Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Steve DYK
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Steve DYK »

Το θέμα είναι ότι ορκίζονται κ αρκετοί φεύγουν αργότερα. Εκεί έχουν στερήσει μία θέση από κάποιον που το θέλει πραγματικά
massey ferguson 65
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Πολεμικό ναυτικό
Επάγγελμα: Φοιτητής

Δημοσίευση από massey ferguson 65 »

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Είμαι 6°ς επιλαχών Τεχνικός Ηλεκτρονικών Διεύθυνσης βολής στο Πολεμικό Ναυτικό όλα αυτά για διάφορα μονάχα 12 μορίων που έχω από τον τελευταίο. Γνωρίζει κανένας από περισσή πόσοι παρετιθηκαν στο ΠΝ και πόσο εύκολο είναι να παρετηθει κάποιος από αυτήν την ειδικότητα?
massey ferguson 65
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Ενημέρωση σχετικά με άδειες και αφορά τους ΟΒΑΌσοι είστε επιτυχών πάρτε ότι άδειες μπορείτε, εφόσον μπούμε τώρα με ορκομωσία, σχολείο μαχητή και εκπαίδευση πάνω στην ειδικότητα σε μονάδες θα πιάσουμε καλό Πάσχα!

Και εφόσον θα έχουμε άδειες για το 2023,30 ΚΑ και 10 ΑΜΔ μήνα Απρίλιο και θα έχουμε όλο και όλο 8 μήνες για να βγει ο χρόνος τότε οι άδειες οι φετινές δηλαδή του 2022 έχουν χαθεί!

Οποτε ότι μπορέσετε πάρτε είτε 10αρα είτε 12αρα

Takis9s
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Takis9s »

Πότε θα γίνει η ενημέρωση πότε μπαίνουμε;
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Takis9s έγραψε:Πότε θα γίνει η ενημέρωση πότε μπαίνουμε;
εντος βδομάδας λένε, λογικά προς Παρασκευή θα βγουν ημερομηνίες κατάταξης! Στη χειρότερη Δευτερα Τρίτη την άλλη βδομάδα αν και δε νομίζω πιστεύω κάπου αυτή τη Παρασκευή θα βγουν αυτά
Takis9s
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Takis9s »

Σε ευχαριστώ
GeoKouk
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από GeoKouk »

Σήμερα που μίλησα με το helpdesk του ΓΕΣ μου είπαν 24 ότι θα μπείτε !

Ρambo No8
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Καλή σταδιοδρομία σε όλους... Όσο για τους επιλαχόντες όλοι έχουμε ελπίδα... Λίγη υπομονή απλά να φύγουν αυτοί που πρέπει να φύγουν γιατί μπορεί να έχουν τα μόρια αλλά όταν πάρουν χαμπάρι τι σημαίνει στρατός τις πρώτες μέρες θα φύγουν τρέχοντας
Steve DYK
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Steve DYK »

Είναι και κοινοί πίνακες των επιτυχόντων.Δηλαδή δεν θα παρουσιαστούν όλοι π. Χ στο ΠΝ που είμαι εγώ. Όσοι έχουν αρκετά μόρια ε λογικά η σξ η πα θα πάνε

Maximos96
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Maximos96 »

GeoKouk έγραψε:

Σήμερα που μίλησα με το helpdesk του ΓΕΣ μου είπαν 24 ότι θα μπείτε !

Δεν ξέρω ποιο πραγματικό μου ακούγεται το 31 του μήνα πάρα το 24

Δηλαδή θα ανακοινώσουν την Παρασκευή 14 του μήνα ότι 24 παρουσιαζομαστε και θα αφήσουν μόνο 10 μέρες;

Maximos96
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Maximos96 »

Ρambo No8 έγραψε:Καλή σταδιοδρομία σε όλους... Όσο για τους επιλαχόντες όλοι έχουμε ελπίδα... Λίγη υπομονή απλά να φύγουν αυτοί που πρέπει να φύγουν γιατί μπορεί να έχουν τα μόρια αλλά όταν πάρουν χαμπάρι τι σημαίνει στρατός τις πρώτες μέρες θα φύγουν τρέχοντας

Συμφωνώ απόλυτα

Πολλοί νομίζουν ότι θα μπουν και θα είναι φράπα ξαπλα δημόσιο. Αμ δε... Όσοι δεν το αντιμετωπίσουν ως δουλειά μαζί με συνθήκες στρατού (οκ το συνθήκες στρατού δεν είναι απόλυτο σε πολλές περιπτώσεις 😂😅) θα φύγουν νύχτα

Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Eleonora »

Steve DYK έγραψε:Το θέμα είναι ότι ορκίζονται κ αρκετοί φεύγουν αργότερα. Εκεί έχουν στερήσει μία θέση από κάποιον που το θέλει πραγματικά

Mην χάνεις τις ελπίδες σου, μπορεί να περάσεις.

Επίσης, όλοι οι επιλαχόντες, ας έχουν κατά νου, ότι ενδεχομένως το 2023 που αναμένονται νέες προσλήψεις Εποπ, να μην βγάλουν νέα προκήρυξη, και να αντλήσουν άτομα από τους επιλαχόντες του 2022.

Σου εύχομαι ολόψυχα να περάσεις, και όσοι έχουν μετανιώσει, ας φύγουν εγκαίρως, ώστε να δώσουν την ευκαιρία σε παιδιά που το επιθυμούν αληθινά.

Styga
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Eleonora »

Epop022 έγραψε: Πολύ περίεργο! Δεν υπάρχει κανένα ίδιο όνομα

στα τρία Σώματα, στη συγκεκριμένη ειδικότητα, είσαι σίγουρος;

Π. Χ. Παπαδόπουλος αεροπορία, Παπαδόπουλος ναυτικό, Παπαδόπουλος ΣΞ

Αλλα μου προκαλει εντυπωση οτι ουτε γυναικειο επαναλαμβανομενο ονομα στους επιτυχοντες στρατο ξηρας κι αντιστοιχα ναυτικο υπαρχει στην ειδικοτητα σας ωστοσο αν περνας και στα δυο το πεζικο ειναι μια καλη λυση μιας και το ναυτικο την προηγουμενη χρονια ειχε τις περισσοτερες απωλειες (παραιτησεις)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Οκτ 12, 2022 4:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Eleonora έγραψε:Mην χάνεις τις ελπίδες σου, μπορεί να περάσεις.Επίσης, όλοι οι επιλαχόντες, ας έχουν κατά νου, ότι ενδεχομένως το 2023 που αναμένονται νέες προσλήψεις Εποπ, να μην βγάλουν νέα προκήρυξη, και να αντλήσουν άτομα από τους επιλαχόντες του 2022.

Σου εύχομαι ολόψυχα να περάσεις, και όσοι έχουν μετανιώσει, ας φύγουν εγκαίρως, ώστε να δώσουν την ευκαιρία σε παιδιά που το επιθυμούν αληθινά.

μη δίνεις ψεύτικες ελπίδες, αυτό δεν ισχύει! Άλλο οι ΕΠΟΠ του 22 άλλο του 23 όπως ήταν και άλλο οι Εποπ του 21.πέρυσι μείνανε εκτός άτομα που ήταν 1οι επιλαχόντες σε πολλές ειδικότητες καθώς δεν έφυγε κανένας.Δε σχετίζονται οι προκηρύξεις μεταξύ τους καθώς τα ΦΕΚ είναι διαφορετικά

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Οκτ 12, 2022 4:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

agge έγραψε:Καλησπέρα,
δεν έχω καταλάβει κάτι όσο αναφορά την προκήρυξη.
Εάν έχει κάποιος πτυχείο απο ΤΕΙ και έχει σύνολο 650 μόρια και δηλώσει μία ειδικότητα όπου οι θέσεις στην συγκεκριμένη ειδικότητα έχουν συμπληρωθεί με άτομα, πέρα από επιλαχών τί γίνονται οι υπόλοιποι;
μπαίνουν σε άλλη κατηγορία;
το ΤΕΙ τι πάει να πει ας πούμε και το λες ότι υπάρχουν παραπάνω γνώσεις; Οι θέσεις της ξηράς πάντα καλυβονται, όσο αναφορά τους υπόλοιπους τι γίνονται όπως λες τίποτα .Αν καλυφθεί μια θέση καλύφθηκε οι υπόλοιποι στην επόμενη προκήρυξη.Παλιά όντως μπαίνανε σε άλλες κατηγορίες καθώς στο δημόσιο επι ΠΑΣΟΚ που έπαιρνε Εποπ δεν ήθελε να μπει κανεις και έτσι αν εσυ είχες δηλώσει πληρωμα πζ για παράδειγμα και είχε καλυφθεί και υπήρχε κενό στους Ολμιστες τότε σε ενημερώνανε ότι υπήρχε κενό εκεί και αν ήθελες να πας. Πλέον αυτά δεν υπάρχουν, όλες οι θέσεις καλυβονται έστω και με τις πρώτες θέσεις από επιλαχών καθώς όλοι θέλουν να μπουν στο δημόσιο για ένα καλύτερο αύριο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: legendary και 3 επισκέπτες