Μετακίνηση προς Λαγό Έβρου
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Παιδια καλησπερα σας. Θελω να ρωτησω οσους ξερουν... Θελω να παω στο στρατοπεδο του Λαγου. Αν δεν κανω λαθος ειναι στον Εβρο. Για να ειμαι ειλικρινης ειμαι εντελως αγεωγραφιτη οπως ολες οι κοπελες...
Ειναι εκει το πρωην αγορι μου και τελος παντων, μεγαλη ιστορια, θελω να παω εκει να τον βρω. Μενω στον πειραια. Δεν θα παω αεροπορικως. Θα παρω τρενο μεχρι τη Θεσ/νικη, μονο αυτο ξερω. Μπορει καποιος να μου δωσει ακριβεις οδηγιες για το πως να παω εκει περα; Χρειαζομαι τη βοηθεια σας επειγοντως. Σας ευχαριστω πολυ!

- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
buzzloulouka έγραψε:Παιδια καλησπερα σας. Θελω να ρωτησω οσους ξερουν... Θελω να παω στο στρατοπεδο του λαγου. Αν δεν κανω λαθος ειναι στον Ευρο. Για να ειμαι ειλικρινης ειμαι εντελως αγεωγραφιτη οπως ολες οι κοπελες...Ειναι εκει το πρωην αγορι μου και τελος παντων, μεγαλη ιστορια, θελω να παω εκει να τον βρω. Μενω στον πειραια. Δεν θα παω αεροπορικως. Θα παρω τρενο μεχρι τη Θεσ/νικη, μονο αυτο ξερω. Μπορει καποιος να μου δωσει ακριβεις οδηγιες για το πως να παω εκει περα; Χρειαζομαι τη βοηθεια σας επειγοντως. Σας ευχαριστω πολυ!
Πράγματι ο Λαγός είναι στον Εβρο αλλά θα πρέπει να πας μέχρι την Αλεξανδρούπολη με το τραίνο, απο εκει με ΚΤΕΛ (25510-26479 για ακριβείς πληροφορίες), ελπίζω να βοήθησα!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες