Επιτυχόντες ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ (2022)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από georgekir »

Μπορεις ειτε να παρεις τηλεφωνο στη σχολη μετα τις 15 ειτε να στειλεις μειλ και να περιμενεις σχετικη απαντηση. Καλη επιτυχια
M.P

Δημοσίευση από M.P »

ΔΛΜ μόλις βγει η σχετική ενημέρωση θα στείλω κι εγώ εδώ, γιατί κι εγώ για τους επιλαχόντες περιμένω. Παρόλα αυτά να παρακολουθείς το site της σχολής θα κάνουν ανάρτηση όταν ανοίξει η διαδικασία. Η ΣΜΥ ενημερώνει μόνο μέσω email, οπότε ανέμενε τις σχετικές οδηγίες.

Γερόλυκε τώρα που είπες για μεταθέσεις, από σώματα, ποιο σώμα έχει τις περισσότερες δυνατότητες και ευελιξία μεταθέσεων, σαν το ΠΖ δηλαδή να μπορεί να είναι παντού ανά την Ελλάδα;

ΣΣΣ

Δημοσίευση από ΣΣΣ »

Καλησπερα φετος περασα σε μια σχολη αλλα θα ξανα δωσω για σσε σιγουροταταΝα γραφτω στην σχολη; Να πρω το φοιτητικο πασο; Ή οχι ;(δεν θα πατησω ποτε στην σχολη αλλα μου λενε να γραφτω. Ξερετε που θα μου χρησιμεψει το πασο; Και εαν γραφτω μετα τι θα κανω εαν περασω σσε;)

Armyforce
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Armyforce »

Να γραφτείς κανονικά και όταν ξαναδώσεις και περάσεις με το καλό τότε θα ξεγραφτείς και όλα καλά. Με την εγγραφή θα έχεις δικαίωμα να πάρεις και αναβολή από τη στρατιωτική θητεία γιατί πολύ πιθανόν θα σε καλέσουν σύντομα. Το πάσο χρησιμεύει στο να έχεις έκπτωση στα μέσα μεταφοράς.
M.P.

Δημοσίευση από M.P. »

Κάτι που είχα ακούσει παλιά ότι κάποιοι έκαναν ΔΙΑΚΟΠΗ σπουδών αντί για ΔΙΑΓΡΑΦΗ μπαίνοντας σε στρατιωτικές, ισχύει ακόμα; Ουσιαστικά πέρυσι που γράφτηκα στο πανεπιστήμιο και δεν ήξερα πως θα πήγαινε φέτος είχα ρωτήσει για διακοπή για να μην τρέχει το ν+2. Μου είχαν πει ότι παγώνει ο χρόνος και είσαι ανενεργός φοιτητής χωρίς τα φοιτητικά δικαιώματα και παραδίδεις και το πάσο για όσο έχεις την διακοπή, η οποία για να ισχύει θέλει ανανέωση κάθε 2 χρόνια. Φέτος έχω περάσει σε μια απ' τις καλύτερες σχολές οικονομικών της Αθήνας και επειδή πολλοί στρατιωτικοί κάνουν ούτως ή άλλως ένα δεύτερο πτυχίο μετά, σκεφτόμουν μήπως μπορούσα να την κρατήσω με διακοπή.
M.P.

Δημοσίευση από M.P. »

ΣΣΣ να γραφτείς σίγουρα και να βγάλεις και πάσο έχει παντού εκπτώσεις, από εισιτήρια (τρένο, ακτοπλοϊκά, κάρτα μετρό) μέχρι και στα ντελίβερι έχουν κάποια καταστήματα. Επίσης θα μπορείς να κάνεις το κινητό σου φοιτητικό που γενικά συμφέρει αρκετά από οικονομικής άποψης.
M.P.

Δημοσίευση από M.P. »

https://smy.army.gr/eisagogikes-exetaseis/odigies-pros-tous-epitychontes-neous-spoudastes-kai-spoudastries-tis-scholis-2/
M.P.

Δημοσίευση από M.P. »

https://smy.army.gr/eisagogikes-exetaseis/diadikasia-enimerosis-epilachonton-smy/
yiankap
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από yiankap »

Ξεκίνησε τη διαδικασία ενημέρωσης επιλαχόντων η ΣΜΥ.

https://smy.army.gr/eisagogikes-exetaseis/diadikasia-enimerosis-epilachonton-smy/

ΣΜΥ

Δημοσίευση από ΣΜΥ »

Καποιος που γνωριζεις ακριβως τι πρεπει να κανω για να μαθω την σειρα επιλαχων στην σμυ να με βοηθησει αν μπορει

M.P.

Δημοσίευση από M.P. »

Μπαίνεις στο site της σχολής, συμπληρώνεις μια υπεύθυνη δήλωση όπως στο υπόμνημα που έχει στην σελίδα, την πας στο ΚΕΠ για γνήσιο της υπογραφής ή την βγάζεις μέσω GOV και ύστερα την στέλνεις με email ως συνημμένο στην ηλεκτρονική διεύθυνση που λένε στην σελίδα. Περιμένεις και λογικά εντός ενός δύο ημερών θα σου απαντήσουν.
georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Πατά το λινκ που έστειλαν τα παιδιά πάνω έχει ακριβείς οδηγίες
georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Βγηκαν τα ονοματα των επιτχοντων της Σχολης Ικαρων : https://diavgeia.gov.gr/doc/69%CE%9F66-%CE%93%CE%98%CE%95?inline=true
ΣΠ

Δημοσίευση από ΣΠ »

Μπορει καποιος να μου πει που θα βρω την δηλωση ή να την στειλει εδω για να το εκτυπωσω και το συμπληρωσω και να υο παω κεπ;
Ssas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Ssas »

Κάνε αναζήτηση Υπεύθυνη Δήλωση και θα βρεις έντυπο να το συμπληρώσεις Όπως παρακατω https://www.ypeythini-dilosi.eu/

Αλλιώς μπορείς μέσω γκοβ να κάνεις υπ δήλωση και να μη χρειαστεί να πας σε κεπ

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης