Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2022)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 121
Ε ναι την ξεχνάμε για το 22 θα βγεί αρχές 23. Δεν είναι και το τέλος τού κόσμου. Αν όντως βγει τότε
Μετά τις εκλογές καθαρά προκήρυξη εκλογών είναι αυτή
-
- Αντισυνταγματάρχης
Όπα κάτσε άλλο να βγει μετά τις εκλογές που θα γίνουν τον Μάϊο και άλλο να βγεί τον Φλεβάρη υπάρχει τεράστια διαφορά χρόνου.
Στρατιωτική θητεία στις ειδ. Δυνάμεις δε μετραει στη δικαστική απότι φαίνεται και στα sites με τις προσλήψεις ε;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Εδώ είναι για τη δημοτική το νήμα αλλά όχι σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής δεν θα έχει μοριοδοτηση το σιχαμα.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 85
Ό, τι δηλαδή πήγε να γίνει πριν την κατάργηση της. Μάλιστα τότε είχε ξεκινήσει ένοπλη εκπαίδευση σε πιστόλια και υποπολυβόλα MP-5.
Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτησή. Σε περίπτωση που κάποιος μπει στην δημοτική αστυνομία και το 23 βγάλει προκηρυξη η ΕΛ. ΑΣ (π. Χ Ε. Φ) θα μπορεί να υποβάλει αίτηση και αν τελικά είναι επιτυχών να διαγραφεί από την δημοτική και να μπει στην ΕΛ. ΑΣ;
Αν δν εχει παρει τους υψοψηφιους της η δημοτικη ναι μπορει
-
- Αντισυνταγματάρχης
Από τι κατάλαβα αυτό που ρωτάει το παλικάρι είναι ότι αν πχ βγει η δημοτική αστυνομία και υπογράψεις σύμβαση μπορείς να φύγεις μετά και να κάνεις τα χαρτιά τού για ειδικούς φρουρούς ή είναι σαν τον στρατό που αν έχεις ορκιστεί και παραιτηθείς δεν μπορείς να μπεις σε σώματα ασφαλείας για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
- antonis_alfa4
- Λοχίας
- Posts in topic: 26
Για ποιο λογο να μπεις δημοτικη αστυνομια τοτε αμα προτιμας να μπεις για Ε. Φ... ;
Το ότι προτιμάς την ΕΛ. ΑΣ από την δημοτική δεν σημαίνει ότι θα σε χάλαγε να μπεις στην δημοτική. Επίσης δεν είναι σίγουρη η προκηρυξη για Ε. Φ για να μπορείς να την περιμένεις της δημοτικής όμως είναι σίγουρη.
Πάντως το ερώτημα παραμένει αν και ο Ντραγκον το διατύπωσε καλύτερα μπορώ να πω 

-
- Αντισυνταγματάρχης
Γιατί ηλικιακά κάποιος μπορεί να μην έχει μεγάλο χρονικό περιθώριο και από τη στιγμή που δεν είναι σίγουρος πότε θα ξαναβγάλει ειδικούς φρουρούς να δοκιμάσει την δημοτική προφανώς, λογικά αυτό είναι το πόιντ αρκετών εδώ μέσα αδερφέ.
Και εμένα το όνειρο μου είναι πυροσβεστική. Μετανιώνω που δεν τα είχα κάνει για εποχικός και άκουσα τον πατέρα μου το 2020 (πρώην πυρονόμος). Εννοείται ότι θα τα κάνω και δημοτική και δικαστική όμως. Δημοτική σε επαρχία είναι ζωάρα, τουλάχιστον σε πόλη μου που θα τα κάνω και σε Θεσσαλονική επειδή είναι δίπλα.
Βέβαια τώρα λένε θα εκπαιδευτούν από την ελας. Παλιά δεν ξέρω πως ήταν, αλλά τώρα μπορεί να έχουν και άλλες αρμοδιότητες. Δικαστική επίσης είναι ωραία, γιατί θα είσαι μέσα έξω από τα δικαστήρια με εισαγγελείς, ανακριτές, δικηγόρους κλπ, θα έχεις λίγη εξουσία ας πούμε άσχετα που ο μισθός είναι της πείνας. Θεσσαλονική, Αθήνα, Πειραιά και στο μέλλον όταν γίνει σε πανελλαδικό επίπεδο γυρνάς άνετα σε πόλη σου άμα είσαι η πρώτη φουρνιά που μπήκε. Δημοτική ίσα ίσα προλαβαίνω για θέση ΔΕ, οπότε είναι καλή ευκαιρία. Τώρα που λέτε εδώ γιατί θες να πας δημοτική.
Για τον ίδιο λόγο που θέλουν όλοι εδώ μέσα. Δηλαδή όταν είσασταν πιο μικροί τι λέγατε; Το όνειρο μου είναι να γίνω δημοτικός αστυνόμος να κόβω κλείσεις για παρκαρισμένα και να κλείνω κάνα δρόμο όταν σκάβουν για έργα; Για τον ίδιο λόγο θέλουμε να μπούμε όλοι. Για να γίνουμε δημόσιοι υπάλληλοι. Σε δημοτική τουλάχιστον. Δεν μιλάω για εφ, πς, λιμενικό, αν και εκεί μπαίνουν πολλοί με το ίδιο σκεπτικό.
Βέβαια τώρα λένε θα εκπαιδευτούν από την ελας. Παλιά δεν ξέρω πως ήταν, αλλά τώρα μπορεί να έχουν και άλλες αρμοδιότητες. Δικαστική επίσης είναι ωραία, γιατί θα είσαι μέσα έξω από τα δικαστήρια με εισαγγελείς, ανακριτές, δικηγόρους κλπ, θα έχεις λίγη εξουσία ας πούμε άσχετα που ο μισθός είναι της πείνας. Θεσσαλονική, Αθήνα, Πειραιά και στο μέλλον όταν γίνει σε πανελλαδικό επίπεδο γυρνάς άνετα σε πόλη σου άμα είσαι η πρώτη φουρνιά που μπήκε. Δημοτική ίσα ίσα προλαβαίνω για θέση ΔΕ, οπότε είναι καλή ευκαιρία. Τώρα που λέτε εδώ γιατί θες να πας δημοτική.
Για τον ίδιο λόγο που θέλουν όλοι εδώ μέσα. Δηλαδή όταν είσασταν πιο μικροί τι λέγατε; Το όνειρο μου είναι να γίνω δημοτικός αστυνόμος να κόβω κλείσεις για παρκαρισμένα και να κλείνω κάνα δρόμο όταν σκάβουν για έργα; Για τον ίδιο λόγο θέλουμε να μπούμε όλοι. Για να γίνουμε δημόσιοι υπάλληλοι. Σε δημοτική τουλάχιστον. Δεν μιλάω για εφ, πς, λιμενικό, αν και εκεί μπαίνουν πολλοί με το ίδιο σκεπτικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Οκτ 25, 2022 8:54 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PLC2025 και 2 επισκέπτες