Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Ξέρει κανείς να μου παρακαλώ πολύ τι αθλήματα θα δώσω για οβα ειδικών δυνάμεων επείγων
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Δρόμος 2 μιλίων (3,200 μέτρα δλδ) σε χρόνο 16:36 με 10 μόρια επιπλέον για κάθε 10 δευτερόλεπτα κάτω απ'το όριο,6 έλξεις με 20 μόρια (νομίζω) για κάθε μια μετά τις 6,40 κάμψεις με 10 μόρια για κάθε μια μετά τις 40 και 50 κοιλιακούς πάλι με την ίδια αναλογική των μορίων. Προφανώς έχεις χρόνο για όλα τα αθλήματα.georgeflp έγραψε: Ξέρει κανείς να μου παρακαλώ πολύ τι αθλήματα θα δώσω για οβα ειδικών δυνάμεων επείγων
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Και εγω τα ίδια είναι να δώσω αδελφέ, μην αγχώνεσαι δεν είναι κάτι αν έχεις προπονηθεί, τα 2 μίλια είναι το πιο δύσκολο και θέλει λιγο πείσμα αλλα βγαίνει. Επίσης να ξέρεις πως αν βγάλεις τα αθλήματα, οσο και να κάνεις σε αυτά κατά 99% είσαι μεσα.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Όποιος πάει αύριο για εξετάσεις αν μάθει κάτι νεότερο και θελει ας μας πει.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Ευχαριστώ πολύ αλάνια μου εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους θα τα δώσουμε όλα για όλα _.pakos στο ινστα παίδες στείλτε οι σειρουλες για οβα να τα πούμε, πάμε δυνατά
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Καλησπέρα!Για τα αθλήματα των Ειδικών Δυνάμεων τις έλξεις τις θέλει με ανοιχτή λαβή η όπως θέλει ο καθένας;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Η αλήθεια είναι πως εχω και εγώ την ίδια απορία, αυτό δεν είναι κατι που διευκρινίζουν στην προκήρυξη όπως έκαναν αντίστοιχα στους ΕΠΟΠ. Τώρα εαν εγώ είμαι τυφλός και το λεει και δεν το εχω δει δεν ξέρω. Αν κάποιος είναι ΟΒΑ ας βοηθήσει.guest_001 έγραψε: Καλησπέρα!Για τα αθλήματα των Ειδικών Δυνάμεων τις έλξεις τις θέλει με ανοιχτή λαβή η όπως θέλει ο καθένας;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 25
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Αν μπουμε αυλωνα αρχες δεκεμβρη η εκπαιδευση διαρκει 14μερες δηλαδη θα φυγουμε στις 20Δεκεμβρη θα παμε κατευθειαν μοναδα και απο εκει θα παρουμε γκρουπ ή θα με το που φυγουμε απ το κεντρο αμεσως γκρουπακι?
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Θα παρετε γκρουπ αμεσως απο το κεντρο και θα παρουσιαστειτε 3 του μηνα στη μοναδαYDNEAS DSG έγραψε:Αν μπουμε αυλωνα αρχες δεκεμβρη η εκπαιδευση διαρκει 14μερες δηλαδη θα φυγουμε στις 20Δεκεμβρη θα παμε κατευθειαν μοναδα και απο εκει θα παρουμε γκρουπ ή θα με το που φυγουμε απ το κεντρο αμεσως γκρουπακι;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Καλημέρα, σε ποιες περιοχές σε τοποθετούν κατά κύριο λόγο?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Αναλόγως σε τι σώμα; Αν είσαι στρατό ξηράς τότε σχεδόν σίγουρα θα είσαι παραμεθόριο. Εκτός αν είσαι ειδικές δυνάμεις και είσαι σε κάποια καλή μονάδα όπως στους πεζοναύτες ή στην ΜΑΛ. Τέλος αν έχεις γερό βύσμα σε τοποθετούν όπου θες.bobiras12345 έγραψε: Καλημέρα, σε ποιες περιοχές σε τοποθετούν κατά κύριο λόγο;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με μισθούς κλπ; Όταν τελειώνεις εκπαίδευση παίρνεις κάτι σαν "βοήθεια " έτσι ώστε να ενοικιάσεις σπίτι κλπ η όχι;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 25
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Οσοι ημασταν ήδη υποδεκανεις στην θητεια μας μπορουμε να γινουμε δεκανεις ΟΒΑ; Ή μενουμε υποδεκανεις; Δεν προαγωμαστε?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
τι δεκανείς και υποδεκανείς ρε αδερφέ δεν έχει καμία διάφορε ούτε μισθολογικά ούτε τίποταΓενικά να ξέρεις ο υποδεκανέας δεν είναι καν βαθμός, στον δίνουν τιμητικά και καλά για να ξεχωρίζεις ως οβα από τους φαντάρους και το να ξεχωρίζεις σχετικό είναι τα ίδια πράγματα που κάνουν οι φαντάροι θα τα κανεις εσυ με τη διαφορά πως κοιμάσαι ξυπνάς σπίτι σου και όταν δεν είσαι υπηρεσία 2μιση σχολάςYDNEAS DSG έγραψε:Οσοι ημασταν ήδη υποδεκανεις στην θητεια μας μπορουμε να γινουμε δεκανεις ΟΒΑ; Ή μενουμε υποδεκανεις; Δεν προαγωμαστε;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Η ταυτότητα σου θα γράφει ΟΒΑ στρατιωτης και ας είσαι και ΟΒΑ δεκανέας τιμητικά, όταν παρουσιάζεσαι θα λες ότι γράφει η ταυτότητα οβα στρατιωτης δηλαδή
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: legendary και 7 επισκέπτες