Χαχαχα το θέμα είναι να θέλει να σε βάλει όμως. Μπορεί να έχει αλλού μεγαλύτερη υποχρέωση. Μακάρι να μπούμε. Τι να πω. Εγώ είμαι και γαλάζιο παιδί οπότε φαντάζομαι μετράει και αυτό.'Οχι πολύ ενεργός αλλά φαντάζομαι μετράει και αυτό. Κακό αυτό που γίνεται αλλά ο καθένας την πάρτυ του κοιτάει.'Οπως και να έχει παιδιά μην τους πολύ πιστεύετε και κάνετε όνειρα και εμένα θα με πει σίγουτα κτλπ και στο τέλος θα φάμε την πατάτα. Όποιος και να πάει ναι σίγουρα θα κάνουμε ότι μπορούμε και τέτοια θα ακούσει. Πήρα το ecdl, θα πάρω και το profi ώστε να έχω λίγα μόρια παραπάνω και για δημοτική να μην βασιζόμαστε σε αυτούς .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Numbrino την Παρ Οκτ 21, 2022 3:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Numbrino έγραψε:Μας έχουν βγάλει την παναγία. Θα βγει ή θα την πάνε τίποτα του χρόνου σαν τη δημοτική να είναι κοντά σε εκλογές; Καθόλου απίθανο. Και να σκεφτείτε βουλευτής νδ που ήταν στην επιτροπή για το νομοσχέδιο τότε μου είχε πει ότι θα έβγαινε τέλη Σεπτέμβρη. Και είναι σόι μου δεν είναι ότι θα με κορόιδευε. Ούτε αυτοί δεν ξέρουν μου φένεται.
Πάντα έψαχνα έναν brother from another mother! ΕΣΥ ΕΊΣΑΙ!
Numbrino έγραψε:Μας έχουν βγάλει την παναγία. Θα βγει ή θα την πάνε τίποτα του χρόνου σαν τη δημοτική να είναι κοντά σε εκλογές; Καθόλου απίθανο. Και να σκεφτείτε βουλευτής νδ που ήταν στην επιτροπή για το νομοσχέδιο τότε μου είχε πει ότι θα έβγαινε τέλη Σεπτέμβρη. Και είναι σόι μου δεν είναι ότι θα με κορόιδευε. Ούτε αυτοί δεν ξέρουν μου φένεται.
Πάντα έψαχνα έναν brother from another mother! ΕΣΥ ΕΊΣΑΙ!
https://www.policenet.gr/article/π ροσλήψεις-στην-δικαστική-αστυνομία-το-αμέσως-επόμενο-χρονικό-διάστημα-αναμένεται-να Και στο policenet λενε οπου ναναι. Παει καλα...
Και γιατί δεν λένε αυτή την εβδομάδα βγαίνει και λένε σύντομα. Το σύντομα είναι και τη Δευτέρα, είναι όμως και σε 1.5 μήνα. Καθαρά για τα κλικς είναι, αλλά μακάρι να βγει αυτή την εβδομάδα.
Εγω εχω παψει να βλεπω ειδησεις για δικαστική αστυνομια. Ολο ειδησεις βγαζουν και ουσιαστικά ένα σαιτ πετάει οτι θα βγει το επομενο διαστημα και το περνουν και το ανεβαζουν ολοι μονο και μονο για τις προβολές... Εδω για δημοτική ελεγαν για Σεπτέμβρη στην αρχή μετα για Νοεμβριο και διαβασα καπου οτι στοχος ειναι να βγει εως τον Φεβρουαριο. Για Ελλάδα μιλάμε... Πυστευω τα τρενάρουν επιτηδες γιατί με την κρίση που υπάρχει κλπ δεν τους βγαινουν τα νουμερα για επιδοματα κλπ...