Επιτυχόντες ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ (2022)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Μαρια

Δημοσίευση από Μαρια »

Καλή κατάταξη σε όλους με υγεία κ υπομονή
georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από georgekir »

KΑλη καταταξη Μαρια σε ποια σχολη περασες;
M.P.

Δημοσίευση από M.P. »

Παιδιά, για ευθυμία παραθέτω τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://m.facebook.com/AnomologhtaStratiwtikwnSxolwn/

Για να δούμε ότι ο στρατός δεν είναι μόνο αντιξοότητες και καψόνια. Εικόνα

georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Χαχαχαχα τα χα δει παλιότερα δυστυχώς σταμάτησαν να ανεβάζουν. Σίγουρα μέσα στις σχολές θα αποκομίσετε ευχάριστες Εμπειριες δεν είναι όλα τόσο επώδυνα
M.P.

Δημοσίευση από M.P. »

Για τους επιλαχόντες.Μίλησα με ΣΜΥ σήμερα και μου είπαν ότι μετά τον δεκαπενταύγουστο θα ανεβάσουν στο site της σχολής την υπεύθυνη δήλωση και εν γένει λεπτομέρειες για την διαδικασία ενημέρωσης επιλαχόντων. Βέβαια μου είπαν ότι ανοίγοντας η διαδικασία δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορούν να μας απαντήσουν άμεσα γιατί δεν ξέρουν πότε θα έχουν τις λίστες, μόλις τους τις στείλουν απ' το υπουργείο θα ξεκινήσουν τις απαντήσεις. Επίσης λόγω του ότι στο νησί δεν έχω καλή κάλυψη δικτύου μου είπε ότι Σε περίπτωση μη εφικτής επικοινωνίας δεν προχωρούν στον επόμενο, προσπαθούν επανειλημμένα σε όλα τα τηλέφωνα που έχουμε δηλώσει μέχρι να Μας βρουν.

Βέβαια μου είπε κι άλλα που μου έκαναν την καρδιά περιβόλι.

Σ

Δημοσίευση από Σ »

Τι αλλα σου παν;Εγω ειχα στειλει ιμειλ και μου παν μετα τις 8 αυγουστου να ρωτησω εαν μπορω να μπω επιλαχων αλλα αγχωνομαι και δεν τουα εχω παρει ακομα

M.P.

Δημοσίευση από M.P. »

Μα πώς να μπεις επιλαχών σε μια σχολή που δεν έχεις καν δηλώσει λόγω ΕΒΕ; Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εισαγωγή να είναι δηλωμένη η σχολή στο μηχανογραφικό, τα ξανά είπαμε ξέχνα τα τα Όπλα, για φέτος τουλάχιστον. Και αυτοί στην γραμματεία την δουλειά τους κάνουν, όχι θαύματα. Τι περιμένεις να σου πουν δηλαδή; Θα σου πω εγώ άμα θες ότι πέρυσι για ΣΜΥ Σώματα με 4.136 μόρια διαφορά ήμουν σειρά 485 στους επιλαχόντες και κάλεσαν μόνο 20, σκέψου το και κρίνε.

Με ρώτησαν πόσο έχω γράψει και μου είπαν ότι όντως είμαι αρκετά κοντά, ΑΛΛΑ λέει μπορεί να μην παραιτηθεί κανείς φέτος και μπορεί να τραβάνε επιλαχόντες και από άλλες σχολές (;) (μάλλον στρατιωτικές εννοεί) κτλ. Εε και αγχώθηκα τώρα χωρίς λόγο.

yiankap
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από yiankap »

Μ.P σου έστειλα και pm αλλά τώρα διάβασα και το νεότερο μήνυμά σου και κατάλαβα τι εννοείς.

Μην αγχώνεσαι. Όντως οι επιλαχόντες είναι λαχείο και δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει. Αν είναι κάτι γραφτό να γίνει θα γίνει.

Μπορεί να φύγουν 3 άτομα και να καλέσουν 5 και να είστε μέσα ή να καλέσουν 30 και να μην είστε.

Δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει και σίγουρα θα ακούσεις πολλά έως τον Δεκέμβρη που καλούν και τους τελευταίους. Μην απογοητεύεσαι εύκολα αλλά και να μην έχεις και τίποτα σαν δεδομένο. Απλά σχεδίασε το μέλλον σου με βάση το δεδομένο που έχεις τώρα και έλπιζε μήπως σου κάτσει το καλύτερο.

Εγώ έχω συνάδελφο στρατιωτικό, ο οποίος ήταν μέσα στη ΣΜΥ σε θέση επιτελική και μου είπε ότι με βάση τη διαφορά των μορίων ο γιος μου θα είναι σίγουρα μέσα στη ΣΜΥ και να μην κάνω καμία κίνηση για κατοικία στη πόλη που πέρασε ο γιος μου.

Σε πληροφορώ ότι ήδη νοίκιασα σπίτι και το επιπλώνω... Αν μας κάτσει η ΣΜΥ (μπορεί να κάτσει και το Δεκέμβρη) τότε το ξανακοιτάμε. Στο κάτω κάτω θα μου μείνει η επίπλωση για το σπίτι της πρώτης του μετάθεσης...

Πάντως σε πληροφορώ ότι όσο περνάει ο καιρός ο γιός μου το βλέπει με άλλο μάτι το Στρατιωτικό επάγγελμα...

Στο κάτω κάτω μπορεί το σχέδιο του Θεού (αν είσαι θρήσκος) για εσένα και τον γιό μου, να είναι να γίνετε άριστοι Οικονομολόγοι οι οποίοι θα μείνετε και διαπρέψετε στον τόπο σας και όχι Λοχίες (ΤΧ ή ΥΠ ή ΕΜ) οι οποίοι θα βολοδέρνετε σε όλη την Ελλάδα...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiankap την Δευ Αύγ 08, 2022 7:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
M.P.

Δημοσίευση από M.P. »

Yiankap σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σας! Μακάρι να έρθουν τα πράγματα όσο το δυνατόν βολικότερα και ιδανικότερα Για όλους μας! Όπως και να 'χει όταν ξεκινήσει η διαδικασία και έχω με το καλό κάποιο νεότερο σχετικά με την θέση μου, θα το στείλω στο forum.

Εάν κιόλας, πρώτα ο Θεός, συμπέσουμε τον γιό σας στην ΣΜΥ θα ήταν χαρά μου να σας γνωρίσω και εκ του σύνεγγυς. Σας ευχαριστώ για την όποια βοήθεια και πληροφορίες! Καλή συνέχεια σας εύχομαι και κάθε καλό.

Υ. Γ. Τα pm λογικά δεν μου έρχονται λόγω του ότι δεν έχω κάνει εγγραφή στο φόρουμ.

Κ

Δημοσίευση από Κ »

Ραγιζει η καρδια μου που δεν βλεπω το ονομα μου φετος. 💔😔
georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Μην αγχώνεσαι τόσοι ξαναδώ σαν και τα κατάφεραν. Ακόμα και αν αποφασίσεις να μην ξαναδωσεις τίποτα δεν τελειώνει εδώ όλα για κάποιο λόγο γίνονται
M.P.

Δημοσίευση από M.P. »

Άντε με το καλό και οι υπόλοιπες σχολές!
Κ μην στεναχωριέσαι εάν είναι αυτό που πραγματικά θέλεις προσπάθησε πάλι, όπως κάναμε και ο Georgekir και εγώ! Αλλά εάν είσαι σχετικά κοντά περίμενε και τους επιλαχόντες.

Α) Τα σώματα πήραν τραγικά λίγους.

Β) Χαχαχα! Υπάρχει "Παντελής Παντελίδης" στα σώματα!

Kelly

Δημοσίευση από Kelly »

Τελικά μου απάντησαν σειρά 22ΕικόναΘα δειξει.

Nikolas

Δημοσίευση από Nikolas »

Καλημέρα παιδιά δεν μου λέτε εάν από αυτά τα ρούχα που ζητάνε πάρουμε παραπάνω θα με πούνε κάτι παράδειγμα λέει 10 φανέλες και εγω πάρω 15 η λέει εσωρουχα και πάρω πέντε παραπανο (εσώρουχα μποξερακια η τα κλασικά άσπρα θέλουν) περιμένω απαντήσεις
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες