Επιτυχόντες ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ (2022)
Είχα διαβάσει σε προηγούμενες συζητήσεις από άτομα που είναι ήδη μέσα στις σχολές ότι θα πάρεις ακριβώς όσα σου ζητάνε. Όσο για τα εσώρουχα αν και φέτος δεν διευκρινίζουν παλαιότερα ζητούσαν άσπρα σλιπάκια και όχι μποξεράκια.
Kelly σου εύχομαι καλή επιτυχία! Μακάρι όλα να πάνε όπως τα θέλεις! Όποια και εάν είναι η κατάληξη, ας είναι για καλό!
Nikola καλύτερα να πάρεις ότι ακριβώς σου λένε. Έχω ακούσει ότι σε κάποιες σχολές σου ψάχνουν τα πράγματα να δουν εάν έχεις όλα όσα ζητούν. Σε περίπτωση που δεις ότι ξεμείνεις θεωρώ θα υπάρχει μέριμνα. Από εκεί και πέρα στρατό μπαίνεις (σε όποιο απ' τα 3 σώματα) καλό θα είναι να συνηθίσεις να εκτελείς κατά γράμμα αυτά που σου λένε/ζητούν και να είσαι τυπικότατος σε ότι κάνεις ώστε να αποφεύγεις πάσης φύσεως μπερδέματα. Καλή στρατιωτική σταδιοδρομία σου εύχομαι!
Nikola καλύτερα να πάρεις ότι ακριβώς σου λένε. Έχω ακούσει ότι σε κάποιες σχολές σου ψάχνουν τα πράγματα να δουν εάν έχεις όλα όσα ζητούν. Σε περίπτωση που δεις ότι ξεμείνεις θεωρώ θα υπάρχει μέριμνα. Από εκεί και πέρα στρατό μπαίνεις (σε όποιο απ' τα 3 σώματα) καλό θα είναι να συνηθίσεις να εκτελείς κατά γράμμα αυτά που σου λένε/ζητούν και να είσαι τυπικότατος σε ότι κάνεις ώστε να αποφεύγεις πάσης φύσεως μπερδέματα. Καλή στρατιωτική σταδιοδρομία σου εύχομαι!
Βγήκε στο Διαύγεια η Πρόσκληση Επιτυχόντων για τη ΣΜΥ !
13-14 Σεπ 2022 η κατάταξη.
Τα Όπλα στις 13 και τα Σώματα στις 14 Σεπ.2022
Καλή κατάταξη στους επιτυχόντες!
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9A756-%CE%94%CE%A6%CE%9A?inline=true
13-14 Σεπ 2022 η κατάταξη.
Τα Όπλα στις 13 και τα Σώματα στις 14 Σεπ.2022
Καλή κατάταξη στους επιτυχόντες!
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9A756-%CE%94%CE%A6%CE%9A?inline=true
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiankap την Πέμ Αύγ 11, 2022 3:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας ευχαριστούμε πολύ κύριε yiankap! Καλή μας επιτυχία!
Επειδή γενικά ακούω παίζουν πολλές ισοβαθμίες φέτος. Μια ερώτηση:Τελικά παίζει ρόλο για τους επιλαχόντες το σε ποια θέση προτίμησης είναι η σχολή; Εμένα που η ΣΜΥ είναι πρώτη, σε περίπτωση ισοβαθμίας με άλλο παιδί που την έχει πιο κάτω στις προτιμήσεις, θα πάρουν εμένα;
Επειδή γενικά ακούω παίζουν πολλές ισοβαθμίες φέτος. Μια ερώτηση:Τελικά παίζει ρόλο για τους επιλαχόντες το σε ποια θέση προτίμησης είναι η σχολή; Εμένα που η ΣΜΥ είναι πρώτη, σε περίπτωση ισοβαθμίας με άλλο παιδί που την έχει πιο κάτω στις προτιμήσεις, θα πάρουν εμένα;
Ναι σε περίπτωση ισοβαθμίας θα κληθεί εκείνος που την έχει πιο ψηλά
Πάλι καλά! Ευτυχώς μου 'κοψε όταν δήλωνα σχολές και την έβαλα πρώτη! Όσο περνάει ο καιρός αυξάνεται και το άγχος και η αγωνία, και είναι λογικό πιστεύω όταν πρόκειται για κάτι που θες και αγαπάς τόσο. Δεν είναι πολλά τα 180 μόρια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις κιόλας. Μακάρι, πρώτα ο Θεός, να είναι καλά τα νέα απ' την ενημέρωση και να μπούμε σύντομα.
180 μορια ειναι παργματι λιγα και οι πιθανοτητες να σε καλεσουν πολυ υψηλες. Προσωπικα προτεινω να σταματησεις να αγχωνεσαι (ξερω δεν ειναι ευκολο) , να ξεκουραστεις και να μαζεψεις δυναμεις γιατι ειναι πολυ πιθανο να βρισκεσαι συντομα στα τρικαλα οπου θα τις χρειαστεις στη βασικη εκπαιδευση. Ευχομαι να πανε ολα καλα !
M.P ς'ευχαριστώ πολύ, παντως μου εκανε εντύπωση τόσο λίγα μόρια 22 επιλαχοντες; Αν πραγματικά παίζει ρόλο η σειρά προτίμησης, την έχω βαλει πρώτη Ο χρόνος θα δείξει. Ότι καλύτερο σε όλους!
Είναι αρκετά λογικό να υπάρχουν αρκετοί επιλαχοντες γιατί στη συγκεκριμένη βαθμολογική κλίμακα είναι συγκεντρωμένα αρκετά άτομα. Εύχομαι ότι καλύτερο πάντως
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι στην σμυ σώματα τα περισσότερα άτομα είναι γυναίκες
Γιατί σου κάνει εντύπωση;
Υποθέτω ότι το συγκεκριμένο σώμα Ταιριάζει περισσότερο σε γυναίκες
Πάντα οι περισσότερες γυναίκες και ΣΣΕ και ΣΜΥ επέλεγαν τα σώματα σε μεγαλύτερο ποσοστό από τα όπλα.
Γειά σας θέλω να μάθω πως μπορώ νά ενημερωθώ για τη θέση μου στους επιλαχόντες της ΣΜΥ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης