Υποψήφιοι Σχολής Δοκίμων Σημαιοφόρων ΛΣ (2022)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Καλησπέρα. Συγνώμη για το άσχετο θέμα της ερώτησης ως προς το περιεχόμενο του φόρουμ, απλά δεν έβρισκα κάποιο ενεργό. Θεωρείται ότι με 17100 έχω πιθανότητες για αξιωματικών λιμενικού η οποία έχει βάση 17330;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
***Ως επιλαχών συγνώμη...
Καλησπέρα και συγχαρητήρια γι την επίδοση. Ναι σίγουρα οι πιθανότητες είναι υψηλές πέρυσι είχαν καλέσει αρκετούς. Εύχομαι να τα καταφέρεις και να σε καλέσουν.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου φίλε !
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Βασικά φίλε Γιώργο να σου πω την αλήθεια δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν όντως θέλω ... Πέρασα φέτος αστυφυλακων η οποία ήταν πρωτη μου επιλογή (Αστυνομία δηλαδή και προφανώς είχα πρώτη επιλογή αξιωματικων αλλά δεν την έπιασα για λίγο. Δεν με ενοχλεί όμως). Σκέφτομαι μόλις με το καλό τελειώσω αστυφυλάκων να δώσω για αξιωματικών αφού δεν έτυχε φέτος. Όμως το γεγονός ότι έχω πιθανότητες να περάσω απο τώρα σε μια σχολή Αξιωματικών με δελεάζει λίγο να πω την αλήθεια και ας μην μου αρέσει τόσο το αντικείμενο του λιμενικού. Ποια είναι η γνώμη σου σε αυτό ;
Καλημέρα Κώστα. Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου στη σχολή αστυφυλάκων. Κοίταξε να δεις, εγώ προτείνω να ασχοληθείς και να πας στη σχολή στην οποία το αντικείμενο της σε δελεάζει περισσότερο. Καλό θα ήταν να αφήσουμε εξω από το μυαλό μας τις ταμπέλες υπαξιωματικός και αξιωματικός αφού ο ένας έχει τελείως διαφορετικά καθήκοντα και αρμοδιότητες από τον άλλον. Σίγουρα θα φαντάζεσαι τις μισθολογικές διάφορες, το κύρος στην κοινωνία και αλλά πολλά αλλά δεν πρέπει να επηρεαστείς από αυτά ώστε να σε καθοδηγήσουν στην επιλογη σου. Προσωπικά θα πρότεινα να μείνεις στην αστυνομία αφού έτσι κ αλλιώς σου αρέσει το αντικείμενο της περισσότερο από του λιμενικού.(Επισσης για να ξέρεις η αστυνομία καλεί περίπου Οκτώβρη όποτε αν σε καλέσουν στο λιμενικό μπορείς να πας να δοκιμάσεις και αν δεν σου αρέσει να φύγεις πριν την κατάταξη σου στη σχολή αστυφυλάκων). Μπορείς βέβαια και να ξαναπροσπαθήσεις ξανά μέσω πανελληνίων κατευθείαν για αξιωματικών αν ντε και καλά θέλεις να μπεις στη σχολή αξιωματικών της αστυνομίας. Προσωπική μου συμβουλή είναι μα τα αφήσεις όλα στην άκρη και να ψάξεις εσυ μέσα σου τι πραγματικά θέλεις. Η επιλογή αυτή θα καθορίσει την καθημερινότητα σε όλη τη μετέπειτα πορεία της ζωής σου, γ αυτό καλό θα ήταν να γίνει και με τα ανάλογα κριτήρια. Σα κάθε περίπτωση εύχομαι να κανείς τη σωστή επιλογή και να ζυγίζεις σωστά τα πράγματα γιατί μη ξεχνάς ότι το κανείς για σένα και για να είσαι πραγματικά ΕΣΥ ευτυχισμένος. Εύχομαι καλό υπόλοιπο διακοπών φίλε Κώστα και μακάρι από Σεπτμεβρη να πραγματοποιηθούν όλα σου τα όνειρα. Καλή συνέχεια
Καλημέρα Konstantinos_I! Νομίζω υπάρχει μια διαδικασία κατά την οποία οι 5 βαθμολογικά πρώτοι της Αστυφυλάκων με την αποφοίτησή τους προάγονται στο 2ο έτος της Αξιωματικών ΕΛ. ΑΣ. Και ύστερα αποφοιτούν εκ νέου από εκεί με τον βαθμό του Υπαστυνόμου Β'.
Εάν είναι πραγματικά το πάθος σου και αυτό που θέλεις πιστεύω θα βρεις τον τρόπο! )
Εάν είναι πραγματικά το πάθος σου και αυτό που θέλεις πιστεύω θα βρεις τον τρόπο! )
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ευχαριστώ πολύ φίλε Γιώργο και φίλε M.P. Για τις συμβουλές σας και για τον χρόνο σας. Θα παραμείνω στην αστυνομία η οποία είναι το όνειρο μου και στην συνέχεια με θέληση και υπομονή θα καταφέρω να περάσω στην σχολή Αξιωματικών. Ο βασικός λόγος που θέλω να περάσω εκεί, δεν είναι τόσο η μισθολογική διάφορα και το κύρος του αξιωματικού, απλά ενδιαφέρομαι για υπηρεσίες (εκτός άμεσης δράσης) όπως για παράδειγμα δίωξη, ασφάλεια, εγκληματολογικών ερευνών, σήμανση, οι οποίες σαν αστυφυλακας δεν έχεις την δυνατότητα. Εάν μπορούσα να μπω σε αυτές από αστυφυλάκων, δεν θα σκεφτόμουν κάν την αξιωματικων αστυνομίας.
Φιλε κωστα υπηρεσιες οπως η διωξη θελουν γερο βυσμα γιατι ειναι απο τις καλυτερες. Παρολα αυτα ομως ευχομαι να πραγματοποιησεις το ονειρο σου και να καταταγεις σε μια απο ολες τις υπηρεσιες που ειπες. Ευχομαι ολοψυχα καλη καταταξη τον οκτωβρη και καλη μετεπειτα σταδιοδρομια
Re: Υποψήφιοι Σχολής Δοκίμων Σημαιοφόρων ΛΣ (2022)
Καλησπερα παιδεια! Εδωσα φετος πανελληνιες και εβγαλα 17.620 μορια και το μονο που εχω ως στοχο ειναι το λιμενικο αλλα δεν γνωριζω τις διαφορες στα καθηκοντα ενος σημαιοφορου σε σχεση με εναν λιμενοφυλακα και οπου και να ψαξω δε βρισκω ακριβης πληροφοριες. Γενικα ειμαι της "δρασης" θελω δηλαδη να ειμαι εξω και αν γινεται να περασω σχολειο για ειδικες μοναδες. Ποια σχολη απο τις 2 πιστευετε ειναι αυτη που ειναι πιο πιθανο να μπορω να περασω σε ειδικες μοναδες και γενικα να μην εχω επαφη με γραφειοκρατια κλπ; Θα εχω την ιδια δυνατοτητα και απο τις δυο σχολες ή ειναι καλυτερα για αυτο που θελω να επιλεξω καποια συγκεκριμενη (σημαιοφορων, λιμενοφυλακων) ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες