Ανυποτακτος εξωτερικού: Έλεγχος διαβατηρίων

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Lilagr
Πολίτης
Πολίτης
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Κυρ Μάιος 22, 2022 12:16 pm
Επικοινωνία:

Ανυποτακτος εξωτερικού: Έλεγχος διαβατηρίων

Δημοσίευση από Lilagr »

Γεια σας παρακαλώ θέλω να υποβάλω μια παράκληση αν φυσικά μπορει να απαντηθεί η ερώτηση. Η μητέρα μας πρέπει να κάνει χειρουργείο σε χώρα κοντινή στα Βαλκάνια. Εγώ έχω μικρό παιδί μωρό 2μηνων δεν μπορώ να την συνοδεύω. Η ερώτηση είναι ο αδερφός μου ανυπότακτος εδώ και 3 χρόνια που πληρώνει κανονικά το πρόστιμο κάθε μήνα στην εφορία αν την συνοδεύσει υπάρχει φόβος να συλληφθεί στο αεροδρόμιο ή π. Χ. Αν πάνε καλύτερα με λεωφορείο; Είναι ήδη στα 33. Μας είπαν ότι αν πάνε με καράβι δια μέσω Ιταλίας δεν γίνεται έλεγχος. Να τονίσω ότι δεν θέλει ούτε μια μέρα να μπει στρατό διότι λόγω ηλικίας μπορούσε να μπει ένα μήνα η δύο δεν ξέρω και να πληρώσει την υπόλοιπη θητεία. Σας ευχαριστώ και περιμένω με αγωνία την απάντηση σας. Χρήματα με το καράβι δια μέσω Ιταλίας δεν υπάρχουν. Οπότε η καλύτερη λύση ποια είναι; Με λεωφορείο ή με αεροπλάνο?
nenos111
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Δημοσιεύσεις: 51
Εγγραφή: Παρ Απρ 01, 2022 8:25 am
Επικοινωνία:

Ανυποτακτος εξωτερικού: Έλεγχος διαβατηρίων

Δημοσίευση από nenos111 »

Lilagr έγραψε:Γεια σας παρακαλώ θέλω να υποβάλω μια παράκληση αν φυσικά μπορει να απαντηθεί η ερώτηση. Η μητέρα μας πρέπει να κάνει χειρουργείο σε χώρα κοντινή στα Βαλκάνια. Εγώ έχω μικρό παιδί μωρό 2μηνων δεν μπορώ να την συνοδεύω. Η ερώτηση είναι ο αδερφός μου ανυπότακτος εδώ και 3 χρόνια που πληρώνει κανονικά το πρόστιμο κάθε μήνα στην εφορία αν την συνοδεύσει υπάρχει φόβος να συλληφθεί στο αεροδρόμιο ή π. Χ. Αν πάνε καλύτερα με λεωφορείο; Είναι ήδη στα 33. Μας είπαν ότι αν πάνε με καράβι δια μέσω Ιταλίας δεν γίνεται έλεγχος. Να τονίσω ότι δεν θέλει ούτε μια μέρα να μπει στρατό διότι λόγω ηλικίας μπορούσε να μπει ένα μήνα η δύο δεν ξέρω και να πληρώσει την υπόλοιπη θητεία. Σας ευχαριστώ και περιμένω με αγωνία την απάντηση σας. Χρήματα με το καράβι δια μέσω Ιταλίας δεν υπάρχουν. Οπότε η καλύτερη λύση ποια είναι; Με λεωφορείο ή με αεροπλάνο;


Εάν ο αδερφός σας είναι χαρακτηρισμένος ως ανυπότακτος εξωτερικού, δεν υπόκειται σε έλεγχο στρατολογικής κατάστασης εφ όσον παραμείνει στη χώρα λιγότερο από 30 ημέρες ανά ημερολογιακό έτος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Μάιος 22, 2022 5:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες