Πρακτική στο Στρατό
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Πρακτική στο Στρατό
Καλησπέρα! Σήμερα έδωσα συνεντευξή που αφορά τους εποπ. Είμαι φοιτητής και βρίσκομαι στο τέταρτο έτος των σπουδών μου και έχω ακόμη 5 μαθηματάκια όπως και την πρακτική εξάσκηση. Έκανα την εξής ερώτηση στην επιτροπή. Πείτε ότι κατατάσομαι στις 18 νοέμβρη, για να πάρω το πτυχίο μου πρέπει να κάνω υποχρεωτικά την πρακτική. Θα μπορέσω να κάνω την πρακτική μέσα στον στρατό ώστε να ολοκληρώσω και τις σπουδές μου; Είναι εφικτό; Υπάρχει κάποια λύση όσον αφορά το θέμα αυτό;
Η απάντηση που πείρα δεν ήτανε αυτήν που θά'θελα να ακούσω. Μου είπανε είναι δύσκολό κάτι τέτοιο. Θά'θελα και την δικιά σας απάντηση γι'αυτό το θέμα, είναι όντως δύσκολη περίπτωση; Ευχαριστώ για την κατανόηση, Καλό απόγευμα!
Η απάντηση που πείρα δεν ήτανε αυτήν που θά'θελα να ακούσω. Μου είπανε είναι δύσκολό κάτι τέτοιο. Θά'θελα και την δικιά σας απάντηση γι'αυτό το θέμα, είναι όντως δύσκολη περίπτωση; Ευχαριστώ για την κατανόηση, Καλό απόγευμα!
Πρακτική στο Στρατό
Ναι εννοείται! Από την στιγμή που μπεις παύεις να είσαι φοιτητής κ γίνεσαι στρατιωτικός! Γιατί δν έδινες τ χρόνου αφού παίρνεις το πτυχίο ς τώρα; Πάντως άμα μπεις ξεχνά τ σχολή!
Πρακτική στο Στρατό
xasiotis έγραψε:Καλησπέρα! Σήμερα έδωσα συνεντευξή που αφορά τους εποπ. Είμαι φοιτητής και βρίσκομαι στο τέταρτο έτος των σπουδών μου και έχω ακόμη 5 μαθηματάκια όπως και την πρακτική εξάσκηση. Έκανα την εξής ερώτηση στην επιτροπή. Πείτε ότι κατατάσομαι στις 18 νοέμβρη, για να πάρω το πτυχίο μου πρέπει να κάνω υποχρεωτικά την πρακτική. Θα μπορέσω να κάνω την πρακτική μέσα στον στρατό ώστε να ολοκληρώσω και τις σπουδές μου; Είναι εφικτό; Υπάρχει κάποια λύση όσον αφορά το θέμα αυτό;
Ψαξτο καλυτερα γιατι νομιζω οτι μπορεις. Ενας συναδελφος μου που ειναι αξιωματικος γραφτηκε σε ενα ΤΕΙ πληροφορικης δεν τον εστειλε ο στρατος με δικια του προτωβουλια πηγε και φετος πηρε το πτχιο κ υποτιθετε οτι την πρακτικη την εκανε στην μοναδα του. Τωρα δεν ξερω αν η ειδικοτητα σου μπορει να την υποστιρηξη η μοναδα.
Πρακτική στο Στρατό
Μηπως αυτο ισχυει ομως μονο στα ανωτερα κλιμακια;(Αξιωματικοι)
-
- Στρατιώτης
Πρακτική στο Στρατό
εποπακι έγραψε:xasiotis έγραψε:Καλησπέρα! Σήμερα έδωσα συνεντευξή που αφορά τους εποπ. Είμαι φοιτητής και βρίσκομαι στο τέταρτο έτος των σπουδών μου και έχω ακόμη 5 μαθηματάκια όπως και την πρακτική εξάσκηση. Έκανα την εξής ερώτηση στην επιτροπή. Πείτε ότι κατατάσομαι στις 18 νοέμβρη, για να πάρω το πτυχίο μου πρέπει να κάνω υποχρεωτικά την πρακτική. Θα μπορέσω να κάνω την πρακτική μέσα στον στρατό ώστε να ολοκληρώσω και τις σπουδές μου; Είναι εφικτό; Υπάρχει κάποια λύση όσον αφορά το θέμα αυτό;
Ψαξτο καλυτερα γιατι νομιζω οτι μπορεις. Ενας συναδελφος μου που ειναι αξιωματικος γραφτηκε σε ενα ΤΕΙ πληροφορικης δεν τον εστειλε ο στρατος με δικια του προτωβουλια πηγε και φετος πηρε το πτχιο κ υποτιθετε οτι την πρακτικη την εκανε στην μοναδα του. Τωρα δεν ξερω αν η ειδικοτητα σου μπορει να την υποστιρηξη η μοναδα.
-
- Στρατιώτης
Πρακτική στο Στρατό
Καλημέρα! Η σχολή που τελεώνω είναι το τμήμα λογιστικής τει χαλκίδας. Λογικά κάποια λύση θα υπάρχει.
-
- Στρατιώτης
Πρακτική στο Στρατό
Έχεις δίκιο σε αυτό που λές Ισμήνη αλλά συνέβησαν ορισμένα πράγματα και πείρα την συγκεκριμένη απόφαση να κάνω την αίτηση. Θεωρώ πως με λίγη κατανόηση απο τους ανωτέρους θα βρεθεί μια χημεία έστω κι ας υπάρξη καθυστέρηση μέχρι να πάρω το πτυχίο. Ευχαριστώ!Ισμήνη έγραψε:Ναι εννοείται! Από την στιγμή που μπεις παύεις να είσαι φοιτητής κ γίνεσαι στρατιωτικός! Γιατί δν έδινες τ χρόνου αφού παίρνεις το πτυχίο ς τώρα; Πάντως άμα μπεις ξεχνά τ σχολή!
-
- Στρατιώτης
Πρακτική στο Στρατό
τελειώνω το τμήμα λογιστικής του τει χαλκίδας πιστεύω πως Κάποια λύση θα βρεθεί. Θα το Ψάξω και απο την θέση μου περισσότερο, Σ'ευχαριστώ!xasiotis έγραψε:εποπακι έγραψε:xasiotis έγραψε:Καλησπέρα! Σήμερα έδωσα συνεντευξή που αφορά τους εποπ. Είμαι φοιτητής και βρίσκομαι στο τέταρτο έτος των σπουδών μου και έχω ακόμη 5 μαθηματάκια όπως και την πρακτική εξάσκηση. Έκανα την εξής ερώτηση στην επιτροπή. Πείτε ότι κατατάσομαι στις 18 νοέμβρη, για να πάρω το πτυχίο μου πρέπει να κάνω υποχρεωτικά την πρακτική. Θα μπορέσω να κάνω την πρακτική μέσα στον στρατό ώστε να ολοκληρώσω και τις σπουδές μου; Είναι εφικτό; Υπάρχει κάποια λύση όσον αφορά το θέμα αυτό;
Πρακτική στο Στρατό
Οπότε φίλε μου δεν έχεις παρά να περιμένεις να δείς τι μέλει γενέσθαι.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Πρακτική στο Στρατό
Εγω πιστευω οτι δεν μπορεις να κανεις συγχρονως και τα δυο. αφου ρωτησες και σου ειπαν ηδη οτι δεν γινετε κατι τετοιο. που σιγουρα αυτοι ξερουν καλυτερα απ'οτι εμεις. αλλα στην πρακτικη θα δουλευεις 8ωρο και αν εισαι σε ιδιωτη μπορει και απογευματα. ενω ολοι οι αλλοι θα ειναι μεσα στο στρατοπεδο δεν γινετε εσυ να λειπεις απο την εκπαιδευση. κ μεχρι να ορκιστεις δεν σ'αφηνουν ουτε να βγεις απο το στρατοπεδο.
Πρακτική στο Στρατό
Δεν ειναι απαραιτητο να πηγαινεις στην πρακτικη σου αν εισαι σε ιδιωτικο τομεα αν γνωριζεις πολυ καλα τον προισταμενο σου. Μπορειτε να κανετε συμφωνια εξαλου δεν σε πληρωνει αυτος αλλα ο ΟΑΕΔ εγω ετσι εκανα γιατι ειχα φυγει Εξωτερικο για εκμαθηση γλωσσας κ δεν ηθελα να χασω χρονο με την πρακτικη μου. Οπως ανεφερα κ πιο πανω ενας αξιωματικος εκανε τη πρακτικη (τυπικα) του μεσα στο στρατοπεδο που υπηρετουσε, τωρα για εποπ δεν ξερω. Εσυ το μονο που εχεις να κανεις μην ρωτας εδω γιατι ο καθενας μας θα σου πει κ κατι διαφορετικο επικοινωνησε με την στρατολογια αυτη θα σε κατατοπισουν αλλα να τους εξηγησεις ακτιβως την κατασταση...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Πρακτική στο Στρατό
Δίκιο εχει το εποπακι. Μπορεις σε ιδιωτη να κανεις την πρακτικη χωρις να πηγαινεισ. Αλλα βεβαια πρεπει να τον γνωριζεις για να επιτρεψει κατι τετοιο
Πρακτική στο Στρατό
Επειδή είμαι ακόμα φοιτητής και μου έχει μείνει μόνο η πρακτική μου θα μπορούσα να την κάνω ενώ είμαι μέσα στο στρατό για να μην χάσω άδικα ένα ολόκληρο εξάμηνο;
Γνωρίζει κανείς;
Γνωρίζει κανείς;
Πρακτική στο Στρατό
Επειδή είμαι ακόμα φοιτητής και μου έχει μείνει μόνο η πρακτική μου θα μπορούσα να την κάνω μέσα στο στρατό για να μην χάσω άδικα ένα ολόκληρο εξάμηνο;
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Πρακτική στο Στρατό
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ έγραψε:Επειδή είμαι ακόμα φοιτητής και μου έχει μείνει μόνο η πρακτική μου θα μπορούσα να την κάνω μέσα στο στρατό για να μην χάσω άδικα ένα ολόκληρο εξάμηνο;
Δυστηχώς στον στρατό δεν γίνονται πρακτικές...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες