Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Απλά μην με παρεξηγείται, άγχος έχω γενικότερα για την προκήρυξη. Αρχικά για τα αθλήματα και μετέπειτα θα έχω για την ύλη. Γ αυτό λέω ότι όσο περισσότερο χρόνο έχουμε, τόσο πιο καλή προετοιμασία θα κάνουμε.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Lina αυτο που θα επρεπε να σε προβληματιζει ειναι να βρεις ενα βυσμα.Οσο καλα και να γραψεις, στα προφορικα θα σου βαλουν κατω απο 50 στα 100 και θα σε κοψουν.
Παιδια δε θελει μυαλο.500 βυσματα θα μπουν γι αυτο δεν εχει μορια. Στα προφορικα θα κριθουν ολα, αναλογα τι βυσμα εχει ο καθενας!
Παιδια δε θελει μυαλο.500 βυσματα θα μπουν γι αυτο δεν εχει μορια. Στα προφορικα θα κριθουν ολα, αναλογα τι βυσμα εχει ο καθενας!
Καλά βρε παιδιά, ο καθένας κάνει την προετοιμασία του. Σκοπός της συζήτησης είναι να παραμένουμε όλοι ενημερωμένοι σχετικά με το ζήτημα που μας αφορά, όχι να κρίνουμε ο ένας τον άλλον και την προσπάθεια που κάνει ο καθένας από εμάς. Πάντως, σε γενικές γραμμές, στις πκε της αστυνομίας δεν κοιτάνε τον δείκτη μάζας σώματος.
Guardian, κακά τα ψέματα θα παίξει πολύ μέσο στην προκήρυξη. Απλά ας κάνουμε την προσπάθειά μας και βλέπουμε.
Ellik, πιστεύω είναι αναλόγως την προκήρυξη και σε τί επιτηρητή πέσεις. Αν πάνε κατά γράμμα, μπορούν να σε κόψουν ακόμη και για μισό κιλό πάνω ή κάτω. Πάντως πιστεύω ότι θα κόψουν στα κιλά, για να περάσουν πιο εύκολα και τα βύσματα. Αλλά όντως ρώτησα για τον δείκτη μάζας για συγγενή μου.
Ellik, πιστεύω είναι αναλόγως την προκήρυξη και σε τί επιτηρητή πέσεις. Αν πάνε κατά γράμμα, μπορούν να σε κόψουν ακόμη και για μισό κιλό πάνω ή κάτω. Πάντως πιστεύω ότι θα κόψουν στα κιλά, για να περάσουν πιο εύκολα και τα βύσματα. Αλλά όντως ρώτησα για τον δείκτη μάζας για συγγενή μου.
'Αμα διαβάσετε το νομοσχέδιο λέει για εφέτες αντιεισαγγελείς διευθυντές αστυνομίες κτλπ σε επιτροπές γραπτών και προφορικών. Δηλαδή όλοι αυτοί θα είναι στο κόλπο; Θα μου πείτε το υπουργείο δικαιοσύνης θα τους ορίσει άρα η ΝΔ. Θα πηγαίνουν τα βύσματα σε προφορικά και θα τους λέει ο εισαγγελέας 100 εντάξει πέρασες καρφί; Και άντε οκ στα προφορικά. Στα γραπτά όμως ρε παιδιά πως θα μπουν αν είναι τούβλα και δεν διαβάσουν και γράψουν 10 πχ; Για δείκτη μάζας σώματος άνετα μπαίνει βύσμα να ξέρετε το γνωρίζω από γνωστό 1.82 ύψος 120 κιλά κανονικά πέρασε πριν λίγα χρόνια εφ. Μην ακούτε όμως 120 και νομίζετε βόδι. Ήταν πολύ σκληρό παιδί. Υγειονομικά, ψυχοτεχνικά, αθλήματα και προφορικά να μπει βύσμα άνετα. Αλλά σε γραπτά πως;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Διαρροη θεματων σε λιγους, ετοιμη κολα χαρτι, διορθωση μετα το γραπτο. Η πολυ απλα εχουν ηδη γραμμενη μια κολα που πιανει 96-98%.Numbrino έγραψε:'Αμα διαβάσετε το νομοσχέδιο λέει για εφέτες αντιεισαγγελείς διευθυντές αστυνομίες κτλπ σε επιτροπές γραπτών και προφορικών. Δηλαδή όλοι αυτοί θα είναι στο κόλπο; Θα μου πείτε το υπουργείο δικαιοσύνης θα τους ορίσει άρα η ΝΔ. Θα πηγαίνουν τα βύσματα σε προφορικά και θα τους λέει ο εισαγγελέας 100 εντάξει πέρασες καρφί; Και άντε οκ στα προφορικά. Στα γραπτά όμως ρε παιδιά πως θα μπουν αν είναι τούβλα και δεν διαβάσουν και γράψουν 10 πχ; Για δείκτη μάζας σώματος άνετα μπαίνει βύσμα να ξέρετε το γνωρίζω από γνωστό 1.82 ύψος 120 κιλά κανονικά πέρασε πριν λίγα χρόνια εφ. Μην ακούτε όμως 120 και νομίζετε βόδι. Ήταν πολύ σκληρό παιδί. Υγειονομικά, ψυχοτεχνικά, αθλήματα και προφορικά να μπει βύσμα άνετα. Αλλά σε γραπτά πως;
Τροποι υπαρχουν απειροι και πολλοι επισης που δεν ξερουμε. Αλλα το βυσμα θα παει συννεφο!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τι πως ρε φίλε. Όπως γίνεται και στην ΕΥΠ που έχει γραπτα.Με αστεράκι πάνε βύσματα, απορώ τις σας φαίνεται περίεργο.
-
- Συνταγματάρχης
Και να εχετε στα υποψιν, στα προφορικα δεν παιζει ενσταση! Οποτε σκεφτειτε τι εχει να γινει.
Μας έχουν βγάλει την παναγία. Θα βγει ή θα την πάνε τίποτα του χρόνου σαν τη δημοτική να είναι κοντά σε εκλογές; Καθόλου απίθανο. Και να σκεφτείτε βουλευτής νδ που ήταν στην επιτροπή για το νομοσχέδιο τότε μου είχε πει ότι θα έβγαινε τέλη Σεπτέμβρη. Και είναι σόι μου δεν είναι ότι θα με κορόιδευε. Ούτε αυτοί δεν ξέρουν μου φένεται.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Εχεις σοι βουλευτη της ΝΔ που ηταν και στην επιτροπη του νομοσχεδιου; Καλο βυσματακι numbrino, να το χρησιμοποιησεις!
-
- Συνταγματάρχης
Numbrino κερναω καφε. 😅Numbrino έγραψε:Μας έχουν βγάλει την παναγία. Θα βγει ή θα την πάνε τίποτα του χρόνου σαν τη δημοτική να είναι κοντά σε εκλογές; Καθόλου απίθανο. Και να σκεφτείτε βουλευτής νδ που ήταν στην επιτροπή για το νομοσχέδιο τότε μου είχε πει ότι θα έβγαινε τέλη Σεπτέμβρη. Και είναι σόι μου δεν είναι ότι θα με κορόιδευε. Ούτε αυτοί δεν ξέρουν μου φένεται.
Στο εργασιακα νέα το σάιτ με χθεσινή ημερομηνία Αναφέρουν ότι η προκήρυξη θα δημοσιευθεί «τους επόμενους μήνες» ούτε σε λίγες μέρες ούτε σύντομα. Καλά καλό Νοέμβρη Δεκέμβρη
-
- Συνταγματάρχης
Repost τα ιδια και τα ιδια οπως τα περισσοτερα σαιτ. Αν πατησεις θα δεις οτι γεαφει αυτα που γραφανε τον Ιουλιο.the_rock έγραψε:Στο εργασιακα νέα το σάιτ με χθεσινή ημερομηνία Αναφέρουν ότι η προκήρυξη θα δημοσιευθεί «τους επόμενους μήνες» ούτε σε λίγες μέρες ούτε σύντομα. Καλά καλό Νοέμβρη Δεκέμβρη
Ναι είναι για τα κλικ. Όπως και να έχει μέχρι το τέλος του έτους θα έχει βγει παιδιά οπότε ας πάρουμε αυτό ως θετικό χαχα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες