Επιτυχόντες ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ (2022)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Μαρια

Δημοσίευση από Μαρια »

Για κατάταξη εμάς στην ΣΜΥΑ μας ξαχασαν μάλλον όλες σχεδόν οι σχολές έχουν βγει οι ημερομηνίες για εμάς όχι ακόμη ... Ποτέ λέτε ν βγούνε
M.P.

Δημοσίευση από M.P. »

ΣΜΥ τι γίνεται; Έχω στείλει από χθες μόλις βγήκε η ανακοίνωση, δεν έχουν απαντήσει. Έχουν απαντήσει σε κανέναν;

georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από georgekir »

Χθες εβγαλαν και τα ονοματα για την ικαρων οποτε μαλλον η επομενη ανακοινωση θα αφορα εσας. Θεωρω η παρασκευη η δευτερα θα βγαλουν σχετικη ανακοινωση. Καλη καταταξη
yiankap
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από yiankap »

@georgkir : Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου στη Σχολή Ικάρων.

@M.P : Και εγώ έστειλα αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμα, περιμένουμε. Θέλουν τον χρόνο τους προφανώς, ίσως είναι και μεγάλος ο αριθμός των αιτήσεων.

Πάντως για τη ΣΜΥΑ έκαναν να μου απαντήσουν μια εβδομάδα, για το ΛΣ έκαναν 5 λεπτά και τηλεφωνικά μάλιστα και για την αστυνομία ακόμα περιμένω να γυρίσει ο αρμόδιος του τοπικού τμήματος από άδεια για να υποβάλλει ο γιος μου αίτηση...

Υ. Γ Την ώρα αυτή που σας γράφω μας κούνησε καλά ο Εγκέλαδος εδω στη Λάρισα που δουλεύω...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiankap την Παρ Αύγ 19, 2022 11:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ssas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Ssas »

Λιμενικό που καλέσατε
yiankap
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από yiankap »

Έχεις PM
georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

yiankap έγραψε:@georgkir : Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου στη Σχολή Ικάρων.

@M.P : Και εγώ έστειλα αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμα, περιμένουμε. Θέλουν τον χρόνο τους προφανώς, ίσως είναι και μεγάλος ο αριθμός των αιτήσεων.

Πάντως για τη ΣΜΥΑ έκαναν να μου απαντήσουν μια εβδομάδα, για το ΛΣ έκαναν 5 λεπτά και τηλεφωνικά μάλιστα και για την αστυνομία ακόμα περιμένω να γυρίσει ο αρμόδιος του τοπικού τμήματος από άδεια για να υποβάλλει ο γιος μου αίτηση...

Υ. Γ Την ώρα αυτή που σας γράφω μας κούνησε καλά ο Εγκέλαδος εδω στη Λάρισα που δουλεύω...

Ευχαριστώ πολυ yiankap, ευχομαι και σε εσενα καλη επιτυχια και να σε καλεσουν οσο το συντομοτερο γινεται στη σχολη της αρεσκειας σου.

M.P.

Δημοσίευση από M.P. »

Χαχαχαχαχαχα!Georgekir τον yiankap λίγο δύσκολο να τον καλέσουν τώρα, είναι ήδη στρατιωτικός και περιμένει να καλέσουν τον γιο του. Όσο για τους επιλαχόντες της ΣΜΥ, πήρα τηλ σήμερα και μου είπαν πως θα ξεκινήσουν να απαντούν απ' την Τρίτη και μετά. Πολλή η ζέστη και δεν περνούν με τίποτα οι μέρες.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από D.Y.K »

georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

M.P συγγνώμη δεν ήξερα, καλή επιτυχία στο γιο του και σε εσένα τότε μακάρι να τα κατάφερετε και οι δυο.

Παραθέτω και την πρόσκληση της ΣΝΔ: https://docs.google.com/viewerng/viewer?url=https://www.hna.gr/snd/Docs/anak_katataxi_2022_2023.pdf

Μαρία

Δημοσίευση από Μαρία »

Παιδιά καλή μας αρχή βγήκε κ για Σμυα κατάταξη 12 Σεπτεμβρίου.Πως είναι η σχολή τα εντός δηλαδή καψωνια... Κ. Α.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μαρια

Δημοσίευση από Μαρια »

Καλησπέρα,Ήθελα να κάνω μία ερώτηση Γνωρίζετε κατά μέσο όρο πόσα άτομα παίρνουν στις Στην ειδικότητα στρατολόγος στην σμυα ;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Καλησπερα νομιζω πως διαφερει καθε χρονο αναλογα με τις αναγκες της ΠΑ. Επισης νομιζω οτι η σειρα με την οποια επιλεγονται οι ειδικοτητες ειναι αναλογη και της σειρας επιτυχιας μεσω των πανελληνιων, οποτε αν εχεις μπει με καλη σειρα θα εχει πιθανοτητα να την προλαβεις.
Μαρια

Δημοσίευση από Μαρια »

Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση. Γινεται καποιος να μου πει πως κατανεμηθηκαν φετος οι θεσεις ; Ποσα ατομα δηλαδη πηρε η καθε ειδικοτητα για ταμειακους στρατολογους και υλικονομους ; Ευχαριστω.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης