Mine boom έγραψε:Ρε μάγκες πίνακες θα βγουν πόσες φορές θά τό πούμε απλά θα μπαίνεις με τούς κωδικούς για να σ βγάζει ημερομηνία και τόπο κατατάξεις... Τι δεν καταλαβαίνετε δηλαδή τόσο μυαλό θέλει... ;
Καλα μην το λες και με τοση σιγουρια. Περυσι βγηκε ο τελικος πινακας με επιτυχοντες/επιλαχοντες αλλα ακομα η ημερομηνια καταταξης δεν υπηρχε πουθενα, τελικα δημοσιευθηκε 20 μερες αργοτερα. Δεν σημαινει οτι και φετος θα γινει ετσι αλλα καλο ειναι να τα σκεφτομαστε ολα
Γεια σας παιδια! Θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου λυσει την ακολουθη απορια:
Το αγορι μου τελειωσε ειδικες δυναμεις και εκανε αιτηση για ΕΠΟΠ. Τα πηγε πολυ καλα και περασε. Μπυ ειπε οτι λογικα θα τον στειλουν παραμεθωριο, ωστοσο αθληματα εδωσε ευελπιδων και απο οσο γνωριζω τα αποτελεσματα θα βγουν οκτωβρη και θα ορκιστουν καπου τον δεκεμβρη και μετα εχουν σχοκειο. Μεχρι τοτε θα ειναι παραμεθωριο; Εποπ ειδικες δυναμεις σχολειο και ορκομωσια δεν θα κανει σρην αθηνα; Και αφου ορκιστει θα τον στειλουν για μεταθεση; Εγω δουκευω στην Δραμα και θελω να δω αν θα ειναι αθηνα για καποιους μηνες η αν κατευθειαν θα τον στειλουν αλλου. Οποιος γνωριζει τη διαδικασια ας απαντησει. Ειναι ειδικες δυναμεις, για ειδικοτητα δεν γνωριχω, καυι με οδηγος μαλλον.
Vania33 έγραψε: Γεια σας παιδια!Θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου λυσει την ακολουθη απορια:
Το αγορι μου τελειωσε ειδικες δυναμεις και εκανε αιτηση για ΕΠΟΠ. Τα πηγε πολυ καλα και περασε. Μπυ ειπε οτι λογικα θα τον στειλουν παραμεθωριο, ωστοσο αθληματα εδωσε ευελπιδων και απο οσο γνωριζω τα αποτελεσματα θα βγουν οκτωβρη και θα ορκιστουν καπου τον δεκεμβρη και μετα εχουν σχοκειο. Μεχρι τοτε θα ειναι παραμεθωριο; Εποπ ειδικες δυναμεις σχολειο και ορκομωσια δεν θα κανει σρην αθηνα; Και αφου ορκιστει θα τον στειλουν για μεταθεση; Εγω δουκευω στην Δραμα και θελω να δω αν θα ειναι αθηνα για καποιους μηνες η αν κατευθειαν θα τον στειλουν αλλου. Οποιος γνωριζει τη διαδικασια ας απαντησει. Ειναι ειδικες δυναμεις, για ειδικοτητα δεν γνωριχω, καυι με οδηγος μαλλον.
Ευχαριστω πολυ!
Λοιπόν ας με διορθώσει οποίος γνωρίζει παραπάνω. Εφόσον μπει ΕΠΟΠ ειδικών δυνάμεων θα παρουσιαστεί στο ΚΕΕΔ (Νέα Πέραμο Αττικής) όπου θα μείνει για τις 6 βδομάδες μέχρι την ορκωμοσία. Μετα από άδεια ορκωμοσίας και λογικά Χριστουγέννων που θα δοθούν μαζί αν γίνει η κατάταξη τελικά τον Νοέμβριο, θα παρουσιαστεί στο ΚΕΕΔ παλι (αν και δεν νομίζω να ισχύει αυτο) ή στην Ρεντίνα Θεσσαλονίκης προκειμένου να περάσει ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ (Σχολείο προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Επαγγελματιών Οπλιτών Ειδικών Δυνάμεων) που αυτό διαρκεί νομίζω 2 μήνες. Μετα από αυτό θα τον στείλουν για εκπαίδευση ειδικότητας και καπάκι στην μονάδα του. Αν είναι τυχερός εφόσον δουλεύεις και εσύ στη Δράμα μπορεί να δηλώσει εκει για Ε Μοίρα Καταδρομών και λογικά εκεί θα τον στείλουν (ελπίζω για εσας) ως μονάδα για τα επόμενα χρόνια. Αν έκανα κάποιο λάθος οποίος γνωρίζει παραπάνω ας με διορθώσει.
Vania33 έγραψε:Γεια σας παιδια!Θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου λυσει την ακολουθη απορια:
Ευχαριστω πολυ!
συγνωμη δε μπαίνει το αγόρι σου στη διαδικασία να μάθει και μπαίνεις εσυ;
Σε επικοινωνία που είχα σήμερα αποτελέσματα θα έχουμε από 2η βδομάδα Οκτώβρη και κατάταξη μου είπαν ίσως πριν τον Νοέμβρη δηλαδή τέλη Οκτώβρη ! Όλα αυτά θα φανούν
AΝ γινει αυτο τοτε περιοριζεται ο χρονος προετοιμασιας. Γι αυτο οσοι ξερετε οτι ειστε ηδη μεσα απ τις πληροφοριες σας ξεκινηστε να ετοιμαζετε σακους παραλλαγης. Οι υπολοιποι θα βρασουμε λιγο ακομα στο καζανι μας και ας ελπισουμε να μην βγουμε αναλατοι 😅😅
33ΜΚ έγραψε:Σε επικοινωνία που είχα σήμερα αποτελέσματα θα έχουμε από 2η βδομάδα Οκτώβρη και κατάταξη μου είπαν ίσως πριν τον Νοέμβρη δηλαδή τέλη Οκτώβρη ! Όλα αυτά θα φανούν