο καφέ δε σου λένε ένα να πιούμε!Εκτός αυτό πήρε ένας συνάδελφος μου μπροστά μου στο help desk της ξηράς χθες, και λέει ο δικός μου καλημέρα και του απαντάει ο άλλος καταρχήν μη φωνάζεις άκου εκεί644 MK έγραψε:Καλημερα παιδια σημερα μιλησα με το help desk και μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν ποτε θα μπουμε γνωριζει κανεις τιποτα παεραπανω μηπως;
Αεροπορία περνάς καλαααα 🤣🤣 για πι λόγο τους ζαλίζεται ποτέ θα μπείτε; Όταν βγει η ανακοίνωση θα την δείτε... Επίσης θα αφήνουν ένα χρονικό περιθώριο 10 15 ημέρες οπότε προλαβαίνεις να κάνεις της δουλειές σου. Επίσης ήδη ξέρουν όσοι πέρασαν και ξεκινάνε από τώρα να τακτοποιήσουν τους λογαριασμούς κλπ
- chrusa
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 68
Καλημέρα, είμαι επιτυχούσα σε 2 σώματα και στο 3ο που θελω περισσότερο 1η επιλαχούσα. Γνωρίζει κάποιος αν παρουσιαστώ σε ένα από τα αλλα 2 αν θα με ειδοποιήσουν σε περίπτωση που προκύψει κενή θέση σε αυτό που είμαι επιλαχούσα; Η θα είναι σαν να έχω αποδεχτεί την θέση εκεί που θα παρουσιαστώ και θα προχωρήσουν με τον επόμενο στην λίστα του άλλου σώματος;
- chrusa
- Posts in topic: 68
Απανταω στο δικο μου μηνυμα μιας και μολις εμαθα, για να μαθουν κι οσοι αλλοι εχουν την ιδια απορια. ΑΝ παρουσιαστουμε σε καποιο αποδεχομαστε την θεση και δεν σε ειδοποιουν σε κανενα αλλο σωμα σε περιπτωση κενης θεσης. Καλη συνεχεια και καλα αποτελεσματα σε ολους.chrusa έγραψε: Καλημέρα, είμαι επιτυχούσα σε 2 σώματα και στο 3ο που θελω περισσότερο 1η επιλαχούσα. Γνωρίζει κάποιος αν παρουσιαστώ σε ένα από τα αλλα 2 αν θα με ειδοποιήσουν σε περίπτωση που προκύψει κενή θέση σε αυτό που είμαι επιλαχούσα; Η θα είναι σαν να έχω αποδεχτεί την θέση εκεί που θα παρουσιαστώ και θα προχωρήσουν με τον επόμενο στην λίστα του άλλου σώματος;
Θεωρώ, όταν ειμασταν κάπου επιτυχών και μάλιστα σε 2 σώματα ειδικά κιόλας αν τα σώματα είναι Νομικό σώμα που είναι θεωρητικά το top, καθόσον όσο βέβαια και αεροπορία τότε επιλέγουμε αυτά αν πάλι είμαστε στρατό ξηράς κ Ναυτικό έρχονται σε δεύτερη μοίρα πάντα βέβαια με την κοινή λογική και την οποία εμπειρία μου στις ενοπλες δυναμεις δεν ρισκάρουμε με τέτοια πράγματα καθόσον μπορεί και να χάσουμε και τις καλύτερες θέσεις κ να μην μπούμε πουθενά αν θεωρήσουμε ότι αν μας καλέσουν σαν επιλαχών, ελπίζω να σε βοήθησα,Με εκτίμηση
Kitt
- espapadaki
- Posts in topic: 30
Δεν νομιζω να ισχυει αυτο. Σε εμας καλεσαν ατομα απο αεροπορια Και επειδη δεν εχουνε ορκιστεί θα πανε κανονικα. Βασικα καλεσαν για να επιβεβαιώσουν το μειλ και να αρχισουν να στελνουν τα φ. Κ. Λογικα απο την επόμενη η μεθεπόμενη εβδομάδα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες