Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
YDNEAS DSG
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 25

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από YDNEAS DSG »

Οβα πεζικου πχ στον εβρο ξερει καποιος τι υπηρεσιες μπορει να κανει; Και μετα τον 1χρονο μπορει να παει κοντα στον τοπο διαμονης του?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από D.Y.K »

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

YDNEAS DSG έγραψε:Οβα πεζικου πχ στον εβρο ξερει καποιος τι υπηρεσιες μπορει να κανει; Και μετα τον 1χρονο μπορει να παει κοντα στον τοπο διαμονης του;
Περιπολο, σκοπια και παρατηρητής! Όσο για τον τόπο καταγωγής ούτε 1 στο εκατομμύριο! Είμαι οβα στον Έβρο
YDNEAS DSG
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 25

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από YDNEAS DSG »

Πόσες υπηρεσιες το μηνα κάνεις; Σκοπια φυλακιο πύλης εννοεις σαν τους Εποπ;
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

YDNEAS DSG έγραψε:Πόσες υπηρεσιες το μηνα κάνεις; Σκοπια φυλακιο πύλης εννοεις σαν τους Εποπ;
αναλογως την ανάγκη κάθε μονάδας μη περιμένεις να κανεις κάτω από 6 συνήθως 6-7 έτυχε να κάνω για 3 μήνες και 10 υπηρεσίες! Σκοπια ναι σε πύλη, σε φυλάκιο, περίπολο στρατοπέδου, περίπολα στο ποτάμι πχ στον Έβρο, μερικοί θα περάσουν σχολείο παρατηρητή και θα κάνουν και παρατηρητές!Γενικά φίλε πολύ αγγαρεία στα πάντα είσαι πρώτος που τα τσιμπάει όλα ότι κενό μένει στη μονάδα και πρέπει να γίνει το τσιμπάς.καθαρισμός ερπιστριων, άνοιξε-κλείσε τα παπάκια χωρίς λόγο για να φαίνεται ότι κανεις κάτι, πάνε επανδρωσε κανένα φυλάκιο χωρίς λόγο από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, και εκτός αυτό να εύχεσαι να μη καλοκαιριασει οι φαντάροι δεν κάνουν τπτ.κούρεμα χόρτων με χορτοκοπτικό από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, βάψιμο, κουβαλημα ναρκών όταν είναι για καταστροφή, πανε να μαζέψεις κάλυκες κτλπ.Δεν αξίζει οβα με την καμία αλλά δοκίμασε δε χάνεις κάτι, για 3 μήνες να ξέρεις δε μπορείς να φύγεις και μετά αν φύγεις πρέπει να γυρίσεις τον τελευταίο σου μισθό πίσω! Όλα αυτά που σου λέω μπορούν να στα επιβεβαιώσουν κ αλλα παιδιά απλά στα λέω όπως είναι .εννοείται δεν δικαιούσε επίδομα παραμεθορίου και είσαι στου διαόλου τη μάνα για 836? ζύγισε τα και αποφάσισε! Όπως και τα υπόλοιπα παιδιά.

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Αυτο οτι πρεπει να επιστρεψεις τον τελευταιο μισθο ειναι σιγουρο; Μπορουμε να το βρουμε καπου επισημα γραμμενο?
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

anonymous19970 έγραψε:Αυτο οτι πρεπει να επιστρεψεις τον τελευταιο μισθο ειναι σιγουρο; Μπορουμε να το βρουμε καπου επισημα γραμμενο;
Σιγουρο αδερφέ καθώς ο στρατός σε προπληρώνει ένα μήνα μπροστά, αν έχεις παραιτηθεις Ιούνιο πχ 26 Ιουλίου θα πληρωθείς κανονικά αυτά πρέπει να τα γυρίσεις πίσω μόλις στα ζητήσουν αλλιώς εφορία και μπλέκεις κ δεν αξίζει
Άβαταρ μέλους
G3NERAL
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από G3NERAL »

Κατά πάσα πιθανότητα μπαίνεις ειδικές δυνάμεις εφόσον περάσεις αθλήματα ειδικών δυνάμεων και όχι κάτι άλλο.
Pezonaftis575
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από Pezonaftis575 »

Καλησπέρα... Για το αν θα μας καλέσουν για εξετάσεις θα βγει πίνακας με τα ονόματα στη σελίδα του ΓΕΣ ή θα το γράφει στην εφαρμογή που κάναμε την αίτηση, εκεί που λέει απόφαση επιτροπής. Γνωρίζει κάποιος;
Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 36

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από Peter2002 »

Μάγκες ειχα στείλει email προχθές και μου επιβεβαιωσαν πως θα αναζητήσουν τις ιατρικές μου εξετάσεις για τους ΟΒΑ μεσω της υπηρεσίας γιατί είχα δώσει και για ΕΠΟΠ. Εμένα με έχουν καλέσει για 10 με 14 του μηνα για εξετάσεις στο 401. Σήμερα πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω αν τις βρήκαν για να ξέρω αμα είναι να κανονίσω να πάω Αθήνα να τις κανω και να μην τρεχω τελευταία στιγμή.

Μου είπαν παλι πως δεν τα βρήκαν ακόμα καθώς ψάχνουν και για άλλους που είναι ίδια περίπτωση με μένα και πως θα ενημερωθώ μεσα στην επόμενη εβδομάδα, ΟΜΩΣ μου είπαν πως εφόσον το αναζητούν μέσω υπηρεσίας και δεν θα παω Αθήνα για εξετάσεις είναι δική μου ευθύνη αποκλειστικά. Αρα τι;

Αν δηλαδή τελευταία μερα με ενημερώσουν πως δεν βρέθηκαν οι εξετάσεις μου απο την υπηρεσία θα χάσω την προθεσμία και θα είμαι εκτός του διαγωνισμού για ΟΒΑ; Και αυτό είναι αν με ενημερώσουν καθώς είπαν πως μάλλον δεν θα υπάρξει ενημέρωση. Όποιος ξέρει καλύτερα τι πιστεύει να πάω έτσι και αλλιώς για τις εξετάσεις Αθήνα;

Εχω χαρτί επιβεβαίωσης απο την επιτροπή απαλλαγών των ΠΚΕ των ΕΠΟΠ πως εχω περάσει εξετάσεις αρα αν γίνει κάποια γκάφα αυτό θα βοηθήσει πουθενά; Την άποψη και τα φώτα οποίου γνωρίζει θα ήθελα.

33ΜΚ επειδή εσυ είσαι ΟΒΑ μήπως γνωρίζεις να με βοηθήσεις λίγο σε παρακαλώ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Οκτ 07, 2022 5:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από tethoras355 »

Ξανά πάρτους τηλέφωνο να σου δώσουν σαφή απάντηση. Λογικά θα βρουν τις εξετάσεις που έκανες για εποπ. Αλλά αν δεν τις βρουν και δεν πας 401 τότε θα σε αφήσουν εκτός χωρίς καμία ενημέρωση.

Πάρε τηλέφωνο ξανά (νωρίς πρωί κατά προτίμηση να μην τους έχουν σπάσει τα νεύρα στα τηλέφωνα) και ρώτα πάλι. Αν σου πουν ξανά ότι δεν τις βρήκαν ε μετά ναι είναι δικό σου ρίσκο. Ενημέρωση πάντως αν δεν ενοχλήσεις εσύ δεν θα υπάρξει.

Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 36

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από Peter2002 »

Ωραία τέλεια, χίλια ευχαριστώ για την απάντηση αδερφέ να σαι καλα!
pan35
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: ΟΒΑ (ΥΓ)

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από pan35 »

Εγώ θα σου έλεγα να μην πας. Εξάλλου η ανακοίνωση βγήκε απο αυτούς ότι όσοι πέρασαν εξετάσεις για ΕΠ. ΟΠ και δηλώνουν και για ΟΒΑ να τους ενημερώσετε για να γι ει αυτή η διαδικασία. Αν δεν βρούνε τις εξετάσεις που δεν το νομίζω, θα σε βάλουν στους επόμενους πίνακες, όπως εγινε και με την ανακοίνωση που βγήκε προχθές!
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

Όσοι έχουν υπηρετήσει στον στρατό ξηράς μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους για οβα στην πολεμική αεροπορία;
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

Όσοι έχουν υπηρετήσει στον στρατό ξηράς μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους για οβα στην πολεμική αεροπορία;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: legendary και 7 επισκέπτες