Επιτυχόντες ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ (2022)
Εύχομαι ότι καλύτερο για όλους, ευχαριστώ για την απάντηση. Ισως ξαναστείλω mail προς τα τελη Σεπτεμβρίου που προφανώς θα έχει αλλάξει η σειρά μου και θα δω.
Οτι είναι να γίνει, θα γίνει.
Οτι είναι να γίνει, θα γίνει.
Η σειρά σου δεν αλλάζει απ' όσο ξέρω. Δηλαδή όποτε και να στείλεις το ίδιο θα σου απαντήσουν λογικά. Ο αριθμός αυτός είναι η θέση σου στις λίστες του υπουργείου, δεν ανανεώνονται όσο καλούν άτομα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να καλέσεις να ρωτήσεις ποιον επιλαχών αριθμητικά κάλεσαν ή να κάνεις αυτό που σου είπα να τους βρίσκεις μόνη σου. Κατά την γνώμη μου καλύτερα το δεύτερο γιατί στο τέλος απ' τα πολλά τηλέφωνα μπορεί να σε πάρουν και με κακό μάτι, γίνεται κουραστικό δηλαδή.
Αυτο που λει ο M.P ειναι σωστο. Η σειρα σου δε θα αλλαξει παρολο που θα καλουν επιλαχοντες. Περα απο το τηλεφωνο στη σχολη μπορεις επισης να βλεπεις και τους πινακες που αναρτωνται μετα την καταταξη στο διαδικτυο και λενε τα ονοματα των επιλαχοντων. Ετσι θα μπορεις να δημιουργησεις μια ιδεα για το που βρισκεσαι σε σχεση με τους υπολοιπους που αναμενουν.
Παιδιά αρχικά να διορθώσω κάτι που συνέχεια το αμελώ. Δεν ξέρω πως δημιουργήθηκε αυτή η λανθασμένη εντύπωση, αλλά είμαι Η M.P. Και μάλιστα σήμερα μου ήρθε και απάντηση από την ενημέρωση και είμαι 17η.
Επίσης και τα ονόματα να βλέπει, δεν ξέρω κατά πόσο θα την βοηθήσουν εάν δεν κάθεται να τα ψάξει τα άτομα να τους στέλνει να μαθαίνει. Μπορεί να καλέσουν 7ο επιλαχών κάποιον που να είναι 21ος στην ενημέρωση πχ και να της έρθει κεραμίδα εάν είναι η επόμενη, να την πιάσει απροετοίμαστη.
Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για την Αστυφυλάκωνκαι αν ναι πώς γίνεται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλησπερα Μ. Δ ναι μπορεις να στειλεις μειλ η να παρεις τηλεφωνο στην αστυνομικη ακαδημια και εκει επειτα θα σε καθοδηγησουν για τη διαδικασια ενημερωσης επιλαχοντων. Ευχομαι καθε επιτυχια, καλη συνεχεια
Για την αστυφυλάκων, πηγαίνεις στο τμήμα που υπέβαλλες την αίτηση για την αστυνομική ακαδημία και υποβάλλεις αίτηση για να μάθεις τη σειρά επιλαχόντα.
Το κάναμε και αυτό (αυτή τη χάσαμε για 120 μόρια!).
Το κάναμε και αυτό (αυτή τη χάσαμε για 120 μόρια!).
Yiankap εγώ την έπιανα με 15.050 την Αστυφυλάκων, αλλά ήθελα αποκλειστικά ΣΜΥ. Αυτά είναι δυστυχώς τα παράδοξα των συντελεστών, γράψαμε τα ίδια με τον γιο σας, για ΣΜΥ με περνάει 70 μόρια και για Αστυφυλάκων τον περνάω 340 μόρια. Καλή διάθεση, θετική ενέργεια και πίστη να υπάρχει και πρώτα ο Θεός, όλα καλά θα πάνε! Θα τα λέμε στα Τρίκαλα!
Παιδιά έχει μάθει κανείς την σειρά του ως επιλαχών στην ΣΣΕ γιατί τους πήρα δύο φορές τηλέφωνο και τις δύο φορές μου είπαν πάρε την επόμενη βδομάδα... Τώρα θα πάρω από βδομάδα να δω αν θα μου απαντήσουν
Καλησπέρα μάλλον θα μπεις είναι μικρή η απόκλιση αλλά και στην περίπτωση που δεν μπεις και θες 100% σμυ κάνε 10%
Ssas ναι το ξέρω! Σε ευχαριστώ! Το πιστεύω και το ελπίζω να μπω με το καλό φέτος, γιατί με το 10% είναι περίεργα τα πράγματα.
Ελευθερία καλό θα ήταν να μην καλείς συνεχώς στην σχολή και να περιμένεις να αναρτήσουν στο site τους οτιδήποτε σχετικά με την διαδικασία ενημέρωσης επιλαχόντων. Ούτως ή άλλως δεν μπορούν να σου απαντήσουν τηλεφωνικά. Από εκεί και πέρα ακόμα και αφού στείλεις το mail, όταν ξεκίνησει η διαδικασία να περιμένεις υπομονετικά για την απάντηση και να τσεκάρεις και στα spam. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!
Ελευθερία καλό θα ήταν να μην καλείς συνεχώς στην σχολή και να περιμένεις να αναρτήσουν στο site τους οτιδήποτε σχετικά με την διαδικασία ενημέρωσης επιλαχόντων. Ούτως ή άλλως δεν μπορούν να σου απαντήσουν τηλεφωνικά. Από εκεί και πέρα ακόμα και αφού στείλεις το mail, όταν ξεκίνησει η διαδικασία να περιμένεις υπομονετικά για την απάντηση και να τσεκάρεις και στα spam. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!
M.P. Εντάξει αυτό θα κάνω σ ευχαριστώ για την απάντηση καλή επιτυχία και σε σένα
Μου έδωσαν δώρο τα διακριτικά του πρωτοετή (τις επωμίδες με το 1) και την κονκάρδα με το έμβλημα της σχολής που μπαίνει στο κουμπί του χιτωνίου. Θεωρείτε θα υπάρχει θέμα να τα έχω μέσα στα πράγματα μου και όταν με το καλό μας δώσουν τις στολές (τις 8αρες) να τα περάσω πάνω της; Ξέρω ότι δίνουν και μέσα, αλλά είναι συναισθηματικής αξίας λόγω του ότι ανήκαν σε άτομο της οικογένειας μου που έχει περάσει απ' την σχολή και μου δόθηκαν κιόλας από εκείνον.
Αφου εχουν συναισθηματικη αξια για εσενα κρατησε τα και θα δεις πως θα ειναι τα πραγματα εντος σχολης. Προσωπικα θα σου ελεγα να τα κρατησεις σαν ενθυμιο γιατι αν τα φορας ισως φθαρουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης