Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Maximos96
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Maximos96 »

Για αυτό ακριβώς έχω πει μην πετάμε ημερομηνίες.Ένας έχει αποδειχτεί έγκυρος ΣΤΑ ΠΆΝΤΑ και αυτος είναι ο 33ΜΚ.

Το να δημιουργούμε οποιασδήποτε μορφής αναστάτωση και μετά να βγαίνουμε να ζητάμε συγγνώμη, Α ου και ου δεν υπάρχει λόγος ούτε να εκτίθεται ο εαυτός μας, ούτε τίποτα. Λίγο υπομονή, πανδυσκολο για όλους το γνωρίζω αλλά... Φάγαμε ένα 6μηνο

10 μέρες ακόμα δεν είναι κάτι.

pan35
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16
Επάγγελμα: ΟΒΑ (ΥΓ)

Δημοσίευση από pan35 »

Μια χαρά! Εγώ βοηθός ανάνηψης-αναισθησιολόγου.
Prasinomperes
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Prasinomperes »

Καλησπέρα κυρίες και κύριοι. Βοηθός φαρμακείου εγώ.
Άβαταρ μέλους
Zachos95
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Zachos95 »

Πρώτα λέει είναι έγκυρη πηγή και δεν είναι λόγια του αέρα μάγκες μετά βγαίνει και λέει συγνώμη, φίλε αν δεν είσαι σίγουρος μην αναστατώνεις τον κόσμο τζάμπα, επειδή έχετε ένα βύσμα μην το παίζεται μαγκια
Ζάχος
Άβαταρ μέλους
Zachos95
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Zachos95 »

Δεν είναι λόγια του αέρα λέει και μετά απεδείχθη ότι ήταν λόγια του αέρα, σε ένα σαιντ λέει με πολλά μέλη, φίλε αν δεν έχεις έγκυρη πηγή από μέσα στα γραφεία και τους υπολογιστές του συστήματος μην μπαίνεις στον κόπο να αναστατώνεις τζάμπα τον κόσμο
EvaS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από EvaS »

Καλη επιτυχια σε ολους
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Να στε καλά μάγκες, και εδώ δε το παίζω ότι ξέρω τα πάντα αλλά αν μάθω κάτι χρήσιμο το λέω, αναμονή λοιπόν τελειώσαμε σχεδόν.10-14 σύμφωνα με αυτά που μου έχουν πει θα βγουν.
Mine boom
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Mine boom »

Maximos96 έγραψε:Για αυτό ακριβώς έχω πει μην πετάμε ημερομηνίες.Ένας έχει αποδειχτεί έγκυρος ΣΤΑ ΠΆΝΤΑ και αυτος είναι ο 33ΜΚ.

Το να δημιουργούμε οποιασδήποτε μορφής αναστάτωση και μετά να βγαίνουμε να ζητάμε συγγνώμη, Α ου και ου δεν υπάρχει λόγος ούτε να εκτίθεται ο εαυτός μας, ούτε τίποτα. Λίγο υπομονή, πανδυσκολο για όλους το γνωρίζω αλλά... Φάγαμε ένα 6μηνο

Φίλε μην τινάζεις τα νεύρα μ ... Μια πληροφορία που δεν έβγαλα εγώ από το μυαλό μ ήταν Το να μ κάνεις μάθημα καλής συμπεριφοράς ... Δεν πήγα να αμφισβητήσω κανένα αλλά να βοηθήσω καλά αποτελέσματα

Efthimisss99
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Efthimisss99 »

Mine boom έγραψε:
Maximos96 έγραψε:Για αυτό ακριβώς έχω πει μην πετάμε ημερομηνίες.Ένας έχει αποδειχτεί έγκυρος ΣΤΑ ΠΆΝΤΑ και αυτος είναι ο 33ΜΚ.

Φίλε μην τινάζεις τα νεύρα μ ... Μια πληροφορία που δεν έβγαλα εγώ από το μυαλό μ ήταν Το να μ κάνεις μάθημα καλής συμπεριφοράς ... Δεν πήγα να αμφισβητήσω κανένα αλλά να βοηθήσω καλά αποτελέσματα

Αδερφέ μην χαλιέσαι ακουσες μια πληροφορία και μας την μετέφερες και καλα εκανες, για αυτο ειναι το φόρουμ, στην τελικη ευθεία ειμαστε οπως και να εχει καλα αποτελέσματα σε ολους.

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Καλησπέρα παιδιά, αύριο πρωί θα κάνω ένα τηλεφωνο για να μάθω την ακριβή ημερομηνία που θα έχουμε πίνακες! Μόλις μάθω θα γράψω εδώ
zoikasa
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από zoikasa »

33ΜΚ έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, αύριο πρωί θα κάνω ένα τηλεφωνο για να μάθω την ακριβή ημερομηνία που θα έχουμε πίνακες! Μόλις μάθω θα γράψω εδώ

Ρώτα αν είναι έτοιμοι οι πίνακες, αν σου είναι εύκολο.

Ευχαριστώ!

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

zoikasa έγραψε:
33ΜΚ έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, αύριο πρωί θα κάνω ένα τηλεφωνο για να μάθω την ακριβή ημερομηνία που θα έχουμε πίνακες! Μόλις μάθω θα γράψω εδώ

Ρώτα αν είναι έτοιμοι οι πίνακες, αν σου είναι εύκολο.

Ευχαριστώ!

Και αν μου πουν είναι θα αλλάξει κάτι στη ζωή σου; Χαλάρωσε και περίμενε ο καθένας υποχρεώνεται κάπου για να μάθει μια πληροφορία δεν είναι τα πράγματα όπως τα φαντάζεσαι όλα σε ένα pc και οι πληροφορίες αμέτρητες
zoikasa
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από zoikasa »

33ΜΚ έγραψε:Και αν μου πουν είναι θα αλλάξει κάτι στη ζωή σου; Χαλάρωσε και περίμενε ο καθένας υποχρεώνεται κάπου για να μάθει μια πληροφορία δεν είναι τα πράγματα όπως τα φαντάζεσαι όλα σε ένα pc και οι πληροφορίες αμέτρητες

Όχι. Αλλά έχει σημασία.

Γνωρίζω πως έχουν τα πράγματα.Εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Οκτ 02, 2022 7:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

zoikasa έγραψε:
33ΜΚ έγραψε:Και αν μου πουν είναι θα αλλάξει κάτι στη ζωή σου; Χαλάρωσε και περίμενε ο καθένας υποχρεώνεται κάπου για να μάθει μια πληροφορία δεν είναι τα πράγματα όπως τα φαντάζεσαι όλα σε ένα pc και οι πληροφορίες αμέτρητες

Όχι. Αλλά έχει σημασία.

Γνωρίζω πως έχουν τα πράγματα.Εικόνα

Θα ενημερωθώ αύριο και θα σας πω με τη σειρά μου
Άβαταρ μέλους
svetlana
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από svetlana »

Παιδιά χαλαρώστε λίγο. Βγείτε έξω με τις παρέες σας, χαρείτε και ζήστε τις στιγμές μαζί τους πριν βγουν τα αποτελέσματα και γίνει η κατάταξη. Ξέρω ότι δεν είναι εφικτό για όλους, αλλά προσπαθήστε να ξελαμπικαρετε, θα σας κάνει καλό. 😊
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες