Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Ήμαστε κοντά πολύ κοντά
σωστη η σκεψη σου δε λέω μακάρι ρε φίλε τι να πωCaox έγραψε:Ξες τι; Σκεφτηκα οτι αν βγουν την 2η βδομαδα τοτε δν θα χουν χρονο καποιοι υποψηφιοι εποπ να κανουν για οβα τα χαρτια αν δν περασουν κ ισως γι αυτο τον λογο να πηρε παραταση. Και συνεπως να βγουν τωρα την πρωτη βδομαδα.33ΜΚ έγραψε:Απο 10 και μετά φίλεCaox έγραψε:Πηραν παραταση τα οβα μεχρι 14 οκτ. Που κανονικα εληγε αυριο. Λετε να χουμε αποτελεσματα Εποπ αυριο ή δευτερα;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 20
7/9/22 τα αποτελέσματα
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
Λίγη υπομονη ακόμα μάγκες, εγώ έχω δηλώσει τώρα πεζικό, για να αλλάξω μέσα αν περασω και πάω ειδικές δυνάμεις ξανά μπαίνω σε διαδικασία μοριοδότησης ;
Boxing star
Οχι, αφού περάσεις και ολοκληρώσεις εκπαίδευση κάποια στιγμή θα έρθει σήμα στην μονάδα για όσους ΕΠΟΠ ενδιαφέρονται για Ειδικές Δυνάμεις. Τώρα αν εσύ ρωτάς να πας απευθείας ειδικές με το που μπεις Αυλώνα δεν ξέρω αν γίνεται κατι τέτοιο.Giwtobol22 έγραψε: Λίγη υπομονη ακόμα μάγκες, εγώ έχω δηλώσει τώρα πεζικό, για να αλλάξω μέσα αν περασω και πάω ειδικές δυνάμεις ξανά μπαίνω σε διαδικασία μοριοδότησης ;
Σας παρακαλώ άπαντεςΜΗΝ ΠΕΤΆΤΕ ημερομηνίες εάν δεν έχετε κάτι χειροπιαστό στα χέρια σας.
Σας παρακαλώ. Έχουμε που έχουμε όλοι την αγωνία μας το να βλέπουμε τον έναν να λέει 1/10, μετά τις 10/10 τον άλλον,
Να λέει στάνταρ ο άλλος 7/10, το να εικάζουμε σενάρια. Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς ίχνος επιθετικοτητας τα λεγόμενα μου, απλά είμαστε που είμαστε όλοι στον αέρα γτ δεν έχουμε καμία πληροφορία για το αν είμαστε επιτυχόντες η επιλαχώντες (με εξαίρεση όσους ξέρουν και καλά κάνουν κιόλας αφού μπορούν να έχουν την πληροφόρηση αυτή), το να παίζουμε και με τις ημερομηνίες καταλαβαίνετε ότι είναι κάπως. Ευχαριστώ και δεν έχω καμία διάθεση να προσβάλω κανέναν
Σας παρακαλώ. Έχουμε που έχουμε όλοι την αγωνία μας το να βλέπουμε τον έναν να λέει 1/10, μετά τις 10/10 τον άλλον,
Να λέει στάνταρ ο άλλος 7/10, το να εικάζουμε σενάρια. Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς ίχνος επιθετικοτητας τα λεγόμενα μου, απλά είμαστε που είμαστε όλοι στον αέρα γτ δεν έχουμε καμία πληροφορία για το αν είμαστε επιτυχόντες η επιλαχώντες (με εξαίρεση όσους ξέρουν και καλά κάνουν κιόλας αφού μπορούν να έχουν την πληροφόρηση αυτή), το να παίζουμε και με τις ημερομηνίες καταλαβαίνετε ότι είναι κάπως. Ευχαριστώ και δεν έχω καμία διάθεση να προσβάλω κανέναν
Μην λέτε ο καθένας ότι να ναι από ημερομηνίες
Takis9s έγραψε:Μην λέτε ο καθένας ότι να ναι από ημερομηνίες
Φίλε ο καθένας αναφέρει την πηγή του τώρα αν δεν συμφωνείς μπορείς απλά να μην διαβάζεις
Αλήθεια ε; Να μην διαβάζουμε;Μπαίνουμε να ενημερωθούμε και βλέπουμε 4! Διαφορετικές ημερομηνίες. Τι θα πει ο καθένας την πηγή του; Δεν γίνεται μια πληροφορία να εχει τόσες αποκλεισεις όσες και αν είναι η πηγές!
Ωραία και εγώ λέω στις 25/10/22 θα βγούνε 😂😂😂
- Chris.chatz
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Άνοιξαν το σάιτ του ΣΞ, χωρίς αποτέλεσμα ακόμη αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Μακάρι να τελειώσει σύντομα το μαρτύριο
Ποιο σαιτ; Το αρμυ; Ανοιχτο ηταν εμπαινες κανονικα. Καθε μερα μπαινω απο 5 φορες 🤣Chris.chatz έγραψε:Άνοιξαν το σάιτ του ΣΞ, χωρίς αποτέλεσμα ακόμη αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Μακάρι να τελειώσει σύντομα το μαρτύριο
Μόνο 5, νομίζω ότι μπορεί να μπαίνω και 55 φορές την ημέρα 🙃🙃
- Chris.chatz
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Εμένα μέχρι και σήμερα μου έβγαζε μια σελίδα wildfly. Ίσως επδ το τσεκαρα από mobile.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες